به گزارش شهرآرانیوز، با نزدیک شدن به ایام اربعین حسینی برنامه کاروانهای حج تغییر کرد.
مرتضی آقایی، معاون عتبات سازمان حج و زیارت در این زمینه گفت: اعزامهای کاروانی به عتبات از ۱۰ مرداد متوقف خواهد شد و این روند پس از اربعین از سر گرفته میشود.
این تصمیم مشابه سال گذشته اتخاذ شده است. سال گذشته نیز اعزامهای رسمی به عتبات حدود ۱۰ روز مانده به اربعین متوقف شد تا فضای لازم برای حرکتهای مردمی، آمادهسازی موکبها و مدیریت جمعیت زائران فراهم شود.
امسال، اما تغییر در برنامه سفرها کمی زودتر آغاز شده است. از ۶ مردادماه به بعد، بیشتر کاروانها برای جلوگیری از همزمانی با ازدحام زائران اربعین، ابتدا زائران را به کربلا میبرند و سپس مسیرشان را به سمت نجف، کاظمین و سامرا ادامه میدهند.
علی صمیمی، یکی از مدیران دفاتر زیارتی در این زمینه گفت: در ایام اربعین قیمت هتلها بالاست و بسیاری از دفاتر در این ایام قرارداد اقامتی نمیبندند.
منبع: فارس