پاسخ معاون وزیر ارتباطات درباره رفع فیلترینگ (۳ دی ۱۴۰۳) بیشترین سرچ گوگل در ایران از ابتدای امسال چه بود؟ واتساپ از ۱۲ دی ۱۴۰۳ پشتیبانی از کدام گوشی‌های اندروید و آیفون را متوقف می‌کند؟ تلگرام بالاخره به سود رسید | پاول دوروف در سال ۲۰۲۴ چقدر درآمد داشته است؟ ویدئو | تا زدن تیشرت توسط ربات انسان‌نمای تسلا چند درصد آدرس‌های اینترنتی دنیا برای کاربران ایرانی فیلتر است؟ چند درصد اینترنت کشور از فیلترشکن‌ها و VPNها می‌گذرد؟ جریمه ۱۵ میلیون دلاری «چت جی پی تی» در ایتالیا حسگر مینیاتوری برای تشخیص گاز آلاینده دی‌اکسید نیتروژن ساخته شد مشهد میزبان طرح رسانه‌ای رایانو | گامی برای تربیت نسل جدید کنشگران رسانه‌ای + فیلم ماه ممکن است ۱۰۰ میلیون سال پیرتر از چیزی باشد که تصور می‌کردیم گوشی جدید ریلمی با بالارفتن و پایین‌آمدن دما تغییررنگ می‌دهد! + ویدئو بعد از گذشت دوماه از آزادسازی رجیستری آیفون، هنوز این محصول به شیوه تجاری وارد کشور نشده است! بسته‌های ویژه همراه اول به مناسبت شب یلدا ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بسته‌های هدیه ایرانسل به مناسبت یلدای ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بهترین و پرطرفدارترین بازی‌‌های اپ استور در سال ۲۰۲۴ + فهرست در One UI 7 می‌توان حین پخش موسیقی، فیلم‌برداری کرد چرا شب ۳۰ آذر تنها شب یلدای ۱۴۰۳ نیست؟! در بازی Elden Ring: Nightreign دشمنانی از بازی‌های قبلی «فرام سافتور» هم حضور خواهند داشت + تریلر اسنپ به صورت هوشمند بر انحراف از مسیر و طولانی‌شدن غیرعادی سفر نظارت می‌کند
سرخط خبرها

کاهش ۹۰ درصدی هزینه تولید باتری با یک روش نوین

  • کد خبر: ۳۳۸۰۷
  • ۲۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۵
کاهش ۹۰ درصدی هزینه تولید باتری با یک روش نوین
محقق ژاپنی روشی نوین ابداع کره تا هزینه‌های تولید باتری را ۹۰ درصد کاهش دهد و ایمنی آن را نیز بهبود بخشد.
به گزارش شهرآرانیوز، باتری هیا لیتیوم یونی نقش مهمی در توسعه فناوری‌های نوین دارند. آن‌ها برای به کار انداختن همه چیز از موبایل گرفته تا خودرو‌های هوشمند به کار می‌روند. در همین راستا یک محقق ژاپنی روشی نوین ابداع کره تا هزینه‌های تولید باتری را ۹۰ درصد کاهش و همزمان ایمنی آن را ارتقا دهد.

«هیدیکی هوری» یکی از محققانی است که از دهه ۱۹۹۰ میلادی درباره فناوری باتری‌ها پژوهش انجام می‌داد و در توسعه خودروی برقی لیف (متعلق به شرکت نیسان) همکاری کرده است. او در سال ۲۰۱۸ میلادی شرکت خود به نام «ای پی بی کورپ» (APB Corp) را در توکیو تاسیس کرد و اکنون مدعی است روشی نوین برای جایگزین کردن اجزای اصلی باتری کشف کرده تا فرایند تولید را ساده‌تر و سریع‌تر کند.

در حقیقت نوآوری هوری شامل جایگزین کردن قطعات اصلی باتری یعنی الکترود‌های فلزی و الکترولیت‌های مایع با ساختار رزینی است. به گفته او این روش به سادگی و سرعت زدن کره روی نان تست است.

با کمک این روش می‌توان ورقه‌های ۱۰ متری باتری را روی یکدیگر قرار داد و ظرفیت آن را افزایش داد. علاوه بر آن باتری‌های رزینی در مقابل آتش گرفتن نیز مقاوم هستند.

در ماه مارس شرکت آی پی بی ۷۴ میلیون دلار سرمایه جمع آوری کرد که برای تجهیز یک کارخانه کامل و آغاز تولید انبوه در سال آینده کافی است.
 
منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->