دلیل قطع سخنرانی ترامپ در کنست چه بود؟ نیکزاد: در صورت همکاری وزارت نفت ناترازی انرژی نخواهیم داشت وزیر کشور: برگزاری انتخابات تناسبی، پایه‌های سیستم حزبی را تقویت می‌کند آیت‌الله علم‌الهدی عنوان کرد: توان دفاعی کشور، مظهر اقتدار نظام | برتری جنگ امروز با قدرت فرهنگ و تمدن است رسانه‌های عبری: نتانیاهو به شرم‌الشیخ نمی‌رود حماس از میانجی‌ها خواست عملکرد اشغالگران را زیر نظر داشته باشند حضور نیرو‌های یگان سایه کتائب القسام در صحنه تبادل اسرا مسیریابی به سبک ترامپ | می‌توان با پای پیاده از ایران به قطر رفت وزیر خارجه روسیه: در چارچوب قوانین بین‌المللی، تجهیزات نظامی در اختیار ایران قرار می‌دهیم تأکید رئیس‌جمهور به استان‌ها برای مدیریت مصرف انرژی اختصاص‌یافته ورود اولین اتوبوس اسرای آزادشده فلسطینی به غزه (۲۱ مهر ۱۴۰۴) گودرزی: مجلس به دنبال تعلیق CFT است و ابطال مصوبه مجمع در دستورکار نیست مهاجرانی: تأمین ارز خسارت‌دیدگان حادثه بندر شهید رجایی به تصویب رسید رئیس قوه‌قضائیه: دشمن به دنبال فتنه‌انگیزی در جامعه است منابع امنیتی عراق از ورود بیش از ۴۰ خودروی آمریکایی از سوریه به پایگاه عین‌الاسد خبر دادند زمستان امسال خاموشی نداریم نشست رئیس جمهور با استانداران سراسر کشور در تهران برگزار شد (۲۱ مهر ۱۴۰۴) استقبال اتحادیه اروپا از آزادی زندانیان اسرائیلی سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام: رهبر معظم انقلاب هیچ توصیه‌ای نسبت‌به «پالرمو و CFT» نداشتند دومین سری از زندانیان صهیونیست تحویل صلیب سرخ شد گزارش رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از دیدار با وزیر امور خارجه کامیون‌های حامل گاز و سوخت پس از ۱۰ ماه وارد غزه شدند عارف: بجای دور زدن تحریم ها، آن را کنار خواهیم گذاشت یک نماینده مجلس از تصویب کلیات لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت خبر داد نشست ایران، آذربایجان و روسیه با محور همکاری‌های سه‌جانبه، در باکو برگزار شد (۲۱ مهر ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه: تصمیمی که در رابطه با حضور در «شرم‌الشیخ» گرفتیم براساس منافع و مصالح کشور بود ترامپ وارد تل‌آویو شد (۲۱ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کرملین: روسیه قاطعانه از ایران حمایت می‌کند

  • کد خبر: ۳۴۱۰۰۲
  • ۰۳ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۱
کرملین: روسیه قاطعانه از ایران حمایت می‌کند
سخنگوی کرملین گفت که روسیه با موضعی شفاف و پایدار از ایران در درگیری خاورمیانه حمایت کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از خبرگزاری تاس، سرگئی لاوروف در اولین واکنش به اعلام آتش بس در جنگ ایران و رژیم اسرائیل گفت، اکنون دشوار می‌توان به نتیجه گیری نهایی و به تصویری واضح دست یافت.

وزیر خارجه روسیه در یازدهمین مجمع بین‌المللی محققان و کارشناسان پریماکوف گفت، گزارش‌ها نشان می‌دهد که آمریکایی ها، اسرائیل را متقاعد کردند درباره آتش بس توافق کند و آتش بسی نامحدود را برقرار کنند که در آن دوستان قطری ما نقش مشابهی را ایفا کردند.

لاوروف گفت:، اما بعد از اعلام آتش بس، گزارش‌هایی درباره حملات و تبادل حملات بین (رژیم) اسرائیل و ایران منتشر شده است؛ بنابراین باید از تصمیمات عجولانه بر اساس اطلاعات پراکنده خودداری کنیم.

این مقام روسیه اظهار داشت: ما فقط در صورتی از آن استقبال می‌کنیم که چنین توافقی وجود داشته باشد. اما پس از اعلام آن، گزارش‌هایی مبنی بر تبادل حملات اسرائیل و ایران منتشر شد، بنابراین بیایید بر اساس گزارش‌های پراکنده نتیجه‌گیری عجولانه نکنیم. ما طرفدار صلح هستیم.

در همین حال دیمیتری پسکوف سخنگوی کرملین نیز امروز به خبرنگاران گفت که روسیه با موضعی شفاف و پایدار از ایران در درگیری خاورمیانه حمایت کرده است.

پسکوف در پاسخ به پرسش‌هایی در مورد ادعا‌های برخی تحلیلگران مبنی بر این که روسیه به اندازه کافی از ایران حمایت نکرده است، گفت: همین دیروز، ما بار دیگر تأیید کردیم که روسیه واقعاً از طریق موضع قاطع و بدون ابهام خود در مورد درگیری خاورمیانه از ایران حمایت می‌کند.

وی افزود: البته، ما قصد داریم روابط خود را با تهران بیشتر توسعه دهیم. طبیعتاً چنین بحث‌هایی اجتناب‌ناپذیر است.

پسکوف همچنین تصریح کرد: کرملین پیش بینی آتش بس در خاورمیانه را دشوار می‌داند.

این مقام روسیه به خبرنگاران گفت: کرملین نمی‌تواند پیش بینی کند ایران و (رژیم) اسرائیل چه زمانی تبادل آتش را متوقف می‌کنند، زیرا جزییاتی درباره مذاکرات آتش بس وجود ندارد.

سخنگوی کرملین در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا کرملین با خوش‌بینی ترامپ موافق است، گفت: تا جایی که ما می‌دانیم، تماس‌هایی با میانجیگری قطر و تماس‌هایی از سوی رئیس جمهور آمریکا با همتای خود در خاورمیانه وجود داشته است. ما از تمام جزئیات اطلاع نداریم، به همین دلیل نمی‌توانیم همه چیز را با اطمینان به شما بگوییم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->