سامان فلاح در لیست ساپینتو نبود مصدومیت آشوماتوف جدی نیست مذاکرات استقلال و وریا غفوری در بن بست احسان حاج صفی خرید جدید استقلال خواب منچستریونایتد در روز‌های جولان مدعیان انگلیسی مجتبی جباری؛ فیلسوف مستقل در فوتبال ایران نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و چین(۲۶ تیر ۱۴۰۴)| بردیم، به راحتی آب خوردن فرصت‌طلبی ازبک‌ها از شرایط فوتبال ایران چند بازیکن پرسپولیس در خطر جدایی اجباری مشکل دریبل‌زن‌ها در پرسپولیسِ هاشمیان پرسپولیس منتظر پیشنهاد تراکتور | لطفاً دفاع راست بدهید فرماندار مشهد: شاهد روندی از رونق در حوزه ورزش در روستا‌ها هستیم پخش زنده بازی والیبال ایران و لهستان (۲۵ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین اندونگ در آستانه بازگشت به استقلال | توافق برای عقد قرارداد ۲ساله ویدئو | سلام نظامی ملی‌پوشان فوتبال بانوان هنگام پخش سرود ایران پیش از بازی با لبنان ساپینتو به مدیران استقلال: محمدی به تمرینات بازگردد جمله زشت جباری علیه پیشکسوتان استقلال توافق بی‌تاثیر پرسپولیس و تراکتور | محرومیت بیرانوند قطعی است
سرخط خبرها

مجتبی جباری؛ فیلسوف مستقل در فوتبال ایران

  • کد خبر: ۳۴۵۷۹۸
  • ۲۷ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۳
مجتبی جباری؛ فیلسوف مستقل در فوتبال ایران
مجتبی جباری با استقلال قهرمان جام حذفی شد، اما پیش از آن‌که شادی فتح جام در ذهن هواداران ته‌نشین شود، از نیمکت تیم کنار گذاشته شد. این اتفاقی نبود که از روی ضعف فنی یا ناکارآمدی مدیریتی رخ داده باشد؛ بلکه گویی جباری قربانی همان چیزی شد که خودش در مراسم رونمایی کتاب «آبی آنتیک» از آن سخن گفت: «پیشکسوتانی که مرا برای سرمربی‌گری زود می‌دانستند، بدون هیچ دلیل فنی یا علمی، تنها اسیر فضای مجازی و کامنت‌فروشی شده‌اند.»

به گزارش شهرآرانیوز، این سخنان تلخ، اما واقعی، به قلب یک حقیقت نه‌چندان خوشایند در فوتبال ایران می‌زند؛ حقیقتی به نام تحمل‌نشدن انسان‌های صریح، مستقل و غیرسیستمی. مجتبی جباری، برخلاف بسیاری از هم‌نسلانش، وارد باند‌ها نشد، زیر بار دلالی نرفت، به مدیران وقت باج نداد و هرگز به بهای نشستن بر نیمکت، هویت حرفه‌ای‌اش را حراج نکرد.

در فوتبال ایران، کمتر مربی‌ای را می‌توان یافت که فلسفه‌ورزانه به فوتبال و زندگی نگاه کند، صادقانه حرف بزند، اهل بازی‌های پشت‌پرده نباشد و در عین حال اهل مطالعه و خودسازی بماند. جباری نه فقط در زمین بازی، که در فکر و قلم نیز یک تافته جدا بافته است. او به جای تعظیم به فضای مسموم مجازی و راضی نگه‌داشتن لشکر فالوئرها، از برند شخصی خود مراقبت کرده است؛ برندی که بر پایه اخلاق، شجاعت و تحلیل بنا شده است، نه بر پایه لایک، فحاشی یا موج‌سواری.

انتقاد جباری از چهره‌هایی، چون جواد نکونام هم از سر رقابت نیست؛ بلکه از جنس یک دغدغه جدی برای آینده فوتبال ایران است. او از نسلی می‌آید که دیگر تکرار نمی‌شود؛ نسلی که هم بازی بلد بود، هم فکر، و حالا که می‌خواهد در جایگاه مربی فکر کند و عمل کند، با دیوار‌های بلند سوءظن، حسادت و باندبازی روبه‌رو می‌شود.

جباری ممکن است مدتی بیرون از گود بماند، اما مهم آن است که خود را نفروخته، مسیرش را گم نکرده و به اصولش پشت نکرده است. او همان بازیکنی است که زمانی در زمین استقلال فرق داشت، و حالا که مربی شده، باز هم فرق دارد؛ فرقی که شاید مایه تنهایی‌اش باشد، اما بی‌تردید نشانه اصالت و صداقتش است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->