زلنسکی در واکنش به دعوت پوتین از او برای سفر به مسکو | به کی‌یف بیایید با اضافه کردن یک بند جدید؛ نتانیاهو ۵ شرط اسرائیل را برای پایان جنگ غزه اعلام کرد مادورو: در صورت حمله ونزوئلا وارد مبارزه مسلحانه خواهد شد حمایت نخست‌وزیر پاکستان از فلسطین | همواره در کنار ملت فلسطین خواهیم ایستاد فرمانده سنتکام با رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی دیدار کرد فرمان نظامی ترامپ صادر شد | تغییر نام وزارت دفاع به وزارت جنگ + فیلم (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) واکنش عراقچی به سکوت غرب در برابر توسعه زرادخانه هسته‌ای اسرائیل تظاهرات گسترده مردم لبنان علیه طرح خلع سلاح حزب‌الله + فیلم (۱۴ شهریور ۱۴۰۴) قطعنامه ایران علیه حمله به تأسیسات اتمی در آژانس ارائه می‌شود ولایتی: شانگهای در آینده نقش اول را در تعیین سرنوشت جهان دارد | ترامپ مثل هیتلر عمل می‌کند دولت لبنان: طرح ارتش برای خلع سلاح حزب‌الله محرمانه است انفجار خونین یک خودرو در شهر حلب سوریه (۱۴ شهریور ۱۴۰۴) العربیه: طرح «انحصار سلاح در دست دولت لبنان» تصویب شده است حزب‌الله لبنان: حق استعفا از دولت یا اعتراض خیابانی را محفوظ می‌دانیم واکنش حماس به تهدید وزیر جنگ اسرائیل علیه نوار غزه جاسوسی آمریکا از رهبر کره‌شمالی شکست خورد بیش از ۷۰۰ هزار کودک در غزه از تحصیل محروم‌اند ترامپ: هند و روسیه را به چین باخته‌ایم شهادت ۶۹ فلسطینی در شبانه‌روز گذشته | شمار شهدای غزه به ۶۴ هزار و ۳۰۰ نفر رسید (۱۴ شهریور ۱۴۰۴) وزیر لبنانی: طرح خلع سلاح آمریکایی است تکذیب یک نقل قول از معاون وزیر خارجه مذاکرات هسته‌ای ایران و آژانس اتمی از سر گرفته شد (۱۴ شهریور ۱۴۰۴) عراقچی: سوءتفاهم پیش‌آمده بین تهران و دوحه کاملا با سفر اخیر برطرف شد رایزنی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه ۳ کشور عضو غیردائم شورای امنیت سازمان ملل آیت‌الله علم‌الهدی:  هدف دشمن ایجاد تفرقه بین سنی و شیعه است کرملین: دور دوم مذاکرات پوتین و ترامپ امکان‌پذیر است پوتین: هر نیروی خارجی در اوکراین هدف مشروعی برای حمله خواهد بود
سرخط خبرها

غریب‌آبادی: در مقابل قطعنامه، اقدامات فنی بلافاصله اجرایی خواهد شد

  • کد خبر: ۳۳۸۱۱۴
  • ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۷
غریب‌آبادی: در مقابل قطعنامه، اقدامات فنی بلافاصله اجرایی خواهد شد
معاون حقوقی وزارت خارجه در مورد اقدامات ایران نسبت به قطعنامه گفت: اقدامات تصمیم‌گیری شده، اقداماتی که باید انجام‌بشود در حوزه فنی تصمیم‌گیری شده و به محض اینکه قطعنامه سیاسی شورای حکام تصویب بشود اقداماتی که مصوب کردیم بلافاصله اجرا می‌کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، کاظم غریب آبادی در مراسم روز ملی استقلال روسیه در محل سفارت این کشور در تهران در جمع خبرنگاران گفت: مواضع ایران و روسیه کاملا راهبردی است ما همواره در موضوعات منطقه‌ای و بین المللی مواضع مشترک داریم. از مواضع و سیاست‌های یکدیگر حمایت می‌کنیم موضوع هسته‌ای و مذاکرات نه تنها در دوره جدید بلکه در ادوار گذشته هم روسیه نقش کاملا سازنده و حمایتی ایفا کرده و الان هم به نقش حمایتی و سازنده خودش ادامه می‌دهد.

وی افزود: مطمئن هستیم‌هر جایی که روسیه بخواهد یک‌نقشی کلیدی در فرایند مذاکرات ایفا کند روسیه این امادگی را دارد و طبیعتا ما هماهنگی‌های لازم را انجام‌خواهیم داد.

معاون وزیر امور خراجه در خصوص مکانیسن ماشه گفت: اسنپ بک وجاهت قانونی ندارد و الان چیزی به نام برجام عملا وجود ندارد برجام‌چند سال است توسط کشور‌های مقابل متوقف شده و ان‌ها تعهدات خودشان را اجرا نمیکنند.

غریب آبادی اضافه کرد: ما پس از عدم‌اجرای تعهدات سه کشور اروپایی و خروج امریکا بود که تعهدات خودمان را با یک‌فاصله طولانی متوقف کردیم. از لحاظ حقوقی سه کشور این‌حق را ندارند که مراجعه کنند به شورای امنیت برای بازگرداندن قطعنانه‌های شورا امنیت در چهارچوب مکانیسم‌ماشه یا اسنپ بک از منظر حقوقی.

وی ادامه داد:، اما از لحاظ سیاسی میدانند که اگر این دشمنی را با ایران ادامه بدهند طیعتا ایران دست بسته نیست هر چند که تمایلی به تقابل و ایجاد چالش‌های جدید نداریم ولی اقدامات سختگیرانه خودمان را در مقابل این‌اقدامات خصمانه اروپایی‌ها انجام‌خواهیم داد.

معاون حقوقی وزارت خارجه در مورد اقدامات ایران نسبت به قطعنامه گفت: اقدامات تصمیم‌گیری شده، اقداماتی که باید انجام‌بشود در حوزه فنی تصمیم‌گیری شده و به محض اینکه قطعنامه سیاسی شورای حکام تصویب بشود اقداماتی که دیروز مصوب کردیم بلافاصله اجرایی خواهیم‌کرد و برنامه هسته‌ای ایران طبیعتا گام‌های جلوتر و بیشتری برداشته خواهد شد.

کاظم غریب آبادی همچنین خاطرنشان کرد: ثبات در مواضع و منطق در سیاست‌ها مورد انتظار است طرح‌هایی که مطرح‌میشود باید هم منطق داشته باشد و مورد قبول ایران واقع شود. انتظارات ما در حوزه رفع تحریم طبیعتا منطق دارد. آنها هم‌نباید در حوزه هسته‌ای درخواست غیر منطقی از ایران داشته باشند، درخواست‌های غیر منطقی طبیعا کاملا غیر قابل پذیرش خواهد بود. انتظار داریم‌پا را فراتر از اسناد بین المللی نگذارند حق غنی سازی در این اسناد مشخص است.

این دیپلمات ارشد همچنین گفت: از تحریم استقبال نمی‌کنیم اگر ابزار فشاری برای ایران باشد دولت، نظام و مردم نخواهند پذیرفت.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->