نرخ کرایه از مرز تا نجف و کربلا برای اربعین ۱۴۰۴ چقدر است؟ سبد دارایی ۹۱ هزار سهام‌دار با «همیار» بیمه شد کاهش ۲۵درصدی تأمین ارز واردات از ابتدای سال ۱۴۰۴ شرایط خرید ارز اربعین ۱۴۰۴ در پیام‌رسان «بله» اعلام شد رئیس اتحادیه طلا و جواهر مشهد: تعداد زیادی از واحد‌های صنفی به دنبال ابطال پروانه هستند | مردم طلای آب‌شده خریداری نکنند بررسی قیمت دینار عراق در بازار آزاد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | امروز نرخ ارز اربعین چقدر است؟ بورس کانال ۲.۸ میلیونی را پس‌گرفت | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۸ تیر ۱۴۰۴) پایانه‌های فروش وصل و پایدار است | اختلال برطرف شد واریز مرحله دوم سود سهام عدالت عملکرد مالی ۱۴۰۲ به کجا رسید؟ قیمت طلا در مشهد اعلام شد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | ریزش قیمت‌ها در بازار ارز قیمت خودرو امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | سقوط قیمت‌ها به زیر نرخ کارخانه بورس در  سایه خروج حقوقی ها و  بی اعتمادی سهام داران   تجهیز ۴۸۵۰ مشترک پرمصرف به کنتور هوشمند در خراسان رضوی «تولید» نیازمند یارانه هدفمند | فرایندهای اداری، مانع حمایت از  صنعت قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | مسیر پرونده هفتگی طلای جهانی با کاهش دلار تغییر کرد قیمت برنج تا دو هفته آینده کاهش می‌یابد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) جزئیات پرواز‌های اربعین اعلام شد + قیمت بلیت نجف از استان‌های مختلف ایران قرارداد‌های کار و امنیت شغلی دو رکن اساسی برای حفظ حقوق کارگران هستند آیا کالابرگ الکترونیکی دهک ۴ تا ۷ این هفته واریز می‌شود؟ پرواز‌های امارات به تهران از سرگرفته شد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه برای فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) قیمت دینار فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) چند؟ پیش‌بینی بورس برای فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) + جزئیات نمودار رشد پیک تقاضای برق نزولی شد تصویب لایحه جدید آمریکا صعود دیگری در قیمت رمزارزها را رقم زد بازار ارز در آستانه تغییر | چرا خرید دلار در این مقطع منطقی نیست؟ رئیس جمهور دستور اصلاح و اجرای الگوی کشت سراسری را صادر کرد توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی تنظیم بازار در فروشگاه‌های زنجیره‌ای آغاز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تعاونی‌ها چگونه نیاز مردم را در ۸ سال جنگ تحمیلی تامین کردند؟

  • کد خبر: ۳۴۱۰۴۰
  • ۰۳ تير ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۵
تعاونی‌ها چگونه نیاز مردم را در ۸ سال جنگ تحمیلی تامین کردند؟
تعاونی‌ها در دوران جنگ به نیاز‌های جامعه پاسخ داده و کارنامه پربار و درخشانی از خود به جای گذاشتند و بی تردید اتحاد و پیروزی رزمندگان دفاع مقدس مرهون تعاون، مشارکت و همدلی در انجام ماموریت‌ها و عملیات‌ها بود.

به گزارش شهرآرانیوز، تعاونی‌ها در طول ۸ سال دوران جنگ تحمیلی نقش موثر و بسزایی در تهیه و تامین ارزاق عمومی و مایحتاج اساسی مردم ایفا کردند.

در شرایطی که کشور در ۸ سال دفاع مقدس تحت شدیدترین فشار‌های اقتصادی، تخریب زیرساخت‌ها، کاهش درآمد‌های نفتی و تحریم‌های بین‌المللی قرار داشت، مردم و دولت در قالب تعاون و همدلی الگویی از تاب‌آوری اقتصادی را به نمایش گذاشتند؛ الگویی که امروز با گذشت ۴ دهه همچنان رمز موفقیت و عبور از چالش‌ها وبحران‌های موجود است.

بسیاری از اقلام مورد نیاز رزمندگان در دوران دفاع مقدس، از لباس و پتو گرفته تا برخی قطعات صنعتی، توسط تعاونی‌ها تولید و با تجمیع سرمایه‌های خرد و به‌کارگیری نیرو‌های کار محلی خلأ‌های ناشی از تحریم و جنگ پر شد. در همین راستا علی حسین شهریور - دبیرکل خانه تعاونگران نقش تعاونی‌ها در دوران جنگ ۸ ساله را یادآور شد و گفت: تعاونی‌ها در مدیریت بحران و تامین نیاز‌های اساسی مردم در دوران دفاع مقدس نقش آفرین بودند و، چون شریان حیاتی اقتصاد و جامعه عمل کردند.

وی افزود: تعاونی‌های مصرف در آن دوران مسئولیت توزیع عادلانه کالا‌های اساسی را بر عهده داشتند و نگذاشتند خانواده‌ای حتی در دورترین نقطه کشور از اقلام ضروری، برنج، روغن، نان و قند محروم بماند. این کار نه تنها به تامین نیاز‌های اولیه مردم کمک کرد، بلکه باعث شد با کنترل قیمت‌ها، جلوی احتکار و سودجویی گرفته و آرامش در بازار حاکم شود.

دبیرکل خانه تعاونگران به نقش تعاونی‌های مصرف اشاره و خاطرنشان کرد:تعاونی‌ها در واقع نقش مقابله با جنگ اقتصادی دشمن را ایفا کردند و نه تنها وظیفه توزیع داشتند، بلکه به نوعی سپر دفاعی اقتصاد خانواده‌ها در برابر تلاطم‌های جنگ بودند.

به گفته وی بسیاری از اقلام مورد نیاز رزمندگان، از لباس و پتو گرفته تا برخی قطعات صنعتی، توسط تعاونی‌ها تولید و با تجمیع سرمایه‌های خرد و به‌کارگیری نیرو‌های کار محلی خلأ‌های ناشی از تحریم و جنگ پر شد.

تعاونی‌ها یکی از جلوه‌های بارز اتحاد و همیاری و مشارکت پس از انقلاب به شمار می‌روند که با بهره گیری از کارکرد‌ها و ویژگی‌های موثر و ممتاز خود نیاز مردم را برطرف کردند و تشکیل تعاونی‌های محلات نمونه بارز این همراهی بود.

در شرایط حاضر نیز تعاونی‌ها آمادگی دارند با تقویت نظام توزیع و تولید، نقش محوری خود در ارتقای تاب‌آوری اقتصادی و حمایت از مردم در برابر هرگونه فشار را به نمایش بگذارند و در خدمت رسانی به جامعه و تامین و توزیع ارزاق و مایحتاج مصرفی مردم از هیچ تلاشی فروگذاری نکنند.

بهمن عبدالهی - رئیس اتاق تعاون ایران نیز از آمادگی کامل بخش تعاون برای تامین کالا‌های اساسی و مصرفی مردم خبر داد و اظهار کرد: تمامی شرکت‌های تعاونی به ویژه شرکت‌های تعاونی مصرف و تعاونی‌های تولیدی با تمام توان و قدرت درحال کار هستند و تمام وقت به مردم خدمت رسانی می‌کنند.

به گفته وی در روز‌های اخیر بیش از ۷۰ هزار تن کالا از گمرکات ترخیص شده و روال خدمت رسانی به مردم در جریان است.

در شرایط حاضر تعاونی‌ها آمادگی دارند با تقویت نظام توزیع و تولید، نقش محوری خود در ارتقای تاب‌آوری اقتصادی و حمایت از مردم در برابر هرگونه فشار را به نمایش بگذارند و در خدمت رسانی به جامعه و تامین و توزیع ارزاق و مایحتاج مصرفی مردم از هیچ تلاشی فروگذاری نکنند.

رئیس اتاق تعاون ایران و عضو هیأت مدیره اتحادیه جهانی تعاون (ICA) همچنین در نامه‌ای به دبیر کل سازمان ملل متحد با یادآوری سال ۲۰۲۵ به عنوان سال جهانی تعاونی‌ها از وی خواست تا در جایگاه دبیرکل سازمان ملل متحد، از تمامی ظرفیت‌های حقوقی، دیپلماتیک و اجرایی آن سازمان برای توقف فوری این روند خطرناک، غیرقانونی و ضدبشری استفاده کند.

وی سکوت یا تأخیر در واکنش به این اقدامات را موجب بی‌ثباتی در منطقه و ایجاد پیامد‌های مخرب برای ساختار‌های اجتماعی درون کشورها، از جمله شبکه‌های تعاونی دانست و تاکید کرد: این امر به ویژه در سالی که بنا بوده نماد برجسته‌سازی نقش تعاونی‌ها در ساختن جهانی عادلانه‌تر و تاب‌آورتر باشد، نگران‌کننده و مغایر با روح اهداف جهانی سال تعاون است و لذا انتظار می‌رود سازمان ملل متحد، در چارچوب مسئولیت تاریخی و اخلاقی خود، ضمن محکومیت صریح تجاوزات اخیر، اقدامات مشخص و الزام‌آوری را برای جلوگیری از تکرار چنین رفتار‌هایی و حمایت از ملت‌ها در برابر تجاوزات غیرقانونی به‌عمل آورد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->