آمادگی کامل ناوگان تاکسیرانی برای خدمت رسانی در اربعین حسینی(ع) فضاسازی مسیر راهپیمایی جاماندگان اربعین در مشهد مقدس (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) ۵۱ مرکز اسکان و ۴۵۰ ایستگاه صلواتی در خدمت زائران امام رضا (ع) در مشهد آغاز سرویس‌دهی مترو مشهد فردا از ساعت ۷صبح (۲۳ مرداد ۱۴۰۴) خدمت امدادگران هلال احمر مشهد در  قلب نجف + عکس صدور ۱۹ هزار روادید برای زائران افغانستانی اربعین در مرز چذابه آماده‌سازی ۲ ایستگاه استقبال از زائر همزمان با ایام پایانی ماه صفر در منطقه ۱۰ مشهد سیاحان غربی از عزاداری برای امام‌حسین (ع) در مشهد قدیم چه نوشته‌اند؟ هوای کلانشهر مشهد برای گروه‌های حساس ناسالم شد | شاخص کیفیت هوا به عدد ۱۶۲ رسید (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) خاموشی شبانه بوستان‌های مشهد | قطع برق، استفاده شبانه شهروندان را از فضای مفرح بوستان‌ها با چالش همراه کرده است نایب رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: با جمع‌آوری ۱۴۰۰ تن زباله اطراف حرم امیرالمؤمنین(ع) در اربعین رکورد زدیم + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد در نجف: خادمی زائران اربعین، افتخاری برای مشهد است + فیلم گفتگوی وزرای خارجه روسیه و آمریکا درباره دیدار پوتین و ترامپ اعلام ترکیب سپاهان مقابل الدحیل مدیرکل میراث فرهنگی خراسان رضوی: تامین ۷۵۰ هزار نفر شب اسکان ویژه زائران دهه پایانی صفر در مشهد مقدس + فیلم مروری بر زندگی مشروطه‌خواه برجسته مشهدی و اشعار او اینفوگرافی | اقدامات کمیته تکریم و استقبال از زائران امام رضا(ع) در ارائه خدمات اسکان و ایستگاههای استقبال از زائر شهرداری مشهد شهردار منطقه ۵ مشهد: ۳۰ سوله پروژه مشارکتی شهرک‌های صنعتی آجیل و خشکبار آماده افتتاح است | هیچ معبر خاکی در سطح منطقه نداریم + فیلم افزایش سه و نیم برابری ذرات معلق در هوای مشهد از عصر امروز (۲۱ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پیشرفت کند پروژه‌های زودبازده ۳ در حاشیه شهر مشهد

  • کد خبر: ۳۴۲۲۷۳
  • ۰۹ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۹
پیشرفت کند پروژه‌های زودبازده ۳ در حاشیه شهر مشهد
رئیس کمیسیون ساماندهی حاشیه شهر شورای اسلامی شهر مشهد گفت: علیرغم تأکید شورای شهر و مصوبه رسمی پروژه‌های زودبازده مرحله سوم، میزان پیشرفت فیزیکی این طرح‌ها بسیار پایین بوده و نارضایتی مردم را به دنبال داشته است.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدحسین علوی‌مقدم با انتقاد از کندی اجرای پروژه‌های زودبازده ۳ در مناطق هدف بازآفرینی شهری، اظهار کرد: مهم‌ترین رویکرد دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد، تغییر شیب خدمت به نفع مناطق حاشیه شهر و تأمین حداقل سرانه‌های خدماتی و اجتماعی برای ایجاد رفاه شهروندی است.

وی افزود: در همین راستا، برای نخستین‌بار پروژه‌های عمرانی زودبازده با نگاه مسئله‌محور و به پیشنهاد مستقیم شهروندان این محلات تعریف شد که در دو مرحله نخست موفق و اعتمادساز بود.

علوی‌مقدم ادامه داد: در مرحله سوم این طرح‌ها، با وجود تصویب رسمی پروژه‌ها در خردادماه ۱۴۰۳ و پیگیری‌های مکرر این کمیسیون و کمیسیون تلفیق شورای شهر برای تسریع اجرا، طبق گزارش سامانه مدیریت کنترل پروژه شهرداری مشهد، تنها حدود ۲۱ درصد پیشرفت فیزیکی و ۱۸ درصد پیشرفت ریالی ثبت شده است.

رئیس کمیسیون ساماندهی حاشیه شهر شورای اسلامی شهر مشهد بیان کرد: تأخیر در اجرای پروژه‌ها موجب نارضایتی و مراجعات مکرر شورای اجتماعی محلات و مردم شده است. با این حال، شورا با تأمین اعتبار ۸۰۰۰ میلیارد ریالی در آلبوم بودجه ۱۴۰۴ تلاش کرده تا همه پروژه‌های مورد درخواست مردم به‌طور کامل اجرایی شود.

وی با اشاره به همکاری با سایر نهاد‌ها تصریح کرد: تاکنون برای بیش از ۶۰ درصد از پروژه‌ها قرارداد منعقد شده و بخشی از آنها با همکاری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در حال اجراست. با این حال در بخش مساجد، علی‌رغم توافق با شهرداری برای تخصیص درآمد حاصل از صدور پروانه اراضی اداره کل اوقاف، تاکنون هیچ نقدینگی به این موضوع اختصاص نیافته است.

علوی‌مقدم خاطرنشان کرد: انتظار ما از مدیریت شهری این است که با توجه به نیاز فوری این مناطق، روند اجرای پروژه‌های زودبازده را تسریع کند تا وعده‌های داده‌شده به مردم به‌موقع تحقق یابد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->