به گزارش شهرآرانیوز، ماجد الانصاری، سخنگوی وزارت خارجه قطر امروز سهشنبه اعلام کرد که مذاکرات برای آتشبس در نوار غزه همچنان در مرحله اولیه قرار دارد و تلاشها برای دستیابی به توافق آتشبس در غزه در هر ساعتی در حال انجام است.
وی افزود: مذاکرات آتشبس در غزه هنوز در مراحل اولیه رسیدن به توافق اساسی است و تلاشهای مداوم برای دستیابی به توافق آتشبس در غزه در اسرع وقت وجود دارد و تیمهای مذاکرهکننده هنوز در دوحه هستند و هدف، دستیابی به توافق اصولی در مورد غزه است.
سخنگوی وزارت خارجه قطر اظهار داشت که هم در دوحه و هم در آمریکا، ارتباطات فشردهای برای دستیابی به توافق در مورد غزه وجود دارد.
وی در ادامه گفت که جدول زمانی برای سفر ویتکوف، فرستاده ایالات متحده، به دوحه ندارد و جلسات قطریها با هر دو طرف درگیر در غزه به طور جداگانه برای دستیابی به یک توافق چارچوب در حال انجام است.
منبع: فارس