اقدامات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی برای اربعین ۱۴۰۴ هوش مصنوعی چطور باعث مارپیچ توهم می‌شود؟ ایرپادهای اپل به قابلیت ترجمه زنده مجهز می‌شوند علت اختلال در اینترنت برخی کاربران چیست؟ یوبیسافت اقتباسی سینمایی از بازی «فارکرای» را برای شبکه FX تولید می‌کند شناسایی سوژه‌ها در دوربین جدید شیائومی با هوش مصنوعی انجام می‌شود هوش مصنوعی گراک ایلان ماسک رایگان شد برنامه اسکنر مایکروسافت (Microsoft Lens) با کوپایلوت ادغام می‌شود انتشار نسخه جدید GPT-۵؛ جهشی در هوش مصنوعی با تمرکز بر دقت، استدلال و کاربرد‌های روزمره آیا سونی سرمایه‌گذاری صرف روی پلی‌استیشن و بخش‌های سخت‌افزاری را کنار می‌گذارد؟ خرید آیفون قسطی در مشهد از دیجی پویا + مزایا و مراحل آن هزینه‌ای فراتر از پول شبکه مسی مخابرات تا ۵ سال آینده به صورت کامل با فیبر نوری جایگزین می‌شود اپل اینتلیجنس به مدل GPT-5 مجهز می‌شود بسته اینترنت ۱۴۰۴ خبرنگاران چه زمانی فعال می‌شود؟ + فیلم ریتم مخفی مغز در کنترل استرس کشف شد استودیو تیم‌ نینجا: نسخه اصلی بازی Nioh ۳ بهبودها و تغییرات زیادی خواهد داشت گلکسی S25 FE چه زمانی رونمایی می‌شود؟ طرح «نظام‌بخشی فضای مجازی» در مجلس اعلام وصول شد | صیانت ۳ در راه است؟ ضعف آنتن‌دهی و دسترسی دشوار به اینترنت در مشهد در زمان قطعی برق | چرا با قطع شدن برق آنتن موبایل هم می‌رود؟
سرخط خبرها

همکاری وزارت ارتباطات و معاونت علمی ریاست جمهوری برای مقابله با تهدیدات سایبری

  • کد خبر: ۳۴۶۹۳۴
  • ۳۱ تير ۱۴۰۴ - ۲۲:۵۴
همکاری وزارت ارتباطات و معاونت علمی ریاست جمهوری برای مقابله با تهدیدات سایبری
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بر ضرورت همکاری بین‌بخشی برای مقابله با تهدیدات سایبری، تقویت زیرساخت‌های کشور و استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در تحقق دولت هوشمند تأکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، سید ستار هاشمی روز سه شنبه در جلسه با حسین افشین، معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری که در محل وزارت ارتباطات برگزار شد، بر ضرورت همگرایی و هم‌افزایی بیشتر میان وزارت ارتباطات و معاونت علمی تاکید کرد.

وی به وجود برخی از اختلاف‌نظرها، مانند تشکیل سازمان هوش مصنوعی اشاره کرد و افزود: در این موضوع، در ابعادی نگاه مشترک و در ابعاد دیگری اختلاف‌نظر وجود داشت، اما دولت چهاردهم درباره این موضوع به تصمیمی رسیده که باید به آن احترام گذاشت.

هاشمی به حضور صبح امروز خود در مجلس برای پاسخگویی به نمایندگان اشاره کرد و افزود: موضوعاتی که امروز در مجلس مطرح شد، حتماً باید با همکاری هم انجام شود و به‌صورت جداگانه نمی‌توانیم این موضوعات را حل کنیم.

وی به طیف وسیع و پیچیده حملات سایبری در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه اشاره کرد و گفت: با وجود تهدیدات و حملات متعدد، ارائه خدمات به مردم عزیز متوقف نشد؛ این امر حاصل فعالیت‌های مشترک و بین‌بخشی در کشور بود که نباید فراموش شود و باید از آموخته آن برای آینده استفاده کنیم.

وزیر ارتباطات اظهار امیدواری کرد که با وجود سند پیشگیری و مقابله در موضوع امنیت سایبری، می‌توان با مشخص بودن مسئولیت‌ها و شناسایی چالش‌ها، با یک وحدت رویه، این موضوع را به پیش برد.

وی همچنین با اشاره به اینکه در حوزه تولید محتوا تلاش داریم شرکت‌های بخش خصوصی پای کار باشند، افزود: اگر بحث تولید محتوا به سمت نهاد‌های دولتی سپرده شود، این حوزه از مسیر اصلی خود منحرف می‌شود.

هاشمی به اقدامات و تلاش‌های انجام شده در گذشته برای تحقق دولت الکترونیک و هوشمند اشاره کرد و تصریح کرد: این تلاش‌ها به اهداف مورد نظر نرسید و باید الگو‌های خود را عوض کنیم. استفاده از ظرفیت اپراتور‌های بخش خصوصی، با تقسیم کار مشخص، می‌تواند به تحقق دولت هوشمند کمک کند.

وی به همکاری معاونت علمی و فناوری رئیس‌جمهوری با وزارت ارتباطات در بحث آموزش دانش‌آموزان اشاره کرد و گفت: نتیجه این همکاری می‌تواند جهش خوبی در این حوزه ایجاد کند.

وزیر ارتباطات از معاونین دو مجموعه خواست متن تفاهم‌نامه همکاری را تهیه کنند تا در اسرع وقت به امضا برسد.

حسین افشین، معاون علمی رییس‌جمهور نیز در این جلسه با اشاره به چالش‌های موجود در حوزه امنیت شبکه و ارتباطات گفت: توقع این است که معاونت علمی با همکاری وزارت ارتباطات در قالب یک برنامه منسجم، این موضوع را سامان‌دهی کند.

وی افزود: گزارش‌های ارائه‌شده از سوی افتا حاکی از این است که ۵۱ درصد دستگاه‌های اجرایی نیازمند ارتقا امنیت شبکه هستند.

افشین همچنین از تایید ۹ هسته پژوهشی توسط معاونت علمی خبر داد که به‌زودی ابلاغ و از طریق فراخوان به اطلاع عموم رسانده خواهد شد تا افراد حمایت شوند.

افشین با اشاره به فعالیت‌های مشترک در زمینه حسگر‌ها و رایانش کوانتومی با دستگاه‌های مختلف، افزود: برخی دستگاه‌ها نیز در زمینه ارتباطات کوانتومی خواهان همکاری هستند، اما ما معتقدیم هسته اصلی باید وزارت ارتباطات باشد و سایر دستگاه‌ها در قالب تفاهم‌نامه‌ها همکاری مشترک داشته باشند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->