قلندرشریف: شهرداری مشهد از نظر نهادهای نظارتی برای ارتقای سطح خدمت‌رسانی استقبال می‌کند | بهره‌برداری از پروژه‌های شهری با حضور رئیس‌جمهور بازدید بازرس کل خراسان رضوی و شهردار مشهد مقدس از پروژه خط ۳ مترو مشهد آغاز نمایش «انجمن اشباح» در فیلم‌نت + زمان پخش + تیزر مشهد غرق در غبار (۲۳ مهرماه ۱۴۰۴) | کیفیت هوای مشهد در وضعیت «اضطرار» است خطر جدی نفس‌کشیدن برای مشهدی‌ها | وضعیت ناسالم هوای شهر تا فردا (۲۴ مهر ۱۴۰۴) ادامه دارد روایت ساواک و مأموران از واقعه «مسجد فیل» مشهد در شب ۲۲ مهر ۱۳۴۲ | «بازداشت و حراست» یک روحانی توسعه زیرساخت‌های همگانی، راهی برای رفع معضلات ترافیکی نفس‌های تنگ مشهد زیر سایه تصمیم‌های دیرهنگام آلودگی هوای مشهد بر اثر فعال‌شدن کانون «قره‌قوم» ترکمنستان (۲۲ مهر ۱۴۰۴) کاهش وابستگی به خرید گل و گیاه در شهرداری مشهد با توسعه تولیدات داخلی مشهد؛ پرچم‌دار بهسازی پیاده‌رو‌ها برای روشندلان آیین تکریم و معارفه مدیرکل حقوقی شهرداری مشهد برگزار شد | قلندرشریف: اداره کل حقوقی، مدافع حقوق شهر و شهروندان است + فیلم هشدار خودمراقبتی محیط زیست خراسان رضوی برای شهروندان مشهدی صادرشد (۲۲ مهر ۱۴۰۴) | برگزاری جلسه کارگروه اضطرار آلودگی هوای مشهد احتمال خروج دستورکار هوش مصنوعی از لوایح مجلس شورای اسلامی تداوم آلودگی هوا در مشهد | گردوغبار تا آخرشب مهمان هوای شهر است (۲۲ مهر ۱۴۰۴) رئیس مجلس شورای اسلامی: کالابرگ الکترونیک از آبان‌ماه اجرا می‌شود آماده‌سازی گونه‌های مختلف گل برای استقبال از بهار ۱۴۰۵ در مشهد هوای خاکستری مشهد، ناسالم برای همه گروه‌ها (۲۲ مهر ۱۴۰۴) کلاس‌های درس در مشهد همچنان زیر سقف پُر دود آسمان! + فیلم
سرخط خبرها

ارائه طرح مطالعات ناهنجاری‌های اجتماعی به‌ویژه مبارزه با زباله‌گردی با همکاری دانشگاه فردوسی مشهد

  • کد خبر: ۳۴۵۱۴۶
  • ۲۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۴
ارائه طرح مطالعات ناهنجاری‌های اجتماعی به‌ویژه مبارزه با زباله‌گردی با همکاری دانشگاه فردوسی مشهد
مدیرکل هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری مشهد گفت: با توجه به بررسی‌های انجام‌شده، غالباً این ناهنجاری‌ها به‌صورت استثمار کودکان کار یا مبادله با موادمخدر بوده که در همین راستا، طرح مطالعات ناهنجاری‌های اجتماعی که یکی از مهم‌ترین آن‌ها مبارزه با زباله‌گردی بوده، با همکاری معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه فردوسی مشهد ارائه شده است.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

احسان نجاری‌مقدم در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، درخصوص اقدامات مدیریت شهری برای مبارزه با زباله‌گردی اظهار کرد: در این راستا، اکیپ‌های جمع‌آوری زباله‌گرد‌ها در سطح مناطق سیزده‌گانه و سازمان مدیریت پسماند به صورت شبانه‌روزی فعال است.

وی افزود: مخازن نوین طراحی و ساخته شده و در سطح مناطق جانمایی و نصب شده است؛ به این صورت که مخزن داخل جایگاه قرار می‌گیرد، درب آن قفل می‌شود، امکان خارج‌کردن مخزن از داخل جایگاه وجود ندارد و زباله‌گرد‌ها دسترسی ندارند.

نجاری‌مقدم بیان کرد: گسترش نرم‌افزار‌های آنلاین سازمان مدیریت پسماند برای تحویل پسماند خشک و خودرو‌های جمع‌آوری که هفته‌ای دوبار به درب منازل شهروندان مراجعه و پسماند خشک آن‌ها را جمع‌آوری می‌کنند، از دیگر اقدامات است.

مدیرکل هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری مشهد ادامه داد: در این راستا، پیش‌بینی و جانمایی ایستگاه‌های ثابت در سطح شهر جهت تحویل حضوری شهروندان و طراحی و ساخت مخازن دفنی به صورت آزمایشی در منطقه پنج انجام شده است.

وی با بیان اینکه تا انتهای امسال، افزایش و تقویت اکیپ‌های جمع‌آوری زباله‌گرد‌ها در سطح مناطق و سازمان مدیریت پسماند را در دستور کار داریم، عنوان کرد: کاهش مخازن گالوانیزه ۱۱۰۰ لیتری با برنامه‌ریزی دقیق در سطح مناطق سیزده‌گانه نیز در دستور کار قرار دارد.

نجاری‌مقدم اضافه کرد: اطلاع‌رسانی و فرهنگ آموزش شهروندی به جهت تفکیک زباله از مبدأ و افزایش تعداد مشترکان نرم‌افزار‌های آنلاین تحویل پسماند خشک نیز تا انتهای سال انجام خواهد شد.

مدیرکل هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری مشهد در پاسخ به سؤالی مبنی بر میانگین درآمد زباله‌گرد‌ها گفت: به علت نداشتن منابع ثبت‌شده و دقیق، هیچ‌گونه اطلاعاتی درخصوص میانگین درآمدی زباله‌گرد‌ها در دسترس نیست.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به بررسی‌های انجام‌شده، غالباً ناهنجاری‌های اجتماعی به صورت استثمار کودکان کار یا مبادله با موادمخدر بوده که در همین راستا طرح مطالعات ناهنجاری‌های اجتماعی که یکی از مهم‌ترین آن‌ها مبارزه با زباله‌گردی بوده، با همکاری معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه فردوسی ارائه شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->