نیکولاس مادورو دستور استقرار ۲۵ هزار نیرو را صادر کرد پزشکیان در دیدار رهبر جریان حکمت ملی عراق: باید نسبت به توطئه‌ها بسیار هوشیار عمل کرد حماس شروط ترامپ را دریافت کرد | مقاومت فلسطین: از تلاش برای پایان جنگ در غزه استقبال می‌کنیم توصیف رسانه اسرائیلی از حمله پهپادی یمن به فرودگاه «رامون» شهادت ۶۲ فلسطینی در شبانه‌روز گذشته | شمار شهدای غزه به ۶۴۳۶۸ نفر رسید (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) رسانه‌های عبری: اسرائیل موافق شروط ترامپ برای آتش‌بس غزه است واکنش پزشکیان به دیدار اعضای دولت با رهبر معظم انقلاب ترامپ: اسرائیل با شروط من برای آتش‌بس در غزه موافقت کرد نیروهای آمریکا از استان‌های بغداد و الانبار خارج می‌شوند گروسی: فقط به نیروگاه بوشهر دسترسی داشته‌ایم یونان: فلسطین را به رسمیت خواهیم شناخت یحیی سریع: نقب، ایلات، عسقلان، اشدود و تل‌آویو را با ۸ پهپاد یمنی هدف قراردادیم (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان: خشکسالی، تحول اساسی در نحوه ذخیره و مصرف آب را ضروری کرده است حمله پهپادی یمن به فرودگاه «رامون» اسرائیل تلفات گرفت + فیلم (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) سید عمار حکیم با قالیباف دیدار کرد (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) زلنسکی: آماده برگزاری نشست دو جانبه یا سه جانبه در روسیه نیستم رهبر انقلاب در دیدار با هیئت دولت: معیشت مردم مهمترین مسئله است | روحیه کار و تلاش به جای فضای نه جنگ و نه صلح + فیلم (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) توسعه برنامه هسته‌ای مشکوک اسرائیل با ساخت‌وساز در «دیمونا» + تصاویر دستگیری گسترده حامیان فلسطین در انگلیس | ۸۹۰ نفر در لندن بازداشت شدند (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) واکنش حماس به بمباران مدرسه «فارابی» غزه توسط اسرائیل واکنش یمن به حمله پهپادی به عمق اراضی اشغالی (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) انصارالله یمن خطاب به صهیونیست ها: آنچه در انتظار شماست، بسیار سخت‌تر خواهد بود آزادی ۹۰۰ زندانی از اوین پس از حمله رژیم صهیونیستی | برقرای ملاقات‌ها ۳ روز پس از حمله تصاویری جدید از ضربه ویرانگر ایران به حیفا+ فیلم سئول از بازداشت صد‌ها کارگر کره‌ای در آمریکا خشمگین شد عراقچی خطاب به اروپا: به نفع‌تان است که مسیرتان را تغییر دهید شمار شهدای تجاوزگری رژیم صهیونیستی در غزه افزایش یافت (۱۶ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

استاندار خراسان رضوی با آیت‌الله جعفر سبحانی دیدار کرد

  • کد خبر: ۳۴۷۴۰۵
  • ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۱
استاندار خراسان رضوی با آیت‌الله جعفر سبحانی دیدار کرد
استاندار خراسان رضوی در دیدار با آیت‌الله جعفر سبحانی، با اشاره به جایگاه ویژه این استان در عرصه معنوی و ملی، بر لزوم استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای خدمت به مشهد و خراسان رضوی تاکید کرد. 

به گزارش شهرآرانیوز، غلامحسین مظفری در دیدار با آیت‌الله جعفر سبحانی، از مراجع عظام تقلید که در مدرسه علمیه عالی نواب مشهد برگزار شد، اظهار کرد: توفیق خدمت در خراسان و مشهد برای ما استثنایی بوده و این موضوع را حاصل دعوت امام رضا (ع) می‌دانم. اراده ما این است که هر کاری بتوانیم برای استان انجام دهیم و از این فرصت به‌درستی بهره ببریم.

وی افزود: در چند سال گذشته تصمیم گرفته بودم که مسئولیت اداری نپذیرم و پیشنهاداتی که ارائه شد را نپذیرفتم؛ اما مسئولیت استانداری خراسان رضوی را نتوانستم رد کنم و آن را یک توفیق الهی دانستم. امروز وظیفه ما تنها محدود به خراسان رضوی نیست، بلکه باید برای کل کشور کار کنیم.

استاندار خراسان رضوی با تأکید بر اهمیت حوزه فرهنگی و معنوی، تصریح کرد: در این حوزه، وظیفه‌ای همگانی بر دوش ماست. هرچه داریم از برکت وجود امام رضا (ع) است و باید از این فضای معنوی و ظرفیت‌های موجود در استان و مشهد به‌درستی استفاده کنیم.

مظفری ادامه داد: اینکه چه کار‌هایی باید انجام دهیم، نیازمند تأمل و همفکری است و همه باید برای کمک به تحقق این امور وارد میدان شویم. معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی نیز با حوزه علمیه و آستان قدس رضوی آشنایی کامل دارد و ما نیز تمام‌قد در خدمت این مسیر هستیم.

وی با اشاره به شرایط عمومی کشور اظهار داشت: وضعیت عمومی مردم دشوار است و پیش بردن و مدیریت هم‌زمان تمامی امور، کاری سخت و پیچیده است. با این حال، لطف خداوند و عنایت امام رضا (ع) باعث می‌شود این مسیر را با موفقیت ادامه دهیم.

سپس آیت‌الله جعفر سبحانی، از مراجع عظام تقلید ضمن تاکید بر لزوم اهتمام به مراکز حوزه علمیه گفت: مشهد در صدر کشور قرار داشته و حوزه علمیه این شهر از قرون گذشته همواره یکی از مراکز اصلی علم و تحقیق بوده است. هر نوع مطالبه‌ای که در این باب مطرح می‌شود، باید مورد توجه و رسیدگی قرار گیرد.

منبع: روابط عمومی استانداری خراسان رضوی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->