روسیه شرایط صلح با اوکراین را به آمریکا داده است ۴۶ سناتور خطاب به ترامپ: با الحاق کرانه باختری به اسرائیل مخالفیم حماس: از منافع مردم فلسطین دست نخواهیم کشید القسام اجساد ۲ اسیر صهیونیست را تحویل صلیب سرخ داد تأکید حماس بر پایبندی به آتش‌بس در دیدار با مقامات ترکیه مأموریت تازه ارتش انگلیس در اسرائیل رئیس‌جمهور قانون الحاق دولت به CFT را ابلاغ کرد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) وزیر خارجه آمریکا به سرزمین‌های اشغالی سفر خواهد کرد تأکید روسیه بر همبستگی با ونزوئلا رهگیری هواپیما‌ی روسی توسط جنگنده‌های اف-۳۵ نروژ (۲۹ مهر ۱۴۰۴) جزئیاتی از طرح ۱۲ ماده‌ای اروپا برای پایان جنگ روسیه و اوکراین پزشکیان: در مسیر ساخت آینده ایران تسلیم هیچ محدودیتی نمی‌شویم مشاور امنیت داخلی اسرائیل برکنار شد دیدار ترامپ و پوتین در آینده نزدیک تکذیب شد جلیلی: رفتار آمریکا و صهیونیسم نسخه بزک‌شده جاهلیت است معاون ترامپ: برخی خشونت‌ها در غزه به معنای پایان صلح نیست شناسنامه جوان ایرانی+ پوستر زمان ثبت‌نام از داوطلبان عضویت در شورا‌ها اعلام شد نعیم قاسم: تهدید علیه حزب‌الله بی‌فایده و وقت تلف‌ کردن است | حضور امام خامنه‌ای در میان ما از برکات عصر حاضر است الاعرجی و سرلشکر موسوی درباره امنیت مرز‌های ایران و عراق رایزنی کردند سازمان ملل: ۵۰ درصد مردم غزه گرسنه هستند قالیباف: اجرای پیمان امنیتی ایران و عراق مقدمه امنیت پایدار منطقه است تحریرالشام از فهرست گروه‌های تروریستی انگلیس خارج شد انفجار در پالایشگاه‌های نفت مجارستان و رومانی + فیلم (۲۹ مهر ۱۴۰۴) مذاکرات محرمانه برای توقف محاکمه نتانیاهو سفیر قطر در سوریه پس از ۱۴ سال تعیین شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

عارف خواستار تدوین طرح جامعی برای بازسازی مناطق آسیب‌دیده از حملات رژیم صهیونی شد

  • کد خبر: ۳۴۰۹۸۵
  • ۰۳ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۴
عارف خواستار تدوین طرح جامعی برای بازسازی مناطق آسیب‌دیده از حملات رژیم صهیونی شد
معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر ضرورت اصلاحات و افزایش امنیت سایبری سامانه‌ها، ارایه خدمات و اقدامات لازم در وزارت راه و شهرسازی را مناسب ارزیابی کرد و خواستار تدوین طرحی جامع برای بازسازی مناطق آسیب‌دیده از حملات رژیم صهیونیستی شد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا عارف امروز، سه‌شنبه سوم تیرماه، در جمع مدیران ارشد وزارت راه و شهرسازی اظهار کرد: با مدیریت وزیر راه و شهرسازی و معاونان و مدیران این وزارتخانه، ارایه خدمات و اقدامات لازم در وزارت راه و شهرسازی مناسب بوده است.

وی ضمن تبریک پیروزی شب گذشته پس از عملیات موفق " بشارت فتح" عنوان کرد: این عملیات همانطور که از نامش پیداست پیروزی را بشارت داد و دشمن اعلام شکست کرد. با این پیروزی توانستیم شاخ آمریکا و غرب را در منطقه بشکنیم و دشمنان متوجه توانایی ایران و ایرانی شد. اینها در حالی است که ما تمامی توانایی‌های خود را نشان نداده‌ایم.

مردم عامل اصلی پیروزی ایران

عارف عامل اصلی این پیروزی را مردم دانست و تصریح کرد: دشمنان متوجه شدند که نمی‌توانند با ایران و ایرانی درگیر شوند. آنها انتظار داشتند بعد از چند روز پیروز شده و مردم با آنان همراهی کنند، اما این ملت با وجود همه مشکلات، وحدت و انسجام خود را نشان دادند که ما قدردان این مردم هستیم و باید این مسیر و روند را ادامه دهیم.

معاون اول رئیس‌جمهور این پیروزی را به مقام معظم رهبری و مردم کشورمان تبریک گفت و بیان کرد: دشمنان باید بدانند که هیچگاه نباید برای ما شرط بگذارند و نباید با دم شیر بازی کنند.

وی افزود: ۱۲ روز گذشته درس بزرگی برای ما بود و دستگاه‌ها و نهاد‌های مختلف خدمات خود را بهتر از گذشته ارائه دادند، البته ما از قبل در تمامی موضوعات برنامه‌ریزی کردیم و آمادگی لازم را داشتیم.

عارف یکی از وزارتخانه‌هایی را که نقش کلیدی در ارائه خدمات مناسب به مردم داشت را وزارت راه و شهرسازی عنوان کرد و گفت: وزارت راه و شهرسازی و حوزه حمل و نقل با تدبیر وزیر راه و شهرسازی و همراهی مردم و رانندگان و صنوف که جا دارد از آنان قدردانی شود بهترین خدمات را ارائه کردند.

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به اهمیت بازسازی مناطق آسیب‌دیده خاطرنشان کرد: وزارت راه و شهرسازی وظیفه دارد تا طرح بازسازی را به‌صورت جامع تدوین کرده و اقدامات دولت و مردم در آن مشخص شود.

وی با اشاره به آثار مهم و اهمیت ترخیص کالا از بنادر عنوان کرد: باید جمع‌بندی و آسیب‌شناسی از مشکلات در بخش‌های مختلف انجام شود.

عارف در خصوص بازگشت حجاج تصریح کرد: باید هرچه سریعتر برنامه‌ریزی لازم برای بازگشت حجاج به خانه‌هایشان انجام شود.

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به اهمیت اعزام زائران اربعین بیان کرد: باید همه امکانات مورد نیاز و مشکلات مشخص و ساماندهی و اقدامات لازم انجام شود.

وی با اشاره به اهمیت امنیت سایبری در دستگاه‌های اجرایی گفت: دشمن همواره در کمین است و دستگاه‌های اجرایی ما باید در بخش افزایش امنیت سایبری سامانه‌ها و شبکه‌های خود اصلاحات لازم را انجام دهند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->