حملات توپخانه رژیم اسرائیل به غزه ۱۹ شهید و مجروح برجای گذاشت (۸ تیر ۱۴۰۴) محکومیت استمرار اتهام‌زنی دروغین به اتباع ایرانی در پرونده «آمیا» ماکرون: ایران باید به میز مذاکره بازگردد حزب‌الله: اسرائیل فهمید سرنگونی نظام ایران، توهمی بیش نیست شهید «ابوعمر سوری» فرمانده نظامی ترور شده القسام در غزه چه کسی بود؟ سفیر ایران در عربستان سعودی: اسرائیل دیگر مصونیتی ندارد ایروانی: بازرسان آژانس نمی‌توانند وارد تأسیسات هسته‌ای ایران شوند فرمانده جدید بخش عملیات ارتش اسرائیل: به اهدافمان در غزه نرسیدیم عراقچی حمله شیمیایی سردشت را مشابه تجاوز اخیر اسرائیل دانست | ایران بزرگترین قربانی سلاح‌های شیمیایی در تاریخ معاصر صهیونیست‌های بی‌خانمان شده در قدس به جان هم افتادند تصویب کمیته شهدا و مجروحین جنگ ۱۲ روزه در هیات‌ دولت دستیار ویژه رئیس جمهور از مجروحان حمله رژیم صهیونیستی عیادت کرد بیانیه وزارت خارجه ایران در پاسخ به یاوه‌گویی ترامپ (۸ تیر ۱۴۰۴) وزارت امور خارجه: مواضع آرژانتین و پاراگوئه علیه ایران را نفرت‌انگیز و شرم‌آور می‌دانیم ناگفته‌های علی لاریجانی از ۱۲ روز نبرد تحمیلی با رژیم صهیونیستی + فیلم اعتراض شدیداللحن ایران به سازمان ملل درباره حمله عامدانه رژیم صهیونیستی به کادر درمانی کشورمان دومین فتوای محاربه برای تهدید‌کنندگان و متعرضان به مرجعیت و رهبر معظم انقلاب صادر شد پزشکیان: آماده‌ایم فصل نوینی را در روابط با همسایگان در حوزه خلیج فارس آغاز کنیم ایران در نامه‌ای به سازمان ملل خواستار محکوم کردن حمله رژیم صهیونیستی به زندان اوین شد علت انفجار در پالایشگاه تبریز چیست؟ (۸ تیر ۱۴۰۴) ترامپ: غنی‌سازی واژه بدی است! اولیانوف: آمریکا و اسرائیل هیچ مدرکی درباره ادعا‌های ضدایرانی خود ندارند یک نظامی صهیونیست در غزه با حمله مقاومت به ماشین جنگی اشغالگران به هلاکت رسید لغو جلسه محاکمه هفته بعد نتانیاهو (۸ تیر ۱۴۰۴) تخت‌روانچی ادعا‌ها درباره برگزاری مذاکرات با آمریکا را رد کرد آیت‌الله علم‌الهدی: جایگاه احزاب در جامعه ولایی، نقش آفرینی در مدیریت است | تصمیم‌گیری قاطع و مدیریت رهبری، دشمن را غافلگیر کرد امیر سرلشکر عبدالرحیم موسوی کیست؟
سرخط خبرها

محکومیت استمرار اتهام‌زنی دروغین به اتباع ایرانی در پرونده «آمیا»

  • کد خبر: ۳۴۲۱۷۶
  • ۰۸ تير ۱۴۰۴ - ۲۳:۴۸
محکومیت استمرار اتهام‌زنی دروغین به اتباع ایرانی در پرونده «آمیا»
وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، اقدام دادستان ویژه و قاضی پرونده «آمیا» در استمرار اتهام‌زنی دروغین به اتباع ایرانی را محکوم کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، عیسی کاملی دستیار وزیر و مدیر کل آمریکای وزارت امور خارجه، اقدام غیرقانونی دستگاه قضایی آرژانتین برای محاکمه غیابی اتباع ایرانی به اتهام‌های بی‌پایه مرتبط با حادثه مشکوک در سال ۱۹۹۴ را به‌عنوان اقدامی سیاست‌زده علیه اتباع ایران و مغایر با اصول حقوق بین‌الملل توصیف کرد و ضمن محکوم دانستن این اقدام خواستار توضیح رسمی دولت آرژانتین در این خصوص شد.

کاملی تاکید کرد: انحرافات گسترده در پرونده موسوم به آمیا از جمله پنهان کردن نظام‌مند حقایق و از بین بردن مستندات و مدارک این پرونده و به سرانجام نرسیدن تحقیقات قضایی در رابطه با عامل یا عوامل واقعی آن، استنکاف طرف آرژانتینی از اجرای یادداشت تفاهم منعقده فیمابین ایران و آرژانتین، رد مستمر درخواست‌های ایران برای در اختیار داشتن مستندات این پرونده جهت بررسی اتهامات واهی منتسب به اتباع ایرانی، نادیده گرفتن مکرر پیشنهاد قوه قضائیه جمهوری اسلامی ایران برای همکاری قضایی و مذاکرات فنی بین مقامات قضایی دو کشور در کنار اصرار مقامات دولت آرژانتین بر تعقیب خط اتهام‌زنی بی‌اساس به ایران با تحریک محافل صهیونیستی، همگی نشانه‌های روشنی از وجود یک طراحی سیاسی خصمانه از سوی طرف‌های ثالث برای ادامه تخریب روابط دو ملت ایران و آرژانتین است.

مدیر کل آمریکای وزارت امور خارجه افزود: هدف پرده جدید این طراحی، عدم تعقیب مسببین اصلی این جنایات یعنی برخی از مقامات فاسد سابق آرژانتینی می‌باشد، اقدام سخیفی که بعد از شکست رژیم صهیونیستی در تجاوز نظامی علیه جمهوری اسلامی ایران صورت می‌گیرد و نشانگر ائتلاف و همدستی دولت فعلی آرژانتین با رژیم نسل‌کش صهیونیستی است.

دستیار وزیر امور خارجه ضمن تاکید بر حق جمهوری اسلامی ایران برای اقدام متناسب و قاطع و دفاع از حقوق اتباع خود، یادآور شد با قرار گرفتن آرژانتین در سمت تاریک تاریخ و حمایت‌های دولت فعلی آرژانتین از جنایت علیه بشریت و نسل کشی رژیم صهیونیستی اسرائیل علیه مردم بی‌گناه در منطقه غرب آسیا، دولت آن کشور عملا در ردیف شریک و همدست جنایات صهیونیست‌ها قرار گرفته است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->