آتش‌سوزی مهیب در ترکیه | تنگه داردانل بسته شد + فیلم واکنش هلند به تصمیم اسرائیل برای اشغال غزه آمریکا همچنان به پایگاه‌های خود در سوریه، سلاح می‌فرستد تهران چهارشنبه (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل نیست واکنش تند ماکرون به طرح اسرائیل برای اشغال غزه عارف: دستورات رئیس قوه قضائیه در برخورد با احتکارکنندگان برنج در تنظیم قیمت آن موثر بود لاریجانی: ایران و عراق مصمم به مقابله با جریان‌های تروریستی هستند سید محمود علوی به دلیل سکته مغزی در بیمارستارن بستری شد (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) ادعای ضدایرانی نماینده آمریکا در شورای امنیت درخصوص حمایت از انصارالله یمن کالاس: اگر راه‌حل نظامی امکان‌پذیر بود، جنگ در غزه تاکنون تمام شده بود نتانیاهو در نروژ بازداشت خواهد شد ترامپ: حماس گروگان‌ها را آزاد نمی‌کند وقوع انفجار در کارخانه فولاد پیتزبورگ آمریکا (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) لاریجانی با وزیر خارجه عراق دیدار کرد نیرو‌های امدادی در فرودگاه بن گوریون به حالت آماده باش درآمدند (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) برق در برخی از استان‌های عراق قطع شد (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) آیا استان کرمان چهارشنبه (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟ ترامپ به واشنگتن گارد ملی اعزام می‌کند لاریجانی با رئیس مجلس عراق دیدار کرد آیا ادارات قزوین روز چهارشنبه (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟ ادارات گرگان و گلستان روز چهارشنبه (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل شد آیا ادارات کرج و البرز چهارشنبه (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟ پزشکیان برای هوشمندسازی پارک ملی گلستان دستور ویژه صادر کرد آیا ادارات بندرعباس و هرمزگان (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟ انتشار متن سند توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان تاکید رئیس جمهور و نخست وزیر عراق بر توسعه روابط با ایران (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) شاه اردن با بن سلمان دیدار کرد (۲۰ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

فارین افرز: ایران تنها کشوری است که یک قدرت هسته‌ای را به‌شدت هدف قرار داد

  • کد خبر: ۳۴۶۳۱۹
  • ۲۹ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۰
فارین افرز: ایران تنها کشوری است که یک قدرت هسته‌ای را به‌شدت هدف قرار داد
مجله آمریکایی «فارین افرز» در مقاله‌ای نوشته است که ایران با شلیک‌های پیاپی به اسرائیل به اولین کشور در طول تاریخ تبدیل شد که یک قدرت دارای سلاح هسته‌ای را به این شدت در شهرهایش مورد اصابت قرار داده است.

به گزارش شهرآرانیوز، مجله آمریکایی «فارین افرز» با انتشار مقاله‌ای که تصویری از پالایشگاه حیفا را به آن ضمیمه کرده، درباره اثبات ناکارآمدی بازدارندگی هسته‌ای اسرائیل در جنگ ۱۲ روزه، نوشته است:

پس از حمله غافلگیرکننده اسرائیل، ایران علی‌رغم خودداری‌اش از انجام پاسخی تمام‌عیار، با شلیک‌های پیاپی پهپادی و موشکی به اسرائیل، به نخستین کشور در طول تاریخ تبدیل شد که یک قدرت دارای سلاح هسته‌ای را به این شدت در شهرهایش مورد اصابت قرار می‌دهد.

پاسخ ایران به اسرائیل، بزرگترین حمله نظامی‌ای بود که تاکنون به سرزمین یک قدرت هسته‌ای انجام شده است و سلاح‌های هسته‌ای اسرائیل نتوانستند مانع از حملات ایران به تل‌آویو، حیفا و سایر شهر‌ها شوند.

شکست تسلیحات هسته‌ای اسرائیل در جلوگیری از شلیک پهپاد‌ها و موشک‌های بالستیک ایران، نشان‌دهنده پایان یک دوره تاریخی است که بعد از جنگ جهانی دوم، بیش از ۸۰ سال طول کشیده بود.

منبع: صداوسیما

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->