جدال استقلال و تراکتور در مشهد برگزار نمی‌شود بیرانوند در لیست ساپینتو نیست اخباری اردوی سپاهان را ترک کرد شکاری غایب بزرگ پرسپولیس در هفته اول لیگ برتر آل‌کثیر در انتظار جلب رضایت استقلال نازون به ساپینتو: برای بازی در سوپرجام آماده‌ام نازون رسما استقلالی شد دردسر استقلال بخاطر مدافع تراکتور تاریخ و ساعت بازی استقلال و تراکتور در سوپرجام | آبی‌ها پیروز جنگ روحیه افزایش سهمیه فوتبال ایران در لیگ‌های آسیایی تجمع هواداران پرسپولیس مقابل باشگاه (۱۹ مردادماه ۱۴۰۴) + ویدیو گزارش مارکا درباره گلر جدید استقلال | مرد مطمئن با قیمت صفر در تهران! تاریخ و ساعت بازی لیورپول و کریستال‌پالاس | شاگردان اسلات به دنبال سوپرجام ترکیب احتمالی تراکتور و استقلال در فینال سوپرجام | فرار به سوی پیروزی اعتراض صلاح به سکوت زشت فیفا + عکس سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد رئیس هیئت بدنسازی و پرورش اندام خراسان رضوی: با باشگاه‌های ورزشی خانگی و غیرمجاز برخورد خواهد شد + فیلم فرماندار مشهد: هیچ نامه‌ای برای بازی تراکتور و استقلال نیامده است میثاقیان: هیچ سرمربی مثل من جرئت ندارد در ۷۲سالگی کنار خط بایستد معاون امنیتی انتظامی استانداری خراسان‌ رضوی: بازی تراکتور و استقلال در مشهد را به کمیته فرهنگی واگذار کردیم
سرخط خبرها

برنامه رقابت‌های هفته بیست و پنجم لیگ برتر + جدول لیگ

  • کد خبر: ۳۴۶۴۷
  • ۲۶ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۱
برنامه رقابت‌های هفته بیست و پنجم لیگ برتر + جدول لیگ
رقابت‌های هفته بیست و پنجک لیگ برتر از امشب آغاز می‌شود.
شروین رمضانی/شهرآرانیوز، لیگ برتر فوتبال ایران، جام خلیج فارس امشب وارد ایستگاه بیست و پنجم می‌‎شود و در نخستین دیدار، ذوب آهن اصفهان در خانه پذیرای ماشین‌سازی تبریز خواهدبود. شاگردان لوکا بوناچیچ بعد از ثبت ۲ شکست با این مربی کروات، بالاخره هفته قبل به پیروزی دست یافتند. حالا آن‌ها به دنبال فرار کامل از منطقه سقوط هستند.


ذوب هم‌اکنون با ۲۵ امتیاز در رده دهم جدول قرار دارد و همچنان خطر سقوط، این تیم اصفهانی را تهدید می‌کند. در آن سو ماشین‌سازی که باز هم روی نیمکت دستخوش تغییراتی شده، امیدوار است در این رقابت با هومن افاضلی برنده شود.


نکته جالب اینکه افاضلی هفته قبل سرمربی پارس بود، اما بعد از اعلام حکم انضباطی دیدار پارس و استقلال و رای کمیته به تکرار بازی، در اعتراض به این تصمیم، افاضلی از سرمربی گری پارس استعفا کرد و سرمربی ماشین‌سازی شد!


این دیدار از ساعت ۲۰:۴۵ امشب در ورزشگاه فولادشهر اصفهان برگزار خواهدشد.


به جز بازی پرسپولیس و فولاد که قرار بود امشب در ورزشگاه ازادی برگزار شود و به خاطر تست مثبت کرونای فولادی‌ها به تعویق افتاده، سایر رقابت‌های هفته بیست و پنجم لیگ برتر فردا شب برگزار خواهدشد.


حواشی تازه برای گل ۳ میلیاردی!


در حساس‌ترین دیدار هفته، فردا شب از ساعت ۲۰:۱۵ سپاهان در تبریز به مصاف تراکتور می‌رود. بازی رفت دو تیم در اصفهان با نتیجه ۲ بر ۰ به سود سپاهان به پایان رسید و حالا تراکتوری‌ها در اندیشه انتقام هستند.



سپاهان که هفته گذشته نتوانست مقابل پارس برنده شود، حالا درگیر حواشی تازه‌ای هم شده و قطعا تا مدت‌ها پس لرزه‌ها، زرد‌های اصفهان را اذیت خواهندکرد. شایعاتی در خصوص نحوه به ثمر رسیدن گل پارس در هفته گذشته شنیده می‌شود و گویا پای محمد طیبی هم در این میان به ماجرا باز شده‌است.



برخی مدعی شده‌اند که اشتباه عجیب این بازیکن روی گل پارس عمدی بوده و پای سایت‌های شرطبندی و قمارخانه‌های مجازی در میان است. حالا باید منتظر باشیم و ببینیم ایا این شایعات صحت دارد یا فردا امیر قلعه‌نویی با گذاشتن این بازیکن در ترکیب تیمش به شایعات پایان خواهدداد. برخی شایعات حکایت از آن دارند که در شرط‌بندی مربوط به بازی سپاهان و پارس، پای ۳ میلیارد تومان پول وسط بوده‌است!



در سایر دیدارها، پارس جنوبی در جم بدون افاضلی به مصاف شهرخودرو خواهدرفت. شهرخودرو نیز برای نخستین بار با سهراب بختیاری زاده در لیگ برتر حضور می‌یابد.

گل گهر نیز که به تازگی مجتبی سرآسیایی، سرمربی سابق شهرخودرو را به عنوان دستیار به کادر مجید جلالی اضافه کرده در دیداری خانگی پذیرای شاهین شهرداری بوشهر است. این دیدار‌ها از ۲۰:۳۰ آغاز خواهندشد.


صنعت نفت آبادان هم در آبادان، پذیرای استقلال است و سایپا نیز به مصاف پیکان خواهدرفت. نساجی نیز در خانه به رقابت با نفت مسجدسلیمان و مهدی تارتار خواهدپرداخت. نکته جالب توجه اینکه نفت با محمود فکری، سرمربی فعلی نساجی به لیگ برتر رسید و حالا این تقابل به حواشی مسابقه می‌افزاید. هر سه دیدار از ساعت ۲۱ آغاز خواهندشد.
 

جدول لیگ برتر تا آغاز هفته ۲۵


برنامه رقابت‌های هفته بیست و پنجم لیگ برتر + جدول لیگ

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->