بیانیه رسمی حماس درباره توافق آتش‌بس غزه؛ جنگ به پایان رسید پایان دور سوم مذاکرات شرم‌الشیخ | موافقت حماس با آزادی اسرای صهیونیست (۱۶ مهر ۱۴۰۳) حمله پهپادی دوباره یمن به سرزمین‌های اشغالی (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آمریکا: پیشرفت زیادی در مسیر توافق غزه حاصل شده است ترامپ برنامه سفر به خاورمیانه ندارد حمله وحشیانه پلیس آلمان به تظاهرات همبستگی با غزه + فیلم حماس ادعا‌ها درباره پیکر شهیدان السنوار را تکذیب کرد بارزانی: نمی‌خواهیم منبع تهدیدی برای ایران باشیم کشتی تحریم‌شده ایران در بندر برزیل پهلو گرفت پارلمان اسپانیا تحریم تسلیحاتی صهیونیست‌ها را تصویب کرد مازندران اولین شهردار زن را به خود دید وقوع انفجار مهیب در دمشق (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هشدار کنگره آمریکا به ترامپ | روابط آمریکا و هند را ترمیم کن ارزیابی سی‌ان‌ان از مذاکرات آتش‌بس غزه در مصر اتحادیه اروپا خواهان ازسرگیری همکاری ایران و آژانس شد انتقاد تند لاوروف از بازگرداندن تحریم‌های ایران پارلمان ترکیه حملات اسرائیل به ناوگان صمود را محکوم کرد افسانه نادری‌پور، عضو کمیته مشورتی شورای حقوق بشر سازمان ملل شد واکنش مکرون به آزادی شهروند فرانسوی بازداشت شده در ایران پوتین وارد دوشنبه شد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) حملات مقاومت به مواضع نظامیان اسرائیلی در شمال‌غرب و جنوب غزه عملیات قسام برای اسارت نظامی اسرائیلی | «وزیر جنگ» در منطقه بوده است ایران زندانی فرانسوی را آزاد کرد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) شمار تلفات ارتش پاکستان در حمله تروریستی امروز به ۱۷ نفر رسید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) انهدام کارگاه پهپادی اوکراین در خرسون (۱۶ مهر ۱۴۰۴) برگزاری جلسه پیگیری طرح‌های افزایش تولید انرژی با حضور پزشکیان رزمایش نظامی بزرگ ونزوئلا در واکنش به تهدیدات آمریکا
سرخط خبرها

فریاد «نه به جنگ» در رم طنین‌انداز شد

  • کد خبر: ۳۴۰۳۰۶
  • ۳۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۹
فریاد «نه به جنگ» در رم طنین‌انداز شد
هزاران نفر از شهروندان ایتالیا روز شنبه با تجمع در مرکز شهر رم، در بزرگ‌ترین تظاهرات ضد جنگ طی سال گذشته، مخالفت خود را با تجاوز رژیم صهیونیستی در غرب آسیا و همچنین سیاست‌های نظامی‌گرایانه و طرح تسلیح مجدد اروپا ابراز کردند.

به‌گزارش شهرآرانیوز، این تظاهرات با عنوان «توقف تسلیح مجدد اروپا» از سوی صد‌ها گروه مدنی، فرهنگی، سندیکایی و سیاسی فراخوانده شد و با استقبال گسترده مردم و حضور پررنگ مدافعان حقوق بشر و مخالفان جنگ همراه بود.

در این راهپیمایی، شرکت‌کنندگان با سر دادن شعار‌هایی خواستار آزادی فلسطین، پایان جنگ در غزه و توقف تجاوز به ایران شدند. بسیاری از معترضان با در دست داشتن پرچم فلسطین، دست‌نوشته‌هایی با مضمون «نه به نسل‌کشی» و پلاکارد‌هایی علیه جنگ، موضع خود را آشکارا اعلام کردند.

تظاهرکنندگان ضمن محکوم کردن سیاست‌های نظامی‌گرایانه و پروژه تسلیح مجدد اتحادیه اروپا، بر ضرورت پایان دادن به فرهنگ جنگ و بازگشت به مسیر دیپلماسی تأکید کردند. آنها فریاد زدند که «زندگی در صلح»، «عدالت اجتماعی» و «حق برخورداری از دموکراسی» خواسته‌هایی است که باید جایگزین منطق بلوک‌های نظامی شود.

کادر پزشکی سازمان امداد رسانی «امرجنسی» نیز که به‌تازگی از غزه بازگشته‌اند در تظاهرات حضور داشتند. رئیس این سازمان، روزلا میچو، هشدار داد: «صحبت از تسلیح مجدد در دوره‌ای که بیش از ۵۰ جنگ فعال در جهان جریان دارد، خطرناک و نگران‌کننده است. اروپا باید به جای شعله‌ور کردن درگیری‌ها، به پل‌سازی و میانجی‌گری دیپلماتیک بازگردد.»

به گفته برگزارکنندگان، تظاهرات رم بخشی از کارزار گسترده اروپایی برای مقابله با پروژه‌های نظامی‌سازی است که در روز‌های آینده با تجمع‌هایی در اسپانیا، فرانسه، هلند و نشست صلح بین‌المللی در بروکسل ادامه خواهد یافت. آنان تأکید دارند که تنها با همبستگی مدنی می‌توان سدی در برابر جنگ، نسل‌کشی و اقتدارگرایی ساخت.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->