نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است تدابیر مدیریت شهری مشهد برای آبیاری فضای سبز | تابستان داغ، مغلوب سرسبز‌ی شهر کیفیت هوای امروز مشهد همچنان «ناسالم برای افراد حساس» (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آغاز اجرای قرارداد بازسازی ۱۷۸ دستگاه اتوبوس فرسوده در ناوگان اتوبوسرانی مشهد پلمب ۲ کافی‌شاپ متخلف در بولوار وکیل‌آباد مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) رشد چشمگیر مشارکت مردمی مشهد در «طرح قرار زیارت»؛ بهره‌مندی بیش از ۱۱۰ هزار نفر در شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ رشد ۶۲ درصدی فضا‌های اختصاصی بانوان در مشهد تا پایان دوره ششم مدیریت شهری نمک مصرفی شهر مشهد هنوز هم از کیلومترها دورتر می‌آید تا دل شهر | معدن‌های دروازه قوچان برگزاری جشنواره «شادبوم» با محوریت پرچم ایران بازدید شهردار مشهد مقدس از روند احداث پارک شهربانو بوستان بسیج | افزایش ۳۰ هکتاری فضاهای بوستان‌های ورزشی ویژه بانوان در دوره ششم مدیریت شهری + فیلم حال سخنگوی دولت وسط نشست خبری بد شد | بازگشت مهاجرانی به نشست خبری + فیلم (۱۵ مهرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

عملیات عمرانی و بهسازی زمین‌های ورزشی بوستان چهل‌بازه مشهد آغاز شد

  • کد خبر: ۳۴۰۶۷۰
  • ۰۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۸
  • ۲
عملیات عمرانی و بهسازی زمین‌های ورزشی بوستان چهل‌بازه مشهد آغاز شد
معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد از آغاز عملیات عمرانی و بهسازی زمین‌های ورزشی بوستان چهل‌بازه خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علیرضا قربانیان از آغاز عملیات عمرانی و بهسازی زمین‌های ورزشی در بوستان چهل‌بازه خبر داد.

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد اظهار کرد: عملیات عمرانی و نوسازی زمین‌های ورزشی بوستان چهل‌بازه، با هدف ارائه تجربه‌ای بهتر و متنوع‌تر برای ورزشکاران و علاقه‌مندان به فعالیت‌های ورزشی، آغاز شد.

این پروژه دو بخش اصلی را شامل می‌شود، بخش اول آن تبدیل زمین والیبال ساحلی به زمین تنیس خاکی است؛
با توجه به محبوبیت و استقبال مردم از ورزش تنیس، یکی از زمین‌های والیبال ساحلی بوستان، به زمین تنیس خاکی تبدیل خواهد شد. این تغییر، فرصتی عالی برای علاقه‌مندان به تنیس فراهم می‌کند تا در محیطی دلپذیر و استاندارد به تمرین و رقابت بپردازند.

سه زمین بدمینتون موجود در بوستان، به زمین‌های پدل (Padel) تبدیل خواهند شد. (پدل، ورزشی ترکیبی و پرهیجان است که اخیراً در حال گسترش و محبوبیت در بین ورزش‌دوستان است. این ورزش، ترکیبی از تنیس و اسکواش است و قوانین ساده‌ای دارد که آن را برای ورزشکاران در سطوح مختلف جذاب می‌کند.)

این پروژه نه تنها تنوع ورزشی در بوستان چهل‌بازه را افزایش می‌دهد، بلکه با توجه به شرایط آب و هوایی منطقه، امکانات ورزشی را برای فصل‌های مختلف سال بهینه می‌کند. انتظار می‌رود با تکمیل این پروژه، بوستان چهل‌بازه به مقصدی محبوب‌تر برای ورزشکاران و خانواده‌ها تبدیل شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۳۴ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۵
0
0
شهردار محترم منطقه چهل بازه لطفا پارک را تکمیل حداقل تا چهارراه ستاری بفرمایید از آتش نشانی بطرف پل ستاری همش خاک نخاله شده لطفاً سریع اقدام بفرمایید یک پل بطرف زیر گذر شریعتی حتما لحاظ بشود با تشکر فراوان
عبدالله خدابنده
Canada
۱۹:۴۵ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۵
0
0
خداوند به تو پناه میبرم ازشر مردم کذاب وگنده گو ،شما بعد ازسی سال عرضه ندارید یک رودخانه طبیعی را ساحل سازی کنید ،عرضه ندارید یک پمپ لجن کش برای یک استخر بگذارید ومردم را بایک منطقه مملو ازپشه ولجن رها کرده اید خجالت بکشید ازاینهمه گنده گویی ،استغفرالله العظیم
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->