جای خالی رهبران خلیج‌فارس در نشست شرم‌الشیخ | دست ردّ ابوظبی و ریاض بر سینه قاهره عراقچی برای حضور در جنبش عدم تعهد به اوگاندا رفت معاون‌اول قوه‌قضائیه: ۲۰ میلیون سند قولنامه‌ای وجود دارد که باید تعیین تکلیف شوند آمادگی خراسان رضوی برای سفر احتمالی رئیس‌جمهور «تشکیلات خودگردان» نگران اعدام مزدوران اسرائیل در غزه شد گروه‌های مقاومت با خلع سلاح موافقت نکرده‌اند حمله پهپادی جدید اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم (۲۲ مهر ۱۴۰۴) نتانیاهو فردا به دادگاه خواهد رفت | اتهامات جنایتکار جنگی چیست؟ اسرئیل تحویل اجساد اسیرانش از غزه را تأیید کرد ترامپ: حماس خلع سلاح نشود، با خشونت می‌گیریم ترامپ اعلام کرد: آغاز مرحله دوم توافق غزه تحلیل عطوان درباره نشست شرم‌الشیخ؛ ایران به هدف زد ترامپ از حمله به یک کشتی ونزوئلایی خبر داد حماس چهار جسد دیگر را به رژیم صهیونیستی تحویل خواهد داد تیم‌هایی از مصر برای یافتن جسد اسیران اسرائیلی وارد غزه شدند شهادت یک فلسطینی در حمله پهپاد اسرائیلی به غزه (۲۲ مهر ۱۴۰۴) تمجید قسام از سربازان گمنام «یگان سایه» مامور نگهداری اسیران اسرائیلی افزایش شمار شهدای نوار غزه به ۶۷ هزار و ۹۱۳ نفر (۲۲ مهر ۱۴۰۴) پزشکیان: در عموم موارد، مقصر مشکلات مردم تصمیم‌گیران هستند اردوغان: تنها راه حل درگیری‌ها در منطقه، تأسیس کشور مستقل فلسطینی است تدابیر ویژه قوه قضاییه برای مقابله با کانال‌های تلگرامی اعلام قیمت دلار حمله جدید پهپادی اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم (۲۲ مهر ۱۴۰۴) حمله ایران، پرده از پایگاه زیرزمینی اسرائیل در مرکز تل‌آویو برداشت اژه‌ای: باید ته لنجی، کوله‌بری، منطقه آزاد و مناطق ویژه را ساماندهی کنیم | انتقاد رئیس قوه قضائیه از صدور بخشنامه‌های خلق‌الساعه معصومی‌فر خبر داد: آمادگی مشهد برای میزبانی از رویداد بین‌المللی دیپلماسی منطقه‌ای با حضور عراقچی آیت الله علم الهدی: ضرورت پاسخ دقیق به اخبار مخالف، موضع‌گیری شفاف و شناخت صحیح از وضعیت است صدور رأی دادگاه بدوی ۲ فرانسوی متهم به جاسوسی در ایران (۲۲ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رئیس خانه احزاب خراسان رضوی: جمهوری اسلامی باید آماده هر گونه درگیری دیگری باشد | مردم هوشیاری داریم

  • کد خبر: ۳۴۲۳۰۵
  • ۰۹ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۶
رئیس خانه احزاب خراسان رضوی: جمهوری اسلامی باید آماده هر گونه درگیری دیگری باشد | مردم هوشیاری داریم
رئیس خانه احزاب خراسان رضوی گفت: جمهوری اسلامی نه‌تنها نباید فریب مذاکرات و دیپلماسی را بخورد بلکه باید آماده هر گونه درگیری دیگری باشد. ما مردم هوشیاری داریم که در این مدت زیرکی خود را ثابت کردند و باید باز هم همین روند خود را ادامه دهند.

به گزارش شهرآرانیوز، حمیدرضا ترقی با اشاره به اینکه ایران تنها کشوری است که تا کنون توانسته دو مرتبه به پایگاه‌های آمریکا در خاورمیانه حمله کند، اظهار کرد: حمله ایران به پایگاه‌های آمریکا نشان‌دهنده این است که اَبَرقدرتی ایالات متحده افول کرده و آن قدرت یکه‌تاز بین‌المللی که یک‎جانبه‌گرایی را در جهان حاکم می‌کرد، دیگر وجود ندارد و مسیر نظم نوین جهانی به سمت چند جانبه‌گرایی در حرکت است.

وی با اشاره به قدرت ایران در حملات نظامی، افزود: در طول نیم‌قرن گذشته، امروز قدرت ایران بی‌نظیر است، زیرا توانست دو ارتش مهم جهان که معمولا در افکار عمومی و نزد حاکمیت اکثر کشور‌ها دو ابرقدرت محسوب می‌شوند را شکست دهد و نشان داده شد که این دو ارتش آسیب‌پذیری بسیار بالایی در برابر حملات ایران دارند و قادر به پاسخگویی نیستند، زیرا نمی‌توانستند عواقب آن را تحمل کنند. اکنون ایران در حال تبدیل شدن به یکی از قدرت‌های تعیین‌کننده جهان است که این سبب افول هر چه بیشتر قدرت آمریکا و رژیم صهیونیستی خواهد شد.

معاون بین‌الملل حزب موتلفه اسلامی با اشاره به پذیرش آتش‌بس از سوی آمریکا و اسرائیل، بیان کرد: هر گاه ضربه‌ای به آمریکا وارد می‌شود که پاسخ دادن به آن مشکل است و می‌تواند سبب بروز یک جنگ جهانی شود، بلافاصله شاهد عقب‌نشینی آنان و اعلام آتش‌بس هستیم. این دلیل روشنی بر ناتوانی در پاسخگویی آمریکا و اسرائیل است. این دو احتیاج دارند خود را بازسازی کرده و تاب‌آوری نیرو‌های خود را در برابر حملات و پاسخ‌های ایران افزایش دهند؛ اما به نظر می‌رسد این تاب‌آوری بسیار ضعیف است و میزان آسیب‌پذیری نیرو‌های آمریکا در منطقه به قدری بالاست که اگر آمریکا احساس کند نمی‌تواند از تمام آنان دفاع کند، به طور قطع مجبور به عقب‌نشینی خواهد بود.

رئیس خانه احزاب خراسان رضوی با تاکید بر لزوم هوشیاری در زمان آتش‌بس، اضافه کرد: همان طور که نیرو‌های نظامی ما اعلام کردند، ما باید هوشیار و دست به ماشه باشیم، در همین چند روز اخیر، غربی‌ها به طور مکرر و مستمر در حال ارسال تجهیزات به اسرائیل هستند که نشان می‌دهد ما باید آمادگی خود را برای هر اتفاقی حفظ کنیم تا مجددا غافلگیر نشویم. جمهوری اسلامی نه‌تنها نباید فریب مذاکرات و دیپلماسی را بخورد بلکه باید آماده هر گونه درگیری دیگری باشد. ما مردم هوشیاری داریم که در این مدت زیرکی خود را ثابت کردند و باید باز هم همین روند خود را ادامه دهند.

وی با اشاره به افزایش هوشیاری مردم در برابر فریب‌های دشمن، عنوان کرد: یکی از دلایلی که باعث شده ما در جنگ ۱۲ روزه آسیب ببینیم، وجود مزدوران اسرائیل و عناصری بود که برای صهیونیست‌ها کار می‌کردند و اگر این افراد نبودند، قطعا آسیب‌پذیری ما بسیار کمتر می‌شد. کمک‌های مردم در طی جنگ و ارسال گزارشات آنان، موجب شد بسیاری از عوامل شناسایی شده و شبکه آنان کشف شود. یقینا همان طور که دستگاه‌های امنیتی از مردم خواستند، ادامه این همکاری و هوشیاری در شناسایی عوامل مزدور اسرائیل و آمریکا نقش بسیار موثری در نبرد آینده ما خواهد داشت و سبب خواهد شد که آسیب‌پذیری مرحله اول را دیگر نداشته باشیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->