به گزارش شهرآرانیوز، امروز قرار است تعداد ۶۰۰ میلیون سهم از سهام شرکت صنایع غذایی رضوی با نماد معاملاتی «نان» به روش قیمت ثابت کشفشده از مرحله دوم به سهامداران حقیقی و حقوقی عرضه شود.
دوره ثبت سفارش خرید این عرضه اولیه از ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه تا ۱۴ و ۳۰ دقیقه اعلام شده است.
تمامی معاملهگران برخط و غیربرخط میتوانند اقدام به ورود سفارش خرید کنند.
قیمت هر سهم عرضه اولیه نان ۳ هزار و ۱۷۷ ریال تعیین شده است.
حداکثر سهام قابلخریداری توسط هر شخص حقیقی و حقوقی ۱۲۰۰ سهم اعلام شده است.
حداکثر مبلغ مورد نیاز برای خرید این عرضه اولیه ۳ میلیون و ۸۱۲ هزار و ۴۰۰ ریال است. این در صورتی است که ۵۰۰ هزار نفر در این عرضه اولیه شرکت کنند.
در صورت مشارکت یک میلیون نفر در این عرضه اولیه، حداکثر حدود ۶۰۰ سهم به ارزش حدود یک میلیون و ۹۱۰ هزار ریال به هر کد تخصیص مییابد.
در صورت مشارکت یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر، حداکثر حدود ۴۰۰ سهم با نقدینگی حدود یک میلیون و ۲۳۰ هزار ریال به هر نفر میرسد.
هر خریدار صرفاً مجاز به ورود یک سفارش در سامانه معاملاتی است.
سفارشهای ثبتشده، در دوره سفارشگیری قابلیت اصلاح یا حذف را دارند، اما پس از پایان این دوره، ورود، حذف یا اصلاح سفارش مجاز نیست.