زاکانی: ساخت ۱۸۰ هزار واحد مسکونی در تعهد شهرداری نیست | مشکلی برای تأمین آب شرب در تهران نداریم بیشتر از ۵۰ درصد سطح خراسان رضوی درگیر خشکسالی بسیار شدید است تصادف بسیار شدید در بزرگراه شهید چراغچی مشهد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) + عکس مراقب سکته گرمایی باشید بیمه مسافرتی چیست؟ انواع، پوشش ها، نحوه خرید و دریافت خسارت پنج مرکز تولید بستنی غیر بهداشتی در نیشابور تعطیل شد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) پانسمان‌های تخصصی بیماران پروانه‌ای تحویل شد نکات تغذیه‌ای برای کاهش آثار مخرب ریزگرد‌ها شکستن صفحه سنگ فرز موجب مرگ کارگر مشهدی شد برنامه‌های مجازی و حضوری آموزش‌وپرورش برای اوقات فراغت دانش‌آموزان سقف بیمه عمر بازنشستگان تامین اجتماعی در ۱۴۰۴ چقدر است؟ آخرین مهلت ویرایش محل آزمون ورودی مدارس سمپاد، امروز (۱۷ تیر ۱۴۰۴) میانگین سن ازدواج در کشور اعلام شد یک نماینده مجلس: آلودگی هوا به موضوعی عادی تبدیل شده است! بازگشت آثار تاریخی ایران از چین اعلام شرایط خروج از کشور مشمولان متولد ۱۳۸۶ برای اربعین ۱۴۰۴ ارتباط دوسویه مدیران شهرستان‌های خراسان رضوی با اعضای انجمن‌های میراث فرهنگی، بر رونق گردشگری تأثیرگذار است مروری بر کلاهبرداری رایج فروش بلیت جعلی | سفر ناتمام، روایتی از یک اعتماد نابجا! تشکیل کمیته‌های مشاوره‌ای برای دانش‌آموزان و فرهنگیان آسیب‌دیده آغاز فرایند اصلاح روش‌های آموزش و یادگیری در مدارس ابتدایی ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت اوقات فراغت دانش‌آموزان در زیباسازی فضاهای آموزشی فراخوان دانشگاه شهید بهشتی برای ارسال یادداشت اساتید در محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۷ تیر ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا فردا رئیس سازمان مدارس غیردولتی: محاسبه ۳۰ روز بیمه برای معلمان اجباری است اسامی فرآورده‌های غذایی غیرمجاز اعلام شد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) لیست دانشگاه‌های خارجی مورد اعتماد وزارت علوم در سال ۲۰۲۶ نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۵ بیمار نیازمند عضو زندگی بخشید (۱۷ تیر ۱۴۰۴) آیا کاهش اشتهای کودکان در تابستان طبیعی است؟
سرخط خبرها

برخی از رشته‌های آزمون استخدامی آموزش و پرورش حذف شد

  • کد خبر: ۳۳۷۵۳۵
  • ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۷
برخی از رشته‌های آزمون استخدامی آموزش و پرورش حذف شد
داوطلبان آزمون استخدامی آموزش‌ و پرورش نسبت به محدود شدن رشته‌ها برای شرکت در این آزمون معترض هستند، سخنگوی آموزش و پرورش دراین‌باره گفت: فعلاً تصمیمی برای بازگشت رشته‌هایی مانند علوم ارتباطات به فهرست رشته‌های آزمون نداریم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ به گفته داوطلبان آزمون استخدامی آموزش و پرورش، حذف رشته‌های غیرمرتبط از فرآیند جذب در آموزش و پرورش موجب نادیده گرفتن توانمندی، علاقه و صلاحیت افراد مستعد می‌شود. آنها معتقدند که بسیاری از افراد با وجود تحصیل در رشته‌هایی غیر از علوم تربیتی یا دبیری، واجد توان علمی و انگیزه لازم برای تدریس هستند و حذف آنها برخلاف اصل عدالت آموزشی و فرصت برابر است.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در این‌باره گفت: در هر آزمونی، تصمیم‌گیری درباره رشته‌های مجاز با نظر دستگاه مربوطه و تحت نظارت سازمان اداری و استخدامی کشور انجام می‌شود. شورای تشکیل‌شده در این زمینه، رشته‌های تحصیلی هدف برای هر شغل را تعیین می‌کند.

علی فرهادی افزود: در رشته‌های دبیری و هنرآموزی که کاملاً تخصصی هستند، جذب نیرو صرفاً از میان فارغ‌التحصیلان رشته‌های مرتبط انجام می‌شود برای مثال دبیر فیزیک باید در رشته فیزیک تحصیل کرده باشد و هنرآموز مکانیک نیز باید از رشته مرتبط فارغ‌التحصیل شده باشد.

وی در ادامه گفت: در خصوص سایر رشته‌ها که کمتر تخصصی هستند نیز با هماهنگی سازمان اداری و استخدامی تصمیم‌گیری می‌شود. تلاش ما این بوده که استخدام‌ها تخصصی‌تر، دقیق‌تر و شفاف‌تر انجام شود. باید توجه داشت که آزمون استخدامی مسیر اصلی جذب نیرو در آموزش و پرورش نیست، بلکه ابزاری برای تأمین ناترازی‌هاست. مسیر اصلی جذب معلم از طریق دانشگاه فرهنگیان است و در حال حاضر نیز از طریق آزمون، صرفاً ناترازی موجود در بحث نیاز به نیروی انسانی را متعادل می‌کنیم.

سخنگوی آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که چرا در رشته‌هایی مانند آموزگاری، داوطلبان برخی رشته‌ها همچون علوم ارتباطات دیگر امکان شرکت در آزمون را ندارند، اظهار داشت: تصمیم‌گیری در این زمینه توسط شورای تحول، متشکل از آموزش و پرورش و سازمان اداری و استخدامی، انجام شده و فعلاً هم تصمیمی برای اصلاح جداول رشته‌ها نداریم.

وی با تأکید بر نگاه تخصصی در جذب معلمان گفت: در مشاغل تخصصی نمی‌توان طیف وسیعی از رشته‌ها را وارد کرد. در شغلی مثل آموزگاری نیز تأکید بر رشته‌هایی است که ارتباط بیشتری با علوم تربیتی دارند.

فرهادی درباره اضافه شدن منابع جدید به آزمون امسال نیز گفت: سهم آزمون کتبی از ۳۰ درصد به ۷۰ درصد افزایش یافته به همین دلیل، منابع آزمون نیز بیشتر شده است. این افزایش با هدف سنجش دقیق‌تر دانش و تسلط داوطلبان انجام شده است.

وی در خصوص امتیاز‌های در نظر گرفته‌شده برای متأهلین و افراد دارای فرزند برای تسهیل در قبولی آنها در آزمون استخدامی تصریح کرد: آموزش و پرورش بخشی از دولت است و ملزم به اجرای قوانین کشور است. بر اساس قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، برای تاهل و داشتن فرزند امتیازاتی در نظر گرفته شده و همه دستگاه‌های دولتی از جمله آموزش و پرورش موظف به اجرای این قانون هستند.

فرهادی همچنین درباره سهم مصاحبه در آزمون امسال گفت: با توجه به انتقاد داوطلبان نسبت به سهم بالای مصاحبه و نگرانی از اعمال سلیقه‌های شخصی در آزمون‌های گذشته برای امسال تصمیم براین شد تا سهم مصاحبه علمی از ۷۰ درصد به ۳۰ درصد کاهش یابد.

وی یادآور شد: در آزمون سال گذشته، سهم بالای مصاحبه علمی باعث شد طیف وسیعی از رشته‌ها مجاز به شرکت در آزمون کتبی باشند، چراکه ارزیابی نهایی عمدتاً در مرحله مصاحبه انجام می‌شد. اما در آزمون امسال، تمرکز بر سنجش دقیق علمی از طریق آزمون کتبی بوده و به همین دلیل، منابع و محدودیت‌های جدید در نظر گرفته شده است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->