معرفی بروکر ارانته Errante (واریز ریالی + رگوله معتبر و پشتیبانی فارسی) زائران چگونه ارز اربعین ۱۴۰۴ را دریافت کنند؟ واردات ۱۶۵۰ تن برنج پاکستانی به خراسان رضوی | آیا مشکل کمبود برنج حل می‌شود؟ آغاز طرح فروش ۱۱ محصول ایران‌خودرو از ۴ مرداد بیست‌وششمین نمایشگاه صنعت ساختمان در مشهد آغازبه‌کار کرد + فیلم مصرف برق کشور از ۷۶ هزار مگاوات عبور کرد جزییات طرح فروش فوری ۱۱ محصول ایران‌خودرو از شنبه (۴ مرداد ۱۴۰۴) بهره‌برداری از پروژه هوشمندسازی شبکه گاز مشهد مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: زمستان بین ۳۵۰ تا ۴۰۰ و تابستان ۱۰۰ میلیون مترمکعب ناترازی داریم دستور وزیر کشاورزی بر اصلاح قیمت لبنیات استاندار خراسان رضوی: امروز من شرمنده مردم هستم که قطعی آب و برق داریم مدیرعامل شرکت بازرگانی گاز ایران: باید ۴.۱ میلیون بخاری راندمان بالا را طی دو سال جایگزین کنیم آغاز طرح جایگزینی ۷۲۵ هزار بخاری راندمان بالا با ۲۸۸ میلیون دلار سرمایه‌گذاری در مشهد (یکم مرداد ۱۴۰۴) ریزش سنگین قیمت خودرو‌های خارجی و مونتاژی (یکم مرداد ۱۴۰۴) + جدول قیمت بررسی قیمت‌ها در بازار خودرو‌های داخلی (یکم مرداد ۱۴۰۴) | ساینا اتوماتیک ۶۰۲ میلیون تومان بررسی قیمت امروز گوشت قرمز و مرغ در مشهد (یکم مرداد ۱۴۰۴) + جدول قیمت رسمی دینار عراق در بانک مرکزی چقدر است؟ (یکم مرداد ۱۴۰۴) تأمین اعتبار ۴۱ پروژه عمرانی در خراسان رضوی با مالیات‌های نشان‌دار به‌روزرسانی اطلاعات خانوار‌ها | درآمد حاصل از حذف یارانه ثروتمندان، بین دهک‌های پایین توزیع می‌شود توزیع ۲۰ هزار تن نهاده‌های دامی در خراسان رضوی آغاز فروش بلیت پرواز‌های اربعین از هشتم مردادماه ۱۴۰۴ شروع سرد بورس در گرم‌ترین ماه سال | گزارش وضعیت بازار سهام (یکم مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (یکم مرداد ۱۴۰۴) | ماندگاری دلار در کانال ۸۸ هزار تومان نماینده ویژه رئیس جمهور از ظرفیت‌های شهرک صنعتی شماره ۵ مشهد بازدید کرد بازدید نماینده ویژه رئیس‌جمهور و استاندار خراسان رضوی از ایستگاه راه‌آهن و گمرک شهید مطهری مشهد تشریح وضعیت پوشش آنتن‌دهی تلفن همراه در مشهد | علت اختلال‌ها چیست؟ قیمت طلا در مشهد به کانال بالاتر صعود کرد (یکم مرداد ۱۴۰۴) قیمت جهانی طلا امروز چقدر است؟ (یکم مرداد ۱۴۰۴) قیمت جهانی نفت، امروز (یکم مرداد ۱۴۰۴) چقدر است؟
سرخط خبرها

جزئیات مالیات کولبران و ملوانان در قانون ساماندهی تجارت مرزی مشخص شد

  • کد خبر: ۳۳۷۳۱۰
  • ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۳
جزئیات مالیات کولبران و ملوانان در قانون ساماندهی تجارت مرزی مشخص شد
واردات کالا از مسیر‌های تعیین‌شده در قانون ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی (کولبری و ملوانی)، در مرحله ترخیص فقط مشمول پرداخت ۵۰ درصد مالیات و عوارض ارزش افزوده خواهد بود. همچنین در سال اول اجرای قانون، این کالا‌ها از پرداخت سایر مالیات‌ها و عوارض معاف هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، سازمان امور مالیاتی اعلام کرد کولبران و ملوانان در سال نخست اجرای قانون ساماندهی تجارت مرزی، از پرداخت مالیات فروش و مالیات بر عملکرد سود حاصل از فروش کالا معاف هستند.

مطابق نامه سازمان امور مالیاتی کشور به ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز، واردات کالا از مسیر‌های تعیین‌شده در قانون ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی (کولبری و ملوانی)، در مرحله ترخیص فقط مشمول پرداخت ۵۰ درصد مالیات و عوارض ارزش افزوده خواهد بود. همچنین در سال اول اجرای قانون، این کالا‌ها از پرداخت سایر مالیات‌ها و عوارض معاف هستند.

در مرحله فروش نیز مشمولان این قانون می‌توانند مالیات و عوارض را از خریدار دریافت کنند، اما موظف به پرداخت مابه‌التفاوت مالیات بر ارزش افزوده (یعنی تفاوت بین مالیات فروش و آنچه در ترخیص پرداخت شده) نیستند. این مبلغ به عنوان اعتبار مالیاتی برای آنها لحاظ می‌شود.

علاوه بر این، سود حاصل از فروش این کالا‌ها در سال اول اجرای قانون، از پرداخت مالیات بر عملکرد معاف است، مشروط به آن‌که مودیان نسبت به تسلیم اظهارنامه مالیاتی، دفاتر و اسناد قانونی در موعد مقرر اقدام کنند.

سازمان امور مالیاتی همچنین اعلام کرده که در خصوص صدور صورتحساب الکترونیکی، نهایت مساعدت قانونی را برای رفع دغدغه فعالان این حوزه به عمل خواهد آورد و آمادگی دارد تا جلسات کارشناسی برای تبیین تکالیف قانونی وزمان‌بندی اجرای آن برگزار کند.

جزئیات مالیات کولبران و ملوانان در قانون ساماندهی تجارت مرزی مشخص شد

جزئیات مالیات کولبران و ملوانان در قانون ساماندهی تجارت مرزی مشخص شد

آنچه مشخص است، رویکرد جدید سازمان امور مالیاتی در حمایت از کولبران و ملوانان با معافیت‌های مالیاتی گسترده، گامی مهم در جهت رسمی‌سازی تجارت مرزی و کاهش قاچاق به شمار می‌رود.

کاهش ۵۰ درصدی مالیات و عوارض در مرحله ترخیص و معافیت کامل مالیات بر عملکرد در سال اول، فرصت تازه‌ای برای ارتقا معیشت و اشتغال پایدار مرزنشینان فراهم کرده است. همچنین تسهیل در پرداخت مالیات ارزش افزوده و مساعدت قانونی در صدور صورتحساب الکترونیکی، شرایط بهتری برای فعالیت‌های قانونی مرزنشینان ایجاد می‌کند.

این سیاست‌ها علاوه بر افزایش شفافیت و انضباط مالیاتی، باعث تقویت زنجیره تجارت رسمی در مرز‌ها شده و می‌تواند نقش موثری در رونق اقتصادی و امنیت پایدار مناطق مرزی ایفا کند. سازمان امور مالیاتی تاکید کرده که همراه با رعایت دقیق قوانین و تکالیف مالیاتی، این حمایت‌ها ادامه خواهد داشت.

منبع: اقتصادمعاصر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->