طرح راهبردی «تأسیس مجلس قرآنی جهان اسلام» کلید خورد ویژه برنامه‌های ملی و بین المللی روز جهانی مسجد دلم کبوتر حرم است به قرآن مهربان بود ضرورت تشکر از مردم در حدیث امام رضا (ع) اینجا ایران امام‌رضاست | گفت‌وگو با حجت‌الاسلام‌والمسلمین صاحبقرانی به مناسبت سالروز شهادت امام رضا(ع) تأکید تولیت آستان قدس رضوی برضرورت اقدام فوری برای تأمین پارکینگ و توسعه خدمات حمل‌ونقل زائران مشهد هزینه سفر به عتبات تا پایان تابستان ثابت است مشهد صحنه‌ای از تجلی فرهنگ میزبانی در جامعه شیعی در دهه پایانی ماه صفر میزبانی از زائر، عیار ماندگار برای مشهدالرضا (ع) میز کتاب رضوی، مهمانی «به‌نشر» برای ۷ میلیون زائر در دهه پایانی ماه صفر هیچ نگرانی برای اسکان زائران پیاده امام رضا (ع) وجود ندارد | ۳۸۵ ایستگاه صلواتی و حمام‌های سیار آماده خدمت‌رسانی به زائران پیاده پیکر ۴ تن از شهدای حمله رژیم صهیونیستی به خاک ایران پیدا شد حکایت ما مدینه نرفته‌ها بیش از یک میلیون و ۶۰۰ هزار زائر به مشهد مشرف شدند ۱۱۴ میلیون پرس غذا توسط موکب‌های ایرانی در اربعین ۱۴۰۴ توزیع شد قرارگاه ملی مسجد در سطح کشور تشکیل شد سیره پیامبر (ص)؛ الگوی ارتباط مؤثر اندوه حسین (ع) متصل به اندوه رضا (ع) است
سرخط خبرها

رشد جمعیت در میان مسلمانان سالانه به ۲ درصد می‌رسد

  • کد خبر: ۳۳۷۷۴۶
  • ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۹
رشد جمعیت در میان مسلمانان سالانه به ۲ درصد می‌رسد
رشد جمعیت در میان مسلمانان سالانه تقریباً به ۲ درصد می‌رسد که بالاترین میزان در میان همه ادیان است. محققان این رشد را به ساختار سنی جوان مسلمانان و نرخ بالای زاد و ولد نسبت داده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، نتایج مطالعات اخیر نشان داد که اسلام بین سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۰ سریع‌ترین نرخ رشد را در بین ادیان جهان تجربه کرده است که آن هم به دلیل نرخ بالاتر زاد و ولد در میان مسلمانان در مقایسه با سایر گروه‌های مذهبی است.

یک مطالعه انجام شده توسط مرکز تحقیقات پیو نشان داد که مسلمانان اکنون ۲۵.۶درصد از جمعیت جهان را تشکیل می‌دهند و اسلام، پس از مسیحیت که ۲۸.۸درصد را تشکیل می‌دهد، در رتبه دوم قرار دارد.

اگرچه مسیحیان به طور مطلق بزرگ‌ترین گروه دینی را تشکیل می‌دهند، اما نسبت جهانی آنها به دلیل عواملی مانند افزایش سن جمعیت، کاهش نرخ باروری و روند ترک کامل ایمان توسط میلیون‌ها نفر، اندکی کاهش یافته است.

این گزارش نشان می‌دهد که رشد جمعیت در میان مسلمانان سالانه تقریباً به ۲ درصد می‌رسد که بالاترین میزان در میان همه ادیان است. محققان این رشد را به ساختار سنی جوان مسلمانان و نرخ بالای زاد و ولد نسبت داده‌اند.

این مطالعه بر اساس تجزیه و تحلیل بیش از دو هزار و ۷۰۰ سرشماری و نظرسنجی انجام شده در ۲۰۱ کشور و منطقه انجام شده است.

نتایج تحقیقات نشان داده است که مسیحیت همچنان بزرگترین دین جهان است و در بیشتر مناطق اکثریت را تشکیل می‌دهد، اما سهم آن از ۳۰.۶ درصد در سال ۲۰۱۰ به ۲۸.۸ درصد در حال حاضر کاهش یافته است. این مطالعه همچنین نشان داد که تعداد مسیحیان در کشور‌های جنوب صحرای آفریقا از تعداد آنها در اروپا بیشتر شده است.

در مقابل، بودیسم تنها گروه بزرگی بود که پیروانش کاهش یافتند و به ۴.۱٪ از جمعیت جهان سقوط کردند. مرکز پیو این کاهش را به کاهش نرخ زاد و ولد و افزایش بی‌اعتقادی به مذاهب در شرق آسیا نسبت داد.

نسبت هندو‌ها در ۱۴.۹ درصد ثابت ماند که بیشتر آنها در منطقه آسیا و اقیانوسیه زندگی می‌کنند و ۹۵ درصد آنها فقط در هند متمرکز هستند.

یهودیان که تنها ۰.۲ درصد از جمعیت جهان را تشکیل می‌دهند، به دلیل میانگین سنی بالاتر، رشد کمتری نسبت به میانگین جهانی داشته‌اند. بیشتر آنها در آمریکای شمالی و اسرائیل زندگی می‌کنند.

منبع: شبستان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->