تاکسی گردشگری چیست و چه مزایایی دارد؟ | اجرای طرح در تهران به زودی بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی مغایرت در عناوین شغلی و دستمزد را اطلاع بدهند اطلاعیه جدید سازمان بازنشستگی نیرو‌های مسلح درخصوص حقوق خرداد (۷ تیرماه ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۷ تیر ۱۴۰۴) | گرمای شدید در راه مشهد چگونه با پیاده‌روی کلسترول را به تعادل برسانیم؟ عادت‌هایی که متابولیسم را کند می‌کنند غربالگری سلامت روان در تمام مقاطع سنی برای مردان انجام می‌شود یک جامعه‌شناس: مسئله وطن بسیار مهم است | نقطه قوت ایران، مردم هستند رئیس سازمان محیط زیست: نباید از خسارات زیست‌محیطی جنگ غافل شویم معاون آموزش متوسطه آموزش‌ و پرورش: واحدهای آموزشی باید به هوش مصنوعی مجهز شوند پیش‌بینی هواشناسی کشور (۷ تیر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور چند نکته مهم درباره سلامت سالمندان هشدار سازمان تأمین اجتماعی درخصوص کلاهبرداری از پزشکان تشدید نظارت بازرسان بهداشتی در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ انجام ۱۰ پرواز از مدینه به مشهد در روز جاری (۶ تیر ۱۴۰۴) فراجا اعلام کرد: عدم تغییر در سیاست‌های فراجا درباره طرد اتباع غیرمجاز اسامی فرآورده‌های بهداشتی و تمیز کننده غیرمجاز منتشر شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: ذره‌ای در مسیر خدمت مجاهدانه و مخلصانه به مردم کم نگذاریم متروی تهران فردا رایگان است (۷ تیر ۱۴۰۴) دستور اخراج همه اتباع غیرمجاز از کشور صادر شد (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) | وزش باد، پدیده غالب جوی در سطح استان ۴ پروتکل بهزیستی برای حفاظت از سلامت روان کودکان تحت پوشش در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی عبور دومین هواپیمای خارجی از آسمان ایران (۶ تیر ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش، امروز (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی بارش‌های ۵روزه در ۱۰ استان (۶ تیر ۱۴۰۴) آزمون جامع دکتری در دانشگاه آزاد حذف نشده است ۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی
سرخط خبرها

ویروس کرونا در هوا می‌ماند ا ماسک سوپاپ‌دار نزنید

  • کد خبر: ۳۴۴۴۹
  • ۲۵ تير ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۴
ویروس کرونا در هوا می‌ماند ا ماسک سوپاپ‌دار نزنید
مراجعه بیماران به بیمارستان‌ها فوق‌العاده افزایش یافته و در یک اوج به سر می‌بریم.
به گزارش شهرآرانیوز، یک فوق تخصص بیماری‌های عفونی با اشاره به افزایش احتمال انتقال کرونا در محیط‌های سر بسته، گفت: مراجعه بیماران به بیمارستان‌ها فوق‌العاده افزایش یافته و در یک اوج به سر می‌بریم؛ بنابراین مردم باید بسیار رعایت کنند و در عین‌حال دولت هم باید از برگزاری تجمعات جلوگیری کند.

دکتر مینو محرز  درباره انتقال کرونا ویروس از طریق هوا، گفت: به طور کلی در محیط‌های سربسته ویروس می‌تواند ماندگار شود و اگر به مدت طولانی حتی با ماسک در محیط سربسته باشیم، امکان ابتلا وجود دارد؛ بنابراین ویروس مدتی در هوا می‌ماند، اما اینکه چقدر ماندگاری دارد، به عوامل متعددی بستگی دارد که همچنان در حال بررسی و مطالعه است.

وی افزود: مطالعاتی در دنیا انجام‌شده که بر اساس آن‌ها گفته شده که کرونا از طریق هوا منتقل می‌شود. منتها اعلام کردند که این نوع انتقال در شرایط خاص و در بیمارستان‌ها ممکن است و هنوز به آن معنی سازمان جهانی بهداشت تایید نکرده که انتقال کرونا کاملا از طریق هوا باشد، اما ویروس مدتی در هوا می‌ماند و انتقال آن به انسان از طریق هوا و ترشحات تنفسی است. در صورتی که افراد بحث شست و شوی دست‌ها را رعایت کنند، انتقال کرونا از طریق تماس با سطوح کنترل می‌شود؛ بنابراین کرونا در هوا وجود دارد، اما هنوز نمی‌دانیم که چقدر در هوا می‌ماند؛ بنابراین در محیط‌های بسته به راحتی از طریق هوا و از طریق فرد مبتلا و بدون ماسک می‌تواند منتقل شود.

محرز با بیان اینکه حتی در محیط‌های باز هم اگر افراد خیلی به یکدیگر نزدیک باشند و از ماسک استفاده نکنند، ویروس می‌تواند منتقل شود، ادامه داد: البته از آنجایی که در محیط بسته هوا راکد است، احتمال انتقال ویروس بیشتر است. ما همواره می‌گوییم در محیط‌های بسته پنجره را باز کنید تا تهویه هوا انجام شود. به عنوان مثال برای بیماری که مبتلا به بیماری سل است، توصیه می‌شود که در روز چندین بار هوای اتاقش را تهویه کنند تا ویروس‌های معلق در هوا خارج شوند، اما وقتی هوا بسته و راکد باشد، ویروس راحت‌تر منتقل می‌شود.

وی با اشاره به وضعیت تهویه در مترو، اظهار کرد: در مترو، محیط بسته است و افراد حتما باید با ماسک وارد مترو شوند. متاسفانه شاهدیم که همچنان عده‌ای بدون ماسک وارد مترو می‌شوند که بسیار خطرناک است. مترو و اتوبوس که در آن افراد نزدیک به یکدیگر می‌ایستند، محل خطرناکی برای انتقال کرونا ویروس است؛ بنابراین مردم‌حتما ماسک بزنند. در عین حال تا حد امکان فاصله فیزیکی را حفظ کنند.

محرز با تاکید بر اینکه اکنون که در بحبوحه انتقال بیماری به سر می‌بریم، مردم تا حد امکان از منزل خارج نشوند، گفت: اگر هم از خانه بیرون می‌روید، حتما ماسک بزنید و سریعا به خانه بازگردید. در عین حال در تجمعات حضور پیدا نکنید.

وی افزود: می‌بینیم که تعداد زیادی از بیماران افرادی بودند که بعد از بازگشایی‌ها در تجمعاتی مانند مراسم‌ها حضور یافته و به کووید_۱۹ مبتلا شده‌اند. اگر در این اماکن مسائل پیشگیرانه رعایت نمی‌شود، باید مجددا آن‌ها را تعطیل کنند؛ بنابراین مجالس سوگواری، عروسی، مهمانی و... باید تعطیل شوند. اکنون شاهدیم که بسیاری افراد به صورت خانوادگی مبتلا می‌شوند.

محرز درباره استفاده از ماسک سوپاپ دار برای پیشگیری از انتقال کرونا، گفت: استفاده از ماسک سوپاپ دار بسیار غلط است. زیرا عمده این ماسک‌ها استاندارد نیستند و هوا را بیرون می‌دهد. بر این اساس اگر یک فرد مبتلا به کووید_۱۹ از ماسک سوپاپ‌دار استفاده کند، نفس که می‌کشد، از طریق سوپاپ ذرات تنفسی را خارج می‌کند و بیشتر ویروس را منتشر می‌کند. از این ماسک‌ها به‌عنوان ماسک N۹۵ یاد می‌شود، اما این‌ها استاندارد نبوده و بعضا تقلبی هستند.

وی درباره وضعیت ابتلا به کووید_۱۹ در کشور، گفت: مراجعه بیماران به بیمارستان‌ها فوق العاده افزایش یافته و در یک اوج به سر می‌بریم؛ بنابراین مردم باید بسیار رعایت کنند و تا حد امکان از خانه بیرون نیایند، حتما ماسک بزنند و شست و شوی مداوم دست‌ها را هم مد نظر قرار دهند. در عین‌حال دولت هم باید از برگزاری تجمعات جلوگیری کند.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->