آغازبه‌کار یازدهمین کنفرانس ملی و چهارمین کنفرانس بین‌المللی برنامه‌ریزی و مدیریت شهری در دانشگاه فردوسی مشهد پیاده‌روسازی یک میلیون و ۳۵۰ هزار مترمربع از معابر مشهد در دوره ششم مدیریت شهری جانشین فرمانده سپاه امام رضا (ع): ایران با نوجوانان و جوانان توانمندش، قوی و سربلند خواهد ماند عضو هیئت‌رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد: دانش‌آموزان ما در تمامی عرصه‌ها با بصیرت مثال‌زدنی حضور داشته‌اند آب برخی مناطق مشهد به دلیل اصلاح شبکه، فردا (۱۴ آبان ۱۴۰۴) قطع خواهد شد شهردار مشهد مقدس: راهپیمایی ۱۳ آبان مقابله با سیاست زور و تزویر آمریکا و استکبار جهانی است بوستان بانوان «صبا» در آستانه بهره‌برداری در آذرماه ۱۴۰۴ | تکمیل پروژه‌های بوستان‌های بانوان در اولویت مدیریت شهری مشهد است نقص فنی و بازگشت پرواز MD تابان به مبدأ مشهد (۱۳ آبان ۱۴۰۴) گذری بر زندگی و زمانه «حاجی‌محمد باباقدرتی» | پایان مردی که می‌خواست غوره‌نشده مویز شود وقتی چرخ می‌چرخد، درخت می‌روید | مأموریت «کرامت عزیززاده» برای آینده سبز ایران خشکسالی ۹۸ درصدی شهر مشهد | ۶۰ درصد از مساحت شهر در وضعیت «خشکسالی بسیار شدید» است تدارک گسترده مدیریت شهری مشهد برای روز استکبارستیزی و دهه فاطمیه پاسخ به چند پرسش حقوقی| از وراثت تا وکالت هوای مشهد قابل‌تنفس شد | کیفیت هوای شهر قابل‌قبول، اما در مرز ناسالم‌شدن (۱۳ آبان ۱۴۰۴) ترافیک سنگین در معابر مشهد هم‌زمان با بارش باران | افزایش نسبی تصادفات در پی بارش‌ها (۱۲ آبان ۱۴۰۴) درباره کوچه‌ای نام آشنا در مشهد که قدمتش به دوره صفوی می‌رسد | در این «سراب» ۵۰۰ سال زندگی جاری است قرارداد ۲۵ ساله خرید پساب برای حفظ نیمی از فضای سبز مشهد اجرایی شد ویدئو| موتورسواری ژاله صامتی و شهره سلطانی شهرداری مشهد در آماده‌باش کامل برای بارش‌های پیش‌بینی‌شده | ۶۵۰۰ نیروی خدمات شهری در خدمت شهروندان انسداد موقت مسیر‌های اطراف میدان امام‌حسن‌مجتبی(ع) مشهد به‌دلیل اجرای پروژه عمرانی (۱۲ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سفر با اتوبوس در مشهد سریع‌تر می‌شود

  • کد خبر: ۳۴۲۶۶۱
  • ۱۱ تير ۱۴۰۴ - ۰۷:۵۱
  • ۳
سفر با اتوبوس در مشهد سریع‌تر می‌شود
با اجرای طرح «اولویت‌دهی به ناوگان اتوبوس‌رانی در تقاطع‌ها» زمان سفر با اتوبوس در مشهد ۲۰‌ تا‌ ۲۵‌ درصد کاهش می‌یابد.
مهدی عسکری
خبرنگار مهدی عسکری

به گزارش شهرآرانیوز؛ با افزایش ترافیک در معابر شهر و ضرورت استفاده از وسایل نقلیه انبوه‌بر، تمهیدات مدیریت شهری برای تضمین تردد آسان با این ناوگان هر‌روز وارد مرحله جدیدی می‌شود. ایزوله کردن خطوط تردد اتوبوس‌های بی‌آرتی و ایجاد مسیر اختصاصی برای عبور‌و‌مرور این اتوبوس‌ها، یکی از تمهیدات مدیریت شهری در کلان‌شهر‌های کشور بوده است.

اما به‌تازگی و با اجرای «طرح اولویت‌دهی به ناوگان اتوبوس‌رانی در تقاطع‌ها» که با هدف افزایش رضایتمندی متقاضیان سیستم‌های حمل‌ونقل عمومی انبوه‌بر و به‌صورت پایلوت، در دو تقاطع شهر اجرا شده است، امید می‌رود تا به‌مرور زمان و با همه‌گیر شدن این طرح، از یک‌سو استفاده از وسایل نقلیه انبوه‌بر افزایش یابد و از‌سوی‌دیگر زمان سفر توسط وسایل حمل‌ونقل عمومی کاهش یابد. 

در‌این‌باره رئیس مرکز کنترل ترافیک سازمان مدیریت و مهندسی شبکه حمل و نقل شهرداری مشهد با اشاره به اینکه این سیستم در تقاطع‌های فرماندهی که دارای «خط فرار» است، اجرایی می‌شود، افزود: تقاطع‌های فرماندهی دارای خط فرار، همانند تقاطع‌های فرماندهی بولوار شهید قرنی و بولوار شهید رئیسی (توحید) است که از میانه راه تردد خودروها، مسیر ویژه‌ای برای تردد اتوبوس ایزوله می‌شود و تا تقاطع فرماندهی ادامه دارد.

حرکت خارج از نوبت اتوبوس از تقاطع

سروش شباهنگ ادامه داد: در هنگام توقف اتوبوس‌ها در تقاطع فرماندهی، به‌طور معمول چهار زمان توسط چراغ‌های راهنمایی‌ورانندگی برای تردد خودرو‌ها تنظیم می‌شود، اما در «طرح اولویت‌دهی به ناوگان اتوبوس‌رانی در تقاطع‌ها» در هنگام ورود اتوبوس پشت تقاطع، به‌صورت هوشمند چراغ برای حرکت اتوبوس سبز می‌شود.

وی ادامه داد: به‌عبارت‌دیگر، در هنگام توقف اتوبوس‌ها در تقاطع، به‌طور معمول چهار فاز توسط چراغ‌های راهنمایی‌ورانندگی برای تردد خودرو‌ها تنظیم می‌شود، اما در «طرح اولویت‌دهی به ناوگان اتوبوس‌رانی در تقاطع‌ها» در هنگام ورود اتوبوس پشت تقاطع، با اضافه شدن فاز تکرار‌شونده به‌صورت هوشمند چراغ برای حرکت اتوبوس سبز می‌شود. 

وی اضافه کرد: در این سیستم، تشخیص حضور اتوبوس در پشت تقاطع فرماندهی با استفاده از سیستم پردازش تصویر است، به‌گونه‌ای‌که حضور اتوبوس با سنسور‌های ویژه‌ای تشخیص داده و زمان خارج از نوبت برای تردد اتوبوس در نظر گرفته خواهد شد.

کاهش ۲۰‌ تا‌ ۲۵‌ درصدی زمان سفر با اتوبوس

رئیس مرکز کنترل ترافیک سازمان مدیریت و مهندسی شبکه حمل و نقل شهرداری مشهد با اشاره به اینکه با اجرای این طرح، شاهد کاهش بین ۲۰‌تا‌۲۵‌درصدی زمان سفر با اتوبوس هستیم، تصریح کرد: هزینه اجرای این طرح در هر تقاطع بین ۸۰۰‌میلیون تا یک‌میلیارد تومان است.

شباهنگ گفت: اکنون این طرح به‌صورت پایلوت برای دو تقاطع فرماندهی طبرسی-مجلسی و تقاطع فرماندهی شهدا اجرایی شده است و پس از جمع‌بندی نتایج به‌دست‌آمده، در دیگر تقاطع‌های دارای خط فرار نیز اجرایی خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۲۲ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۲
0
0
اگر تقاطع ها اگر اتفاق سنسور انجام بشود، بسیار عالی است
نسیم
United States of America
۰۸:۵۵ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۸
0
0
سلام ،لطفا اتوبوسهای اوراقی و فاقد کولر رو هم از سطح شهر جمع کنید ، بنده بعنوان یک شهروند وقتی داخل اتوبوس میشینم دوست دارم مناظر بیرون رو ببینم اما اکثر اتوبوسها شیشه های دو جداره شان بقدری کثیف هستن که حتی مسیر و مقصد رو متوجه نمیشم ، لطفا تمهیداتی برای غبار روبی شیشه ها هم انجام بدهید،،ممنون
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۷ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۴
0
0
داخل اتوبوس مثل کنسرو به هم می چسبیم
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->