وضعیت بی‌سامان سامان دهی زباله در خراسان رضوی | پسماندهای بی صاحب! هشدار پزشکان در مورد عادت‌هایی که مردان را نابارور می‌کند آغاز توزیع واکسن آنفلوآنزای چهار ظرفیتی (۵ شهریور ۱۴۰۴) بیرون‌کشیدن مواد مخدر از ماشین لباس‌شویی بازار غیرقانونی خرید و فروش طلا در بستر قانونی سایت‌های واسطه گر علت پوست‌پوست شدن اطراف ناخن چیست؟ آیا خوردن پنیر در وعده صبحانه مفید است؟ آیا بین مزاج افراد و رنگ دندان آن‌ ها ارتباطی وجود دارد؟ اعترافات هولناک یک فروشنده موادمخدر در مشهد: باجناق خائن، زندگی‌ام را نابود کرد دستگیری دزد سابقه‌دار حین سرقت میلگرد در مشهد جنایت و خیانت در مشهد؛ قتل دوست صمیمی بخاطر رابطه نامشروع با همسر | دوقلوها به دنیا آمدند... زمین‌لرزه نسبتا شدید در قفقاز معمای پیچیده پلیس برای پیدا کردن قاتل زن تنها تاثیر پروبیوتیک‌ها بر سلامت روان و کاهش استرس و افسردگی دستاورد ایران در تولید نانوداروی ضدسرطان ارتقای جایگاه ایران در عرصه پلاسماپزشکی نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد + لینک مشاهده نتایج سخنگوی کمیسیون بهداشت: شرط موفقیت طرح پزشک خانواده مشارکت همه ارکان دولت است افزایش سهم زنان از پست‌های مدیریتی نیازمند ارتقای اعتماد به نفس آنان است  پویش «مشهد مهربان» برای حمایت از کودکان بازمانده از تحصیل گسترش می‌یابد شنا در استخر ویلا، جان مرد مشهدی را گرفت (۴ شهریور ۱۴۰۴) گذرگاه موجر و مستأجر چهره واقعی خشک سالی در  تابستانی بی نقاب روایتی از  واحد فراهم آوری قرنیه مشهد | به خاطر چشم هایت تعطیلی دفاتر اسناد رسمی در روز‌های پنج شنبه تا پایان شهریور ۱۴۰۴ بازنگری در حریم مسجد «تاریخانه دامغان» دانش‌آموزان تحت پوشش تحصیل رایگان هم می‌توانند در مدارس غیردولتی ثبت‌ نام کنند طرح صیانت از جنگل‌های شمال، سال آینده اجرایی می‌شود (۴ شهریور ۱۴۰۴) ۷ کشته و زخمی در پی توفان شدید رومانی (۴ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۳۶۸۰۲
  • ۱۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۳
تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴)
مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی خبر داد: با توجه به صدور هشدار نارنجی از سوی اداره کل هواشناسی، تمامی تفرجگاه‌ها و مناطق تحت مدیریت این اداره تعطیل خواهند بود.
سوسن ظریفی
خبرنگار سوسن ظریفی

به گزارش شهرآرانیوز، سعید محمودی اظهار کرد: با توجه به پیش‌بینی‌های جوی و احتمال وقوع سیل در سطح استان، تا پایان روز یکشنبه هفته آینده، تمامی مناطق تفرجگاهی تحت مدیریت سازمان حفاظت محیط زیست تعطیل خواهند بود.

وی افزود: این تصمیم در راستای پیشگیری از وقوع حوادث ناگوار و حفظ سلامت و جان شهروندان اتخاذ شده است؛ بر اساس گزارش‌های هواشناسی، انتظار می‌رود که سامانه ناپایدار و بارش‌زایی در این مدت در استان فعال باشد که می‌تواند به خطرات جدی منجر شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی با تأکید بر اهمیت رعایت هشدار‌های ایمنی گفت: از تمامی شهروندان و گردشگران تقاضا داریم که به هیچ عنوان به مناطق تفرجگاهی و حفاظت شده وارد نشوند و از تردد‌های غیرضروری در مناطق کوهستانی، بستر‌های مسیل و رودخانه‌ها به شدت خودداری کنند.

محمودی در ادامه گفت: حفاظت از جان و سلامت مردم برای ما اولویت دارد و بر این اساس، لازم است که همه افراد با دقت به هشدار‌های صادر شده توجه کنند؛ ورود به مناطق خطرناک می‌تواند عواقب وخیمی به همراه داشته باشد و ما نمی‌خواهیم شاهد وقوع حوادث ناگوار باشیم.

محمودی افزود: از تمامی شهروندان می‌خواهیم که در این روز‌ها به فعالیت‌های ایمن‌تری بپردازند و از سفر به مناطق پرخطر خودداری کنند؛ رعایت این توصیه‌ها به ما کمک می‌کند تا از سلامت خود و دیگران حفاظت کنیم و بعد از این دوره، دوباره بتوانیم از زیبایی‌های طبیعت بهره‌مند شویم.

وی افزود: با توجه به شرایط جوی نامناسب و پیش‌بینی‌های صورت گرفته، ضروری است که تمامی افراد به این هشدار‌ها توجه کرده و از هرگونه فعالیت در مناطق تفرجگاهی و کوهستانی خودداری کنند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی ابراز امیدواری کرد با رعایت این نکات، بتوانیم از وقوع حوادث ناگوار جلوگیری کنیم و به ایمنی و سلامت جامعه کمک کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->