ویدئویی از ربات انسان‌نمای اطلس درحال کار با دوربین فیلم‌برداری ترامپ گوشی‌ها، کامپیوترها و تراشه‌ها را از تعرفه‌ها معاف کرد برای نخستین‌بار نوزادی با لقاح مصنوعی رباتیک و تحت کنترل هوش مصنوعی به‌ دنیا آمد درگذشت اکبر اعتماد پایه گذار صنعت هسته ای ایران واتساپ با چند قابلیت جدید آپدیت شد: نمایش افراد آنلاین گروه و زوم کردن در تماس‌ها صدای راه‌اندازی ویندوز ۹۵ به آرشیو صداهای ملی کتابخانه کنگره آمریکا اضافه شد + صوت چین در اقدامی تلافی‌جویانه تعرفه واردات کالا‌های آمریکایی را به ۱۲۵ درصد افزایش داد فواید غیرفعال کردن اینترنت طبق تحقیقات جدید: افزایش تمرکز، کاهش اضطراب و معکوس‌کردن فرآیند پیری! آیا ترامپ محصولات اپل را از تعرفه‌های سنگین معاف می‌کند؟ واکنش انجمن نجوم ایران به مشاهده شی نورانی مشکوک اسکن دیجیتالی پیشرفته جزئیات جدیدی از غرق‌شدن کشتی تایتانیک آشکار کرد خط و نشان ترامپ برای TSMC: یا در آمریکا کارخانه بسازید یا مالیات ۱۰۰ درصدی بدهید آیفون ۱۷ پرو یک قابلیت ویژه خواهد داشت: ضبط هم‌زمان با دوربین جلو و عقب نتایج بررسی‌های تلسکوپ هابل: یک روز در اورانوس طولانی‌تر از آن چیزی است که فکر می‌کردیم درخواست ایلان ماسک از ترامپ برای لغو تعرفه‌های جدید ChatGPT روی تصاویری که رایگان تولید می‌کند برچسب می‌زند هجوم آمریکایی‌ها برای خرید آیفون از ترس گرانی بعد از اعمال تعرفه‌های جدید ترامپ تمرکز معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری در سال ۱۴۰۴ بر کوانتوم، فوتونیک و هوش مصنوعی خواهد بود احتمال قطعی گسترده خطوط مخابرات و اینترنت در تابستان امسال (۱۴۰۴) سازمان فضایی ایران کپسول زیستی حمل انسان به فضا را امسال آزمایش می‌کند زمان انتشار آپدیت One UI ۷ برای گوشی‌های سامسونگ + فهرست
سرخط خبرها

کاهش ۹۰ درصدی هزینه تولید باتری با یک روش نوین

  • کد خبر: ۳۳۸۰۷
  • ۲۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۵
کاهش ۹۰ درصدی هزینه تولید باتری با یک روش نوین
محقق ژاپنی روشی نوین ابداع کره تا هزینه‌های تولید باتری را ۹۰ درصد کاهش دهد و ایمنی آن را نیز بهبود بخشد.
به گزارش شهرآرانیوز، باتری هیا لیتیوم یونی نقش مهمی در توسعه فناوری‌های نوین دارند. آن‌ها برای به کار انداختن همه چیز از موبایل گرفته تا خودرو‌های هوشمند به کار می‌روند. در همین راستا یک محقق ژاپنی روشی نوین ابداع کره تا هزینه‌های تولید باتری را ۹۰ درصد کاهش و همزمان ایمنی آن را ارتقا دهد.

«هیدیکی هوری» یکی از محققانی است که از دهه ۱۹۹۰ میلادی درباره فناوری باتری‌ها پژوهش انجام می‌داد و در توسعه خودروی برقی لیف (متعلق به شرکت نیسان) همکاری کرده است. او در سال ۲۰۱۸ میلادی شرکت خود به نام «ای پی بی کورپ» (APB Corp) را در توکیو تاسیس کرد و اکنون مدعی است روشی نوین برای جایگزین کردن اجزای اصلی باتری کشف کرده تا فرایند تولید را ساده‌تر و سریع‌تر کند.

در حقیقت نوآوری هوری شامل جایگزین کردن قطعات اصلی باتری یعنی الکترود‌های فلزی و الکترولیت‌های مایع با ساختار رزینی است. به گفته او این روش به سادگی و سرعت زدن کره روی نان تست است.

با کمک این روش می‌توان ورقه‌های ۱۰ متری باتری را روی یکدیگر قرار داد و ظرفیت آن را افزایش داد. علاوه بر آن باتری‌های رزینی در مقابل آتش گرفتن نیز مقاوم هستند.

در ماه مارس شرکت آی پی بی ۷۴ میلیون دلار سرمایه جمع آوری کرد که برای تجهیز یک کارخانه کامل و آغاز تولید انبوه در سال آینده کافی است.
 
منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->