موشن گرافی | پویش مردمی «جان‌فدا»؛ اتحاد میلیونی مردم ایران نماهنگ «وطنم» با صدای علی لهراسبی منتشر شد | می‌پرستم تو رو با روح و تنم + فیلم ویدئو | دیدار نماینده شهید حزب‌الله لبنان با خدام امام رضا (ع) ویدئو | وزیر فرهنگ: ما با یک معجزه تاريخی از سوی مردم روبرو هستیم کارتون | حکایت وطن‌فرو‌ش‌هایی که سوخت موشک‌های دشمنان ایران را تأمین کردند ویدئو| زانکو خطاب به رسانه‌های معاند: اینجا کشور خودمان است و خودمان تصمیم می‌گیریم چه زمانی کار کنیم ویدئو | سربازان کالسکه سوار تایم لپس اربعین رهبر شهید در تهران ویدئو | ملت به خروش آمده، پرچم به دوش آمده گزارش ویدئویی آتش‌نشانی از حریق منبع سوخت فرودگاه مشهد در روز ۱۳ فروردین ۱۴۰۵ ویدئو | «باز باران» | مجتبی شفیعی برای کودکان میناب خواند ویدئو | روایت شنیدنی از دقت رسانه‌ای رهبر شهید ویدئو | سکانسی از سریال «سرو، سپید، سرخ»: امام خامنه‌ای شهید شدند ویدئو | خاطره حجت الاسلام رفیعی از روضه خوانی برای رهبر شهید انقلاب در ایام کرونا ویدئو | روایتی خواندنی از عنایت امام رضا (ع) به شهید صیاد شیرازی ولایتی: نواف سلام باید بداند که نادیده گرفتن نقش بی‌بدیل مقاومت و حزب‌الله قهرمان، لبنان را با مخاطرات امنیتی جبران‌ناپذیری مواجه خواهد کرد ویدئو | دیده می‌شوید، شناسایی می‌شوید، دستگیر می‌شوید ویدئو | لحظات ماندگار از دیدارهای خاطره‌انگیز رهبر شهید انقلاب ویدئو | ماجرای بازگشت آیت الله خامنه‎‌ای از قم به مشهد چه بود؟
سرخط خبرها

ماجرای طلاق محسن افشانی از همسرش سویل خیابانی + فیلم

سویل خیابانی، همسر محسن افشانی به دلیل ضرب و جرح و انتشار تصاویر خصوصی اش از محسن افشانی شکایت کرد.
  • کد خبر: ۳۳۸۶۹
  • ۲۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۰
  • ۷

سویل خیابانی از محسن افشانی شکایت کرد، من و مادرم را کتک زد 

 
تعداد بازدید : 29202
 
سویل خیابانی همسر محسن افشانی به شعبه ۱۶ دادسرای فرهنگ و رسانه مراجعه کرد و از محسن افشانی شکایت کرد. سویل خیابانی در خصوص شکایتش از محسن افشانی گفت: از محسن افشانی به خاطر ضرب و جرح، تصرف عدوانی شکایت کردم. برای برداشتن وسایل شخصی ام به خانه ام رفته بودم که محسن افشانی مادر، کارگرمان و مرا به باد کتک گرفت.
 
همسر محسن افشانی: او، من و مادرم را کتک زد
 
وی افزود: خواهر و داماد محسن افشانی در خانه من زندگی می‌کنند و وقتی رفته بودم وسایل شخصی ام را بردارم به من حمله کردند.همسر محسن افشانی در خصوص در خواست طلاقش گفت: ۷ ماه قبل درخواست طلاق دادم و در مرحله تمکین قرار دارد که محسن افشانی روز اول عنوان کرد ۵ میلیارد بپردازم تا طلاقم دهد و بعد مبلغ به ۲ میلیارد و بار آخر وکیل محسن افشانی عنوان کرد یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان پرداخت کنم تا طلاقم بدهد.محسن افشانی تهدید کرده بود اگر دست روی خانه بگذارم عکس‌های خصوصی ام را منتشر می‌کند که بعد از آن عکس‌های خصوصی من در یک صفحه اینستاگرامی منتشر شد که شکایت کردم و پلیس فتا نیز پس از بررسی‌های دقیق اعلام کرد که این تصاویر توسط محسن افشانی منتشر شده است.سویل خیابانی گفت: صفحه اینستاگرامی بسته شد و هفته آینده حکم دادگاه بخاطر انتشار تصاویر خصوصی من از سوی محسن افشانی صادر خواهد شد.

مهریه سویل خیابانی چقدر است؟

سویل خیابانی به خبرنگار گفت: مهریه ام ۵۰۰ سکه و سه دانگ خانه است. محسن افشانی خانه‌ای را که اجاره نامه اش به نام من است ترک نمی‌کند فقط توانستم جهیزیه ام را از خانه بیرون ببرم، اما وقتی برای برداشتن وسایل شخصی ام که داخل خانه بود به آنجا مراجعه کردم مرا مورد ضرب و جرح قرار دادند که پیگیر این ماجرا هستم و فکر نکنم رفتار‌های محسن افشانی به عنوان یک مرد ایرانی برای انتشار عکس‌های خصوصی همسرش کار درستی باشد.

 

بیوگرافی سویل خیابانی

سویل تیانی خیابانی، متولد اسفند سال ۱۳۶۹، همسر محسن افشانی، مجری و بازیگر سینما و تلویزیون اسـت. سویل بـه معنی دوست داشتنی در زبان ترکی اسـت. او، کارشناسی رواشناسی دارد و متولد شهر تبریز اسـت. پدرش علیرضا، شاعر و صنعتگر بوده و ترانه نویس آلبوم های سالار عقیلی.
 
منبع: رکنا

بیشتر بخوانید:
 
 
 
 
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
Netherlands
۰۹:۴۳ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۳
2
8
آخه ایناکه خیلی عاشق هم بودن پس عشق هم بازیه.یادمه زمان عقدمحسن افشانی بیان کرده بودبه کسی که عاشقانه دوستش داشتم رسیدم
یک ایرانی
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۱۵ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۳
1
15
این نتیجه جذب هنرمند نما به جای هنرمند واقعیست.چه استعدادهایی که گمنام هستند و به دلیل نداشتن پول و ثروت و رانت در خانه بیکارند و در جامعه افسرده شده اند.و شخصی مجهول الهویه چون افشانی هر روز برای کسب شهرت بیشتر دست به هر کاری میند از اسلحه تا کتک زدن همسر و انتشار عکسهای خصوصی.جاش در سطل زباله تاریخ خواهد بود قطعا
Aa
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۴۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۴
2
3
دروغ می گوید وقتی جهیزیه را پس گرفته حتما با مامور نیرو انتظامی بوده پس هر چیزی را که برای ایشان بوده را برده پس برای چه برگشته ضمنا سر موعد اجاره نامه صاحبخانه پول را به کسی میدهد که اسمش در قولنامه باشد پس نتیجه این هم برای مطرح شدن در فضای تبلغات است مهم نیست هر چیزی فقط مطرح بشوند کافی است
amir
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۲۴ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۶
حالا این بدبخت کی هس که بخوان دربارش حرف بزنن
فقط دنبال خودنشون دادنن حالا به هر قیمتی بدبختن دیگه!!!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۱۰ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۶
2
7
اینا ک خیلی عاشق هم بودن...
حالا فهمیدم ک عشقای واقعی ی طرفن...
کوثر
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۲۹ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۴
0
2
قطعا رفتار های آدم روی آینده اش اثر داره، وقتی یکسره از همسرت استفاده ابزاری بکنی برای لایک بیشتر مجازی و عکس های بدحجاب همسرت رو پخش کنی تو کل عالم، معلومه آخر این ازدواج، طلاق و دعواست دیگه
محمد رضا افشاریان
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۱۰ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۵
2
0
واقعا ازدواج بهتر همشون هست
حیف بود طلاق گرفتن از هم
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
Start Google Analytics Code <-- End Google Analytics Code -->