هشدار سازمان بازرسی به مدیران بیمه مرکزی افت قیمت خودرو‌های خارجی و مونتاژی ادامه پیدا کرد (۳۰ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۳۰ تیر ۱۴۰۴) | پژو ۲۰۷ اتوماتیک به یک میلیارد و ۳۰ میلیون تومان رسید با ۳۰ میلیون تومان کدام موبایل‌های پرطرفدار را می‌توان خرید؟ (۳۰ تیر ۱۴۰۴) + جدول بررسی قیمت دینار در بازار آزاد و بانک مرکزی (۳۰ تیر ۱۴۰۴) + جدول نایب رئیس شورای ملی زعفران: سالانه بین ۱۲۰ تا ۱۵۰ تن زعفران به صورت قاچاق از کشور خارج می‌شود | خدشه به جایگاه زعفران ایران بازگشت خریداران به بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۳۰ تیر ۱۴۰۴) آغاز به کار نمایشگاهی تهران پس از وقفه یک ماهه آثار جنگ تحمیلی ۱۲ هزار تن کود کشاورزی ویژه کشت پاییزه در خراسان رضوی تأمین شد چگونه انتخاب بهترین ارائه‌دهنده تلفن ابری می‌تواند کسب و کار شما را متحول کند؟ خرید بلیت اتوبوس برای اربعین ۱۴۰۴ محدود شد واردات خودروی کارکرده بالای ۲۵۰۰ سی‌سی به مناطق آزاد ممکن شد استاندار خراسان رضوی: بهره‌برداری از راه‌آهن خواف-هرات نقطه عطف توسعه کریدورهای ترانزیتی ایران و افغانستان است قیمت اونس جهانی طلا تغییر قیمت کرد (۳۰ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۳۰ تیر ۱۴۰۴) | دلار بازار آزاد چقدر قیمت دارد؟ رشد اندک قیمت نفت جهانی (۳۰ تیر ۱۴۰۴) افزایش بیش از ۵۰ درصدی قیمت اقلام اساسی در یک‌سال اخیر گرانی برنج زیر ذره‌بین نهاد‌های قضایی | برخورد با تخلفات بازار کالا مشاوران املاک درخواست افزایش نرخ کمیسیون کردند شرایط دستمزد کارگران نانوایی در مشهد اصلاح شد + جزئیات وزیر صمت: بسته حمایتی صنایع در زمان جنگ تمدید می‌شود نرخ طلا در مشهد بار دیگر افزایشی شد (۳۰ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۳۰ تیر ۱۴۰۴) | هندوانه گران شد تأکید فرماندار مشهد بر تداوم نظارت و بازرسی‌ها در حوزه ارزاق و نان اعتبار کالابرگ دهک‌های چهارم و پنجم از امروز شارژ می‌شود (۳۰ تیر ۱۴۰۴) + روش استعلام برقراری پرواز‌های فرودگاه گناباد پس از آغاز مجدد پرواز‌های داخلی (۳۰ تیر ۱۴۰۴) حمایت ۱۳ هزار میلیارد تومانی صندوق تثبیت از بازار سرمایه بورس چهارشنبه (یکم مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟ قوه قضاییه: پروژه‌های رمزارزی «بم‌چین» و «بنیادبم» کلاهبرداری است
سرخط خبرها

جزئیات مالیات کولبران و ملوانان در قانون ساماندهی تجارت مرزی مشخص شد

  • کد خبر: ۳۳۷۳۱۰
  • ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۳
جزئیات مالیات کولبران و ملوانان در قانون ساماندهی تجارت مرزی مشخص شد
واردات کالا از مسیر‌های تعیین‌شده در قانون ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی (کولبری و ملوانی)، در مرحله ترخیص فقط مشمول پرداخت ۵۰ درصد مالیات و عوارض ارزش افزوده خواهد بود. همچنین در سال اول اجرای قانون، این کالا‌ها از پرداخت سایر مالیات‌ها و عوارض معاف هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، سازمان امور مالیاتی اعلام کرد کولبران و ملوانان در سال نخست اجرای قانون ساماندهی تجارت مرزی، از پرداخت مالیات فروش و مالیات بر عملکرد سود حاصل از فروش کالا معاف هستند.

مطابق نامه سازمان امور مالیاتی کشور به ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز، واردات کالا از مسیر‌های تعیین‌شده در قانون ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی (کولبری و ملوانی)، در مرحله ترخیص فقط مشمول پرداخت ۵۰ درصد مالیات و عوارض ارزش افزوده خواهد بود. همچنین در سال اول اجرای قانون، این کالا‌ها از پرداخت سایر مالیات‌ها و عوارض معاف هستند.

در مرحله فروش نیز مشمولان این قانون می‌توانند مالیات و عوارض را از خریدار دریافت کنند، اما موظف به پرداخت مابه‌التفاوت مالیات بر ارزش افزوده (یعنی تفاوت بین مالیات فروش و آنچه در ترخیص پرداخت شده) نیستند. این مبلغ به عنوان اعتبار مالیاتی برای آنها لحاظ می‌شود.

علاوه بر این، سود حاصل از فروش این کالا‌ها در سال اول اجرای قانون، از پرداخت مالیات بر عملکرد معاف است، مشروط به آن‌که مودیان نسبت به تسلیم اظهارنامه مالیاتی، دفاتر و اسناد قانونی در موعد مقرر اقدام کنند.

سازمان امور مالیاتی همچنین اعلام کرده که در خصوص صدور صورتحساب الکترونیکی، نهایت مساعدت قانونی را برای رفع دغدغه فعالان این حوزه به عمل خواهد آورد و آمادگی دارد تا جلسات کارشناسی برای تبیین تکالیف قانونی وزمان‌بندی اجرای آن برگزار کند.

جزئیات مالیات کولبران و ملوانان در قانون ساماندهی تجارت مرزی مشخص شد

جزئیات مالیات کولبران و ملوانان در قانون ساماندهی تجارت مرزی مشخص شد

آنچه مشخص است، رویکرد جدید سازمان امور مالیاتی در حمایت از کولبران و ملوانان با معافیت‌های مالیاتی گسترده، گامی مهم در جهت رسمی‌سازی تجارت مرزی و کاهش قاچاق به شمار می‌رود.

کاهش ۵۰ درصدی مالیات و عوارض در مرحله ترخیص و معافیت کامل مالیات بر عملکرد در سال اول، فرصت تازه‌ای برای ارتقا معیشت و اشتغال پایدار مرزنشینان فراهم کرده است. همچنین تسهیل در پرداخت مالیات ارزش افزوده و مساعدت قانونی در صدور صورتحساب الکترونیکی، شرایط بهتری برای فعالیت‌های قانونی مرزنشینان ایجاد می‌کند.

این سیاست‌ها علاوه بر افزایش شفافیت و انضباط مالیاتی، باعث تقویت زنجیره تجارت رسمی در مرز‌ها شده و می‌تواند نقش موثری در رونق اقتصادی و امنیت پایدار مناطق مرزی ایفا کند. سازمان امور مالیاتی تاکید کرده که همراه با رعایت دقیق قوانین و تکالیف مالیاتی، این حمایت‌ها ادامه خواهد داشت.

منبع: اقتصادمعاصر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->