ژاپن عملیات نظامی رژیم اسرائیل در نوار غزه را محکوم کرد درگیری شدید بین حریدی‌ها و نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی گزارش تکان‌دهنده سازمان ملل از غزه: هزاران فلسطینی در پی دستورات تخلیه اسرائیل در حال فرار هستند دیدار نخست وزیر پاکستان با ولیعهد عربستان درباره جنگ غزه مسمومیت ۱۳۰ نظامی صهیونیست بر اثر غذای گندیده فرافکنی انگلیس درباره «مکانیسم ماشه»: ایران گام‌های ملموس بردارد ایران: آینده افغانستان باید به دست افغان‌ها رقم بخورد قیمت خرید تضمینی گندم نباید کمتر از ۳۰ هزار تومان باشد پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است هشدار کویت درباره عواقب تجاوزات اسرائیل اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها نیازمند اتخاذ «تدابیر ویژه» است واکنش وزارت امور خارجه به اقدام اکوادور علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اردوغان: اقدامات اسرائیل محکوم به شکست است پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای امضای ۷۵۰۰ اسرائیلی پای طومار صلح | کشور فلسطین را به رسمیت بشناسید مشارکت روسیه در تدوین قطعنامه ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای وزیر جنگ سابق اسرائیل: عملیات «پیجرها» زودتر از موعد اجرا شد عراقچی: با رویکردی مسئولانه وارد گفت‌و‌گو با آژانس شده‌ایم اتحادیه اروپا ادعا‌های خود درباره برنامه هسته‌ای ایران را تکرار کرد واکنش روسیه به ایده منطقه پرواز ممنوع بر فراز اوکراین تلاش بنگاه دروغ‌پراکنی اینترنشنال برای بحران‌سازی | تاریخ بیانیه آلمان تحریف شد تجمع معترضان انگلیسی به سفر ترامپ + عکس (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) عبور آمار شهدای حملات اسرائیل به غزه از مرز ۶۵ هزار نفر (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) آمریکا، ۴ گروه مقاومت عراقی را تروریست نامید روسیه برای مذاکره با اوکراین اعلام آمادگی کرد صدای انفجار در نزدیکی فرودگاه حلب شنیده شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) حمله موشکی جدید یمن به اراضی اشغالی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

یک نماینده مجلس: دولتمردان در میدان دیپلماسی نباید وعده‌های دروغین دشمن را باور داشته باشند

  • کد خبر: ۳۴۱۴۶۲
  • ۰۵ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۶
یک نماینده مجلس: دولتمردان در میدان دیپلماسی نباید وعده‌های دروغین دشمن را باور داشته باشند
نماینده مردم شهرستان‌های تربت جام، تایباد، باخرز و صالح آباد در مجلس شورای اسلامی گفت: دولتمردان در میدان دیپلماسی نباید وعده‌های دروغین دشمن را باور داشته باشند و باید در همه عرصه‌ها منویات مقام معظم رهبری را سرلوحه کار خود قرار دهند.

به گزارش شهرآرانیوز، عثمان سالاری با بیان این مطلب، اظهار کرد: با تدابیر و رهنمود‌های مدبرانه مقام معظم رهبری در روز‌های نخست جنگ آن هم در حالی که تعدادی از سرداران نیرو‌های مسلح، دانشمندان هسته‌ای و مردم بیگناه ایران به شهادت رسیدند، هیچ خدشه‌ای به آب و خاک کشور وارد نشد و این مهم به نوع خود در دنیا بی نظیر است.

وی اظهار کرد: آمریکا با مشارکت و حمایت برخی از کشور‌های اروپایی به دنبال نهایی کردن اهداف شوم خود در ایران اسلامی بودند که ملت همیشه سرافراز کشور ما همچون همیشه نقشه‌های آنها را خنثی کردند.

نماینده مردم شهرستان‌های تربت جام، تایباد، باخرز و صالح آباد در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اقتدار و توان نظامی مثال زدنی نیرو‌های مسلح در جنگ ۱۲ روز گذشته درس عبرتی برای اسراییل، آمریکا و حامیان آنها در سراسر جهان شد.

وی گفت: وحدت و یکدلی اقشار مختلف مردم در جای جای کشور به جهانیان نشان داد که ملت ایران اسلامی تحت هر شرایطی و با هر عقیده‌ای از میهن خود دفاع خواهند کرد و تسلیم زور نخواهند شد.

سالاری بیان کرد: دولتمردان در میدان دیپلماسی نباید وعده‌های دروغین دشمن را باور داشته باشند و باید در همه عرصه‌ها منویات مقام معظم رهبری را سرلوحه کار خود قرار دهند.

وی اضافه کرد: اسراییل و آمریکا بعد از ناکامی در جنگ پایان شرارت و ذلت خود را اعلام کردند و یک بار دیگر اوج اقتدار ایران برای همه بدخواهان و سراسر کشور‌های جهان نمایان شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->