برق در مشهد هر روز قطع می‌شود! + فیلم بنویسیم سیب، بخوانیم موز ریزش قیمت خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۹ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۹ تیر ۱۴۰۴) | افت ۱۲ میلیونی «ری‌را» قیمت لبنیات خودسرانه افزایش یافت | بلاتکلیفی در بازار لبنیات ادامه دارد افت قیمت دینار عراق در بازار آزاد و افزایش نرخ رسمی (۲۹ تیر ۱۴۰۴) + جدول چرا قیمت دلار و سکه در بازار امروز (۲۹ تیر ۱۴۰۴) ریزش کرد؟ خاموشی‌ها در مشهد ۴ تا ۶ روز در هفته | جدول جدید خاموشی برق در مشهد اعلام شد + آدرس سایت بازار بی سکان، معیشت بی قرار خروج سهام‌داران حقیقی باوجود سبزپوشی بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۹ تیر ۱۴۰۴) پیش‌فروش بلیت اتوبوس اربعین ۱۴۰۴ تا چه زمانی ادامه دارد؟ اسامی ادارات پرمصرف شهر تهران اعلام می‌شود علت تغییر برنامه قطعی برق در مشهد چیست؟ | از فردا (۳۰ تیر ۱۴۰۴) جدول جدید خاموشی‌ها اعلام می‌شود ضرب‌الاجل ۲ماهه وزارت راه به ایستگاه‌ها و قطار‌ها برای ارائه خدمات به معلولان والی هرات: خط آهن خواف-هرات در سال جاری افتتاح می‌شود | امارت اسلامی افغانستان کشت و تجارت تریاک را به صفر رسانده است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۹ تیر ۱۴۰۴) | تداوم نوسان دلار در کانال ۸۷ هزار تومان رئیس اتاق تجارت هرات در مشهد: هرات آمادگی میزبانی از سرمایه‌گذاران ایرانی را دارد تصویب تجهیز و حفر ۱۰۰ حلقه چاه برای تأمین فوری آب مشهد ریزش قیمت طلا به کمتر از مرز ۷ میلیون تومان در مشهد (۲۹ تیر ۱۴۰۴) فروش فوری محصول سایپا در راستای حمایت از مشاغل از صبح امروز (۲۹ تیر ۱۴۰۴) هزینه نجومی ساخت مسکن در تهران | متری ۲۵ تا ۳۵ میلیون تومان ناقابل! سبد معیشت کارگری در مرز ۵۰ میلیون تومان | دستمزد روزانه کارگران پول یک کیلو برنج است رئیس اتاق بازرگانی خراسان رضوی: خط ریلی بین روزنک و شمتیغ می‌تواند اقتصاد افغانستان را از طریق ایران به اروپا و فراتر وصل کند مشاغل سخت و زیان‌آور بازنگری می‌شود + جزئیات صعود بیشتر بیت‌کوین با تضعیف دلار (۲۹ تیر ۱۴۰۴) هشدار جدی به پرمصرف‌های برق | اعمال محدودیت در انتظار مشترکان پرمصرف‌ فروش متری مسکن راهی برای خانه‌دارشدن است؟ جزئیات دریافت تسهیلات مسکن کارگری اعلام شد کدام میوه‌ها در مشهد گران و کدام ارزان شدند؟ (۲۹ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تولید وانت نیسان قدیمی متوقف شد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۳۷۲۲۸
  • ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۸
تولید وانت نیسان قدیمی متوقف شد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴)
شرکت زامیاد اعلام کرد: تولید وانت نیسان با استاندارد‌های قدیمی به پایان رسیده و تولید مدل ارتقاءیافته این خودرو با رعایت کامل استاندارد‌های ۸۵گانه به‌زودی آغاز می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، بابک مصدق، معاون توسعه محصول شرکت زامیاد، درباره وضعیت تولید خودروی نیسان گفته است: شرکت زامیاد اخیراً قرارداد تولید ۳۰ هزار دستگاه وانت نیسان دوگانه‌سوز سنگین با شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران امضا کرده است؛ این خودرو‌ها قرار است در طول سال جاری تولید و به بازار عرضه شوند.

وی افزود: سال گذشته، سازمان ملی استاندارد و وزارت صمت مجوز تولید ۳۵ هزار دستگاه وانت نیسان با الزامات قدیمی را صادر کردند. تاکنون ۳۰ هزار دستگاه از این تعداد تولید شده و مابقی طی یک ماه آینده تکمیل خواهد شد. پس از اتمام این تعهد، زامیاد قصد دارد مدل ارتقایافته وانت نیسان را بر اساس استاندارد‌های ۸۵ گانه تولید و عرضه کند.

معاون توسعه محصول شرکت زامیاد با اشاره به ویژگی‌های مدل جدید توضیح داد: یکی از استاندارد‌های ۸۵ گانه، سیستم کنترل پایداری است. برای بهبود این سیستم، فاصله بین دو محور خودرو ۱۶ سانتی‌متر افزایش یافته که منجر به پایداری و دینامیک بهتر خودرو می‌شود. همچنین، تمامی لاستیک‌ها از نوع رادیال بوده و سیستم فرمان هیدرولیک به‌طور کامل با استاندارد‌های روز توسعه یافته است.

وی ادامه داد: از دیگر الزامات استاندارد ۸۵ گانه، سیستم هشدار انحراف از مسیر است که با بهره‌گیری از دوربین‌های پیشرفته پیاده‌سازی شده و تمامی آزمایش‌های مربوطه را با موفقیت پشت سر گذاشته است. همچنین، سیستم ترمز اضطراری پیشرفته با استفاده از رادار نصب‌شده در پشت جلوپنجره خودرو توسعه یافته و تست‌های آن با موفقیت انجام شده است.

مصدق در پایان خاطرنشان کرد: صندلی‌های قابل‌تنظیم در دو جهت برای ارگونومی بهتر و سیستم هشدار بستن کمربند ایمنی از دیگر ویژگی‌های این خودرو است. همچنین افزایش ۱۶ سانتی‌متری طول اتاق خودرو امکان استفاده از تریم و صندلی‌های جدید را فراهم کرده و این تغییرات در راستای رعایت الزامات ۸۵ گانه انجام شده است.

گفتنی است، بر اساس تفاهم‌نامه مشترک وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمان ملی استاندارد ایران که در مهرماه سال گذشته به امضا رسید، تولید وانت نیسان با استاندارد‌های قبلی تنها تا سقف ۳۵ هزار دستگاه مجاز بوده و ادامه تولید آن منوط به رعایت کامل استاندارد‌های ۸۵ گانه است.

در تاریخ ۲ مهر ۱۴۰۳، تفاهم‌نامه‌ای میان رئیس سابق سازمان ملی استاندارد و وزارت صنعت، معدن و تجارت به امضا رسید که بر اساس آن، تولید محصول نیسان Z۲۴ شرکت زامیاد محدود به حداکثر ۳۵ هزار دستگاه شده و پس از آن باید تولید این خودرو متوقف و با محصولی جدید منطبق بر ۸۵ استاندارد اجباری جایگزین شود. 

با این وجود، در مراسمی که در ۳۱ اردیبهشت ماه با حضور مدیرعامل سایپا، شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران و زامیاد برگزار شد، قرارداد تولید ۳۰ هزار دستگاه وانت دوگانه‌سوز نیسان زامیاد امضا شد. این قرارداد با مبلغی حدود ۱۸.۵ میلیون دلار و تامین مالی از محل صرفه‌جویی در مصرف بنزین همراه است و همزمان برنامه‌ای برای تبدیل ۳۴۰ هزار خودرو تک‌سوز به دوگانه‌سوز و تبدیل بیش از ۹۵۰ هزار خودرو در دستور کار قرار دارد.

این اتفاق، ابهامات مهمی را در پی داشته است؛ نخست آنکه با توجه به محدودیت ۳۵ هزار دستگاه تعیین شده در تفاهم‌نامه قبلی، چرا قرارداد تولید ۳۰ هزار دستگاه دیگر بسته شده است؟ این موضوع انتقاداتی را در پی داشته و پرسش‌هایی درباره چگونگی تطابق این قرارداد با الزامات سازمان استاندارد مطرح کرده است.

در پاسخ به این پرسش، نعمت بخش، دبیر انجمن خودروسازان ایران، توضیح داده است که از ۳۰ هزار دستگاه یاد شده، ۵ هزار دستگاه از همان سهمیه ۳۵ هزار دستگاه تفاهم‌نامه قبلی تأمین خواهد شد و ۲۵ هزار دستگاه باقی‌مانده از محصولات جدید نیسان اکستند و نیسان پادرا تولید می‌شوند که بر اساس استاندارد‌های ۸۵ گانه است و بهبود‌هایی نظیر افزایش طول کابین، صندلی‌های مستقل، فرمان هیدرولیک، سیستم ترمز اضطراری و کنترل انحراف از مسیر در آنها اعمال شده است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->