کانون‌های بیابانی خراسان رضوی یکی از منشأ‌های اصلی آلودگی هوا | مهار قطره‌چکانی بیابان‌زدایی روایت نسلی که نشان داده‌اند برای آنچه دوست دارند، از همه تعلقاتشان می‌گذرند | حکایت من و وطن دستگیری شبانه باند موبایل‌قاپی | با دستگیری متهمان؛ قول مردانه پلیس مشهد ۳ ساعته عملی شد ماجرای کیف‌زنی از بانوان در اتوبوس‌های شهری! جنایت خونین در خانه سبز تصادف مرگبار پراید و سمند در اصفهان هفت مصدوم و یک کشته برجای گذاشت ماجرای تیراندازی در اطراف دانشگاه سوهانک تهران چیست؟ کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوا هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد را تمدید کرد (۷ آبان ۱۴۰۴) | ادامه ممنوعیت هرگونه فعالیت ورزشی در فضای روباز پیش‌بینی هواشناسی تا فروردین ۱۴۰۵ | زمستانی کم‌برف، بهاری نرمال در راه است طرح سرشماری گونه‌های نادر حیات وحش آغاز شد عوارض مصرف گُل در نوجوانان: از بی‌انگیزگی تا آسیب‌های مغزی | زنگ خطری که  جدی گرفته نمی شود گلایه مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد| درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | پورسانت‌گیری و درآمدهای صوری در مراکز درمانی باید متوقف شود مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید
سرخط خبرها

۸ دستگاه آمبولانس آسیب دید، ۴۱ دستگاه جایگزین کردیم

  • کد خبر: ۳۴۰۳۰۴
  • ۳۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۲
۸ دستگاه آمبولانس آسیب دید، ۴۱ دستگاه جایگزین کردیم
رئیس سازمان اورژانس کشور گفت: در یک هفته گذشته اقدامات لازم برای ورود ۴۱ دستگاه آمبولانس به مجموعه اورژانس انجام شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، جعفر میعادفر رئیس سازمان اورژانس کشور، درخصوص آمبولانس‌های آسیب‌دیده بر اثر حملات رژیم صهیونیستی گفت: متأسفانه در این ایام حدود ۸ دستگاه آمبولانس در کشور آسیب‌دیده است.

وی در خصوص جایگزینی آمبولانس‌های نو با آمبولانس‌های آسیب‌دیده توسط حملات رژیم صهیونیستی توضیح داد: متأسفانه مدت‌هاست که به دلیل فرسودگی آمبولانس‌های عملیاتی، با کمبود مواجه هستیم که در این حمله ناجوانمردانه رژیم صهیونیستی به کشور و به شهادت رساندن تعدادی از هموطنان ضرورت تأمین و نیاز به آمبولانس بیشتر شد.

رئیس اورژانس کشور در ادامه بیان کرد: در ماه‌های گذشته خیرین ۱۱ دستگاه آمبولانس به کشور وارد کرده بودند که در چند روز گذشته با هماهنگی وزارت صمت و گمرک، دستور ترخیص آمبولانس‌ها صادر و در حال اضافه شدن به ناوگان عملیاتی اورژانس است.

میعادفر از اضافه شدن ۲۰ دستگاه آمبولانس دیگر به ناوگان خبر داد و گفت: سازمان اورژانس ۲۰ دستگاه آمبولانس خریداری کرده بود که ترخیص آن در مراحل اداری گیر کرده بود. در چند روز گذشته طبق صحبت‌های صورت گرفته با ریاست گمرک کل کشور، دستور تسریع در ترخیص این آمبولانس‌ها داده شده است که انشالله در یک الی ۲ روز آینده به ناوگان اضافه می‌شود.

وی در ادامه بیان کرد: چهارشنبه گذشته نیز ۱۰ دستگاه از آمبولانس‌های موجود وارد چرخه خدمت‌رسانی شدند و می‌توان گفت که مجموعا در یک هفته گذشته اقدامات لازم برای ورود ۴۱ دستگاه آمبولانس به مجموعه اورژانس انجام شده است.

رئیس اورژانس کشور درخصوص میزان کمبود آمبولانس در کشور با توجه به آمبولانس‌های اضافه شده توضیح داد: دلیل اصلی کمبود آمبولانس، فرسودگی آمبولانس‌های موجود در چرخه عملیات است.

وی در ادامه بیان کرد: حدود ۳۰۰۰ دستگاه آمبولانس در چرخه عملیات وجود دارد که حدود ۵۰۰ دستگاه فرسوده آن با کمک خیرین و تلاش‌های سازمان و وزارت بهداشت جبران شده است.

میعادفر تأکید کرد: ۲۵۰۰ دستگاه دیگر نیز باید نوسازی شود که در تلاشیم از دولت مجوز گرفته و براساس مصوبات بودجه سال ۱۴۰۴ و تخصیص اعتبار، آمبولانس خریداری کنیم.

رئیس اورژانس کشور درخصوص وضعیت ۱۰۰۰ دستگاه آمبولانس خریداری شده در مناقصه توضیح داد: خرید ۵۰۰ دستگاه آمبولانس نهایی شده و در تداوم بستن قرارداد هستیم تا با هماهنگی‌های انجام شده با شرکت طرف قرارداد این تعداد آمبولانس تا پایان سال وارد ناوگان آمبولانسی کشور شود.

وی در آخر تأکید کرد: انشالله امسال و سال آینده، سال خوبی برای تأمین و تجهیز ناوگان اورژانس بوده و نیاز‌های آمبولانسی را تأمین خواهیم کرد.

منبع: فارس

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->