ساعت برگزاری آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم در تابستان تغییر کرد با این ۵ اشتباه چای را تبدیل به سم می‌کنید این درد‌های ستون فقرات را جدی بگیرید توصیه‌های تغذیه‌ای برای حفظ اشتهای کودکان در فصل گرما تصادف مرگبار در بزرگراه شهید شوشتری مشهد با ۴ کشته و یک مصدوم (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) کاهش ۱۸ درصدی سرقت‌ها در خراسان رضوی از ابتدای ۱۴۰۴ فرار از خانه؛ اشتباهی که آینده دختران نوجوان را می‌سوزاند هشدار برای تابش پرتو فرابنفش در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه هفته جاری هزار میلیارد اموال نامشروع مدیران اختلاس‌گر در استان گلستان توقیف شد خراسان رضوی با ۱۵ زلزله، در جمع زلزله‌خیزترین استان‌های کشور طی هفته گذشته (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) قتل نوجوان۱۶ ساله در زورگیری خونین | زورگیران بخاطر یک گوشی او را کشتند سارقانی با نشان جعلی پلیس در مشهد به دام افتادند + فیلم کاهش تصادفات جاده‌ای در ایام اربعین ۱۴۰۴ کاخ گلستان تهران تعطیل شد (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) واریز ماهانه ۳۶ میلیارد تومان توسط حامیان ایتام به حساب فرزندان در خراسان رضوی | تلاش می‌کنیم امسال دانش‌آموزی به خاطر فقر مادی، بازمانده از تحصیل نباشد + فیلم ۶ نوع بیماری که زائران اربعین باید مراقب باشند به آن‌ها مبتلا نشوند رانش زمین در شمال پاکستان ۱۲ کشته و زخمی برجای گذاشت (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) وزیر دادگستری: هیچ کشوری ورود اتباع غیرمجاز را نمی‌پذیرد نکات مهم درباره کمک به کسی که دچار ایست قلبی شده است روزنامه «اعتماد» و «تیتر کوتاه» تبرئه شدند هشدار پلیس فتا: پیامک مشکل قضایی خروج از کشور؛ ترفند شیادان مجازی است پیشرفت های چشمگیر کشور در درمان ناباروری فیش حقوق مردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی هنوز صادر نشده است (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) استرداد متهم به کلاهبرداری ۱۶۷ هزار دلاری به کشور (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) رئیس هیئت‌امنای ستاد دیه کشور: تهران بیشترین زندانی غیرعمد را دارد | کاهش تعداد زندانیان بدهکار دیه به ۱۰۰ نفر تصادف و واژگونی خودرو در خراسان رضوی ۱۷ نفر را روانه بیمارستان کرد (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) بزرگ‌ترین محموله سوخت قاچاق سال در جاسک هرمزگان توقیف شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۰ مرداد ۱۴۰۴) | احتمال رگبار باران در نیمه شمالی استان آیا نوشیدن آب پوست را آبرسانی می‌کند؟
سرخط خبرها

احیای صنعت گردشگری کشور در دوران پساجنگ با محوریت صلح، فرهنگ و زیارت

  • کد خبر: ۳۴۶۵۱۲
  • ۳۰ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۲
احیای صنعت گردشگری کشور در دوران پساجنگ با محوریت صلح، فرهنگ و زیارت
رئیس جامعه حرفه‌ای هتلداران خراسان رضوی گفت: بازسازی گردشگری پس از جنگ با تکیه بر روایت صلح و تقویت گردشگری فرهنگی و مذهبی، به‌ویژه از مسیر زیارت در مشهد، امکان‌پذیر است و می‌تواند به الگویی موفق در احیای این صنعت تبدیل شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمود مادرشاهیان درباره برنامه‌ها و راهبرد‌های بازسازی و احیای صنعت گردشگری پس از آسیب‌های واردشده در دوران جنگ اظهار کرد: بازسازی صنعت گردشگری نیازمند همکاری همه‌جانبه دولت، بخش خصوصی و نهاد‌های صنفی است. ما بر تقویت زیرساخت‌های اقامتی، حمایت‌های مالی از واحد‌های آسیب‌دیده و اجرای برنامه‌های تبلیغاتی برای بازگشت اعتماد گردشگران تمرکز داریم. همچنین احیای نیروی انسانی و آموزش تخصصی در اولویت قرار دارد.

وی با اشاره به اقدامات ضروری برای بازگرداندن اعتماد گردشگران داخلی و خارجی به ایران به عنوان یک مقصد گردشگری امن و جذاب، بیان کرد: بازگرداندن اعتماد گردشگران مستلزم ارائه تصویر واقعی از امنیت، مهمان‌نوازی و ظرفیت‌های گردشگری ایران است. اطلاع‌رسانی شفاف، تبلیغات هدفمند، تقویت خدمات اقامتی و تسهیل روند سفر از جمله اقداماتی است که باید در دستور کار قرار بگیرد. نقش رسانه‌ها و دیپلماسی گردشگری در این زمینه بسیار کلیدی است.

رئیس جامعه حرفه‌ای هتلداران خراسان رضوی به ایجاد فرصت‌های جدید توسعه صنعت گردشگری در دوران پس از جنگ و چگونگی بهره‌برداری از این فرصت‌ها پرداخت و افزود: دوران پس از جنگ فرصتی برای بازنگری در سیاست‌های گردشگری و جذب سرمایه‌گذاران جدید فراهم می‌کند. با معرفی جاذبه‌های کمتر شناخته‌شده، تقویت گردشگری داخلی و توسعه زیرساخت‌های اقامتی می‌توان مسیر رشد پایدار را هموار کرد. بازسازی مناطق آسیب‌دیده نیز می‌تواند خود به جاذبه‌ای برای گردشگران تبدیل شود.

همکاری دولت و بخش خصوصی، موتور محرکه بازسازی صنعت گردشگری

مادرشاهیان در خصوص نقش دولت، بخش خصوصی و جوامع محلی در بازسازی و توسعه صنعت گردشگری در دوران پس از جنگ گفت: دولت باید سیاست‌گذار و حامی باشد، بخش خصوصی موتور محرکه اجرا است و جوامع محلی پایه‌های تعامل با گردشگران را تشکیل می‌دهند. بدون مشارکت فعال این سه‌گانه، توسعه پایدار گردشگری ممکن نیست. ما بر همکاری نزدیک و تقسیم مسئولیت‌ها برای بازسازی مؤثر صنعت گردشگری تأکید داریم.

وی در پاسخ به اینکه چگونه می‌توان از تجربیات سایر کشور‌هایی که جنگ را پشت سر گذاشته‌اند برای بازسازی و توسعه صنعت گردشگری ایران استفاده کرد، خاطرنشان کرد: تجربه سایر کشور‌ها نشان می‌دهد که بازسازی گردشگری پس از جنگ با تکیه بر روایت صلح و تقویت گردشگری فرهنگی و مذهبی امکان‌پذیر است. در مشهد ما می‌توانیم با تمرکز بر زیارت و ارائه خدمات باکیفیت، الگوی موفقی از احیای گردشگری پس از جنگ را ارائه دهیم.

فناوری و رسانه‌های اجتماعی، ابزار‌های کلیدی برای جذب گردشگران جهانی

مادرشاهیان در خصوص چگونگی استفاده از فناوری‌های جدید و رسانه‌های اجتماعی برای جذب گردشگران به ایران در دوران پس از جنگ، عنوان کرد: فناوری‌های نوین و رسانه‌های اجتماعی ابزار‌های کلیدی در معرفی جاذبه‌های گردشگری، به ویژه اماکن زیارتی مشهد هستند. با تولید محتوای جذاب و اطلاع‌رسانی هدفمند، می‌توان تصویر ایران را به عنوان مقصدی امن و دوست‌داشتنی به جهان معرفی و گردشگران را به سمت سفر‌های زیارتی و فرهنگی جذب کرد.

وی همچنین در خصوص برنامه‌هایی که برای توسعه گردشگری پایدار و مسئولانه در دوران پس از جنگ وجود دارد که به حفظ محیط زیست و حمایت از جوامع محلی کمک کند، اظهار کرد: توسعه گردشگری پایدار در مشهد و سراسر کشور با تمرکز بر حفظ منابع طبیعی و فرهنگ محلی در اولویت است. برنامه‌هایی برای کاهش مصرف انرژی در اقامتگاه‌ها، مدیریت پسماند و حمایت از کسب‌وکار‌های محلی طراحی شده است که هم به حفظ محیط‌زیست کمک می‌کند و هم باعث رونق اقتصادی جوامع می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->