سامسونگ برای گلکسی A17 از همان پردازنده گلکسی A16 استفاده می‌کند اضافه‌شدن چند قابلیت هوش مصنوعی به آپدیت جدید ویندوز ۱۱ (۱ مرداد ۱۴۰۴) سه نگرانی سم آلتمن درباره آینده هوش مصنوعی برای هیدراته ماندن بدن چه بنوشیم و از چه چیزی اجتناب کنیم؟ همکاری وزارت ارتباطات و معاونت علمی ریاست جمهوری برای مقابله با تهدیدات سایبری ۵۱ درصد دستگاه‌های اجرایی به ارتقای امنیت شبکه نیاز دارند رئیس سازمان فناوری اطلاعات از مذاکره برای صادرات پیام‌رسان‌های بومی خبر داد ویدئو | ربات انسان‌نمایی که می‌تواند خودش باتری‌هایش را تعویض کند با شکایت صدا و سیما، دادگاه بدوی به توقف فعالیت آپارات‌اسپرت رأی داده است (۳۱ تیر ۱۴۰۴) تأثیرات تغییر شکر نوشابه کوکاکولا با نظر ترامپ چه خواهد بود؟ نسخه ویندوز واتساپ حذف می‌شود | جایگزین: نسخه تحت وب مایکروسافت مشکل کُندی ویندوز ۱۱ را برطرف می‌کند ایران موفق به تست زیرمداری با ماهواره‌بر قاصد شد (۳۰ تیر ۱۴۰۴) ایلان ماسک اپلیکیشن هوش مصنوعی Baby Grok را برای کودکان عرضه می‌کند فرآیند تأسیس «خانه کوانتوم ایران» در پژوهشگاه ارتباطات آغاز شد خیانت جنجالی مدیرعامل Astronomer در کنسرت کلدپلی | اندی بایرون مجبور به استعفا شد آمادگی اروپا برای اجرای سختگیرانه‌ترین مقررات تاریخ هوش مصنوعی چرا ایلان ماسک دوران کنونی را بیگ‌بنگ هوش مصنوعی می‌داند؟ آیا شیمی‌درمانی می‌تواند به بازگشت و متاستاز سرطان منجر شود؟ + پاسخ دانشمندان گلکسی F36 5G معرفی شد + مشخصات و قیمت جزئیاتی جدید از مصوبه شورای عالی فضای مجازی درباره کسب‌وکار‌های اینترنتی (۲۷ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

همکاری وزارت ارتباطات و معاونت علمی ریاست جمهوری برای مقابله با تهدیدات سایبری

  • کد خبر: ۳۴۶۹۳۴
  • ۳۱ تير ۱۴۰۴ - ۲۲:۵۴
همکاری وزارت ارتباطات و معاونت علمی ریاست جمهوری برای مقابله با تهدیدات سایبری
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بر ضرورت همکاری بین‌بخشی برای مقابله با تهدیدات سایبری، تقویت زیرساخت‌های کشور و استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در تحقق دولت هوشمند تأکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، سید ستار هاشمی روز سه شنبه در جلسه با حسین افشین، معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری که در محل وزارت ارتباطات برگزار شد، بر ضرورت همگرایی و هم‌افزایی بیشتر میان وزارت ارتباطات و معاونت علمی تاکید کرد.

وی به وجود برخی از اختلاف‌نظرها، مانند تشکیل سازمان هوش مصنوعی اشاره کرد و افزود: در این موضوع، در ابعادی نگاه مشترک و در ابعاد دیگری اختلاف‌نظر وجود داشت، اما دولت چهاردهم درباره این موضوع به تصمیمی رسیده که باید به آن احترام گذاشت.

هاشمی به حضور صبح امروز خود در مجلس برای پاسخگویی به نمایندگان اشاره کرد و افزود: موضوعاتی که امروز در مجلس مطرح شد، حتماً باید با همکاری هم انجام شود و به‌صورت جداگانه نمی‌توانیم این موضوعات را حل کنیم.

وی به طیف وسیع و پیچیده حملات سایبری در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه اشاره کرد و گفت: با وجود تهدیدات و حملات متعدد، ارائه خدمات به مردم عزیز متوقف نشد؛ این امر حاصل فعالیت‌های مشترک و بین‌بخشی در کشور بود که نباید فراموش شود و باید از آموخته آن برای آینده استفاده کنیم.

وزیر ارتباطات اظهار امیدواری کرد که با وجود سند پیشگیری و مقابله در موضوع امنیت سایبری، می‌توان با مشخص بودن مسئولیت‌ها و شناسایی چالش‌ها، با یک وحدت رویه، این موضوع را به پیش برد.

وی همچنین با اشاره به اینکه در حوزه تولید محتوا تلاش داریم شرکت‌های بخش خصوصی پای کار باشند، افزود: اگر بحث تولید محتوا به سمت نهاد‌های دولتی سپرده شود، این حوزه از مسیر اصلی خود منحرف می‌شود.

هاشمی به اقدامات و تلاش‌های انجام شده در گذشته برای تحقق دولت الکترونیک و هوشمند اشاره کرد و تصریح کرد: این تلاش‌ها به اهداف مورد نظر نرسید و باید الگو‌های خود را عوض کنیم. استفاده از ظرفیت اپراتور‌های بخش خصوصی، با تقسیم کار مشخص، می‌تواند به تحقق دولت هوشمند کمک کند.

وی به همکاری معاونت علمی و فناوری رئیس‌جمهوری با وزارت ارتباطات در بحث آموزش دانش‌آموزان اشاره کرد و گفت: نتیجه این همکاری می‌تواند جهش خوبی در این حوزه ایجاد کند.

وزیر ارتباطات از معاونین دو مجموعه خواست متن تفاهم‌نامه همکاری را تهیه کنند تا در اسرع وقت به امضا برسد.

حسین افشین، معاون علمی رییس‌جمهور نیز در این جلسه با اشاره به چالش‌های موجود در حوزه امنیت شبکه و ارتباطات گفت: توقع این است که معاونت علمی با همکاری وزارت ارتباطات در قالب یک برنامه منسجم، این موضوع را سامان‌دهی کند.

وی افزود: گزارش‌های ارائه‌شده از سوی افتا حاکی از این است که ۵۱ درصد دستگاه‌های اجرایی نیازمند ارتقا امنیت شبکه هستند.

افشین همچنین از تایید ۹ هسته پژوهشی توسط معاونت علمی خبر داد که به‌زودی ابلاغ و از طریق فراخوان به اطلاع عموم رسانده خواهد شد تا افراد حمایت شوند.

افشین با اشاره به فعالیت‌های مشترک در زمینه حسگر‌ها و رایانش کوانتومی با دستگاه‌های مختلف، افزود: برخی دستگاه‌ها نیز در زمینه ارتباطات کوانتومی خواهان همکاری هستند، اما ما معتقدیم هسته اصلی باید وزارت ارتباطات باشد و سایر دستگاه‌ها در قالب تفاهم‌نامه‌ها همکاری مشترک داشته باشند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->