نتانیاهو: ترامپ بزرگ‌ترین دوستی است که در کاخ سفید داشته‌ایم! انصارالله یمن: طرح ترامپ قابل اجرا نیست بررسی دلایل گران شدن قیمت گوشت در مجلس جزئیات طرح ۲۰ بندی ترامپ برای پایان دادن به جنگ غزه منتشر شد قطر از تعهد نتانیاهو برای عدم تکرار حمله به دوحه خبر داد عراقچی با دبیرکل سازمان ملل دیدار و گفت‌و‌گو کرد (۷ مهر ۱۴۰۴) عذرخواهی نتانیاهو از قطر صدای وزاری اسرائیلی را درآورد هشدار ترکی فیصل به کشورهای حاشیه خلیج فارس: نباید به اسرائیل اجازه آزادی عمل داد کره‌شمالی: هرگز برنامه هسته‌ای را کنار نمی‌گذاریم پزشکیان: ما به‌دنبال سلاح هسته‌ای نبودیم و نیستیم ۲۰۰ هزار اسرائیلی فراری از جنگ ۱۲ روزه هنوز به منازل خود برنگشتند اعلام آمادگی حماس برای آزادی اسرای اسرائیلی و پایان جنگ رسانه آمریکایی: نتانیاهو از امیر قطر برای حمله هوایی به دوحه عذرخواهی کرد بزرگترین فراخوان نظامی از سوی پوتین اعلام شد دیدار ترامپ و نتانیاهو برای گفت‌و‌گو درباره آتش‌بس در غزه برگزار شد + فیلم (۷ مهر ۱۴۰۴) عملیات مقاومت فلسطین در نوار غزه | اسرائیل ضربه سخت امنیتی خورد + فیلم (۷ مهر ۱۴۰۴) تمدید تحریم‌های نیکاراگوئه توسط اتحادیه اروپا تروئیکای اروپا: دیپلماسی با ایران ادامه دارد پزشکیان درگذشت همسر آیت الله سیستانی را تسلیت گفت احتمال تعطیلی دولت آمریکا قوت گرفت (۷ مهر ۱۴۰۴) سرلشکر رحیم صفوی: شکست آمریکا و اسرائیل در دفاع مقدس در نبرد ۱۲ روزه هم تکرار شد | ۱۶ خلبان رژیم صهیونیستی کشته شدند مخالفت اردن برای دیدار بین وزرای اردنی و اسرائیلی گروسی بار دیگر اهمیت یافتن راه حل دیپلماتیک با ایران را تکرار کرد حادثه دریایی در ۱۱۰ مایلی جنوب شرقی عدن در یمن (۷ مهر ۱۴۰۴) کاخ سفید: به آتش‌بس در غزه بسیار نزدیک هستیم انگلیس تحریم‌های جدید علیه ایران اعمال کرد (۷ مهر ۱۴۰۴) ازسرگیری‌ تحریم‌های غیرقانونی ژاپن علیه ایران (۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سقوط یک پهپاد انتحاری در نزدیکی اربیل عراق (۸ مرداد ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۴۸۶۰۷
  • ۰۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۶
سقوط یک پهپاد انتحاری در نزدیکی اربیل عراق (۸ مرداد ۱۴۰۴)
سازمان مبارزه با تروریسم اقلیم کردستان عراق از سقوط یک پهپاد بمب گذاری شده در نزدیکی اربیل، مرکز اقلیم کردستان عراق خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ به نقل از شفق نیوز، در این بیانیه آمده است که این پهپاد در ساعت ۹:۳۰ صبح در نزدیکی روستای دووگردکان در شهر مخمور استان اربیل سقوط کرد.

به نقل از میدل ایست نیوز، سازمان مبارزه با تروریسم اقلیم کردستان عراق اعلام کرد که این پهپاد منفجر نشد.

پیش از این نیز این سازمان روز دوشنبه از سقوط یک پهپاد در ناحیه رزگاری خبر داده بود.

اخیرا حملات پهپادی به مناطق مختلف اقلیم کردستان عراق از جمله تاسیسات نفتی خشم اربیل را برانگیخته و موجب کاهش تولید نفت اقلیم شده است.

در این راستا «نیچروان بارزانی»، رئیس اقلیم کردستان عراق روز چهارشنبه در مورد تهدید حملات پهپادی به تأسیسات نفتی منطقه و پیامد‌های آن بر کل اقتصاد عراق هشدار داد.

طبق بیانیه‌ای که توسط ریاست اقلیم کردستان منتشر شد، این موضوع در جریان دیدار او با «ادوارد آلگرن»، معاون دریاسالار و مشاور ارشد بریتانیا در امور خاورمیانه و شمال آفریقا و هیئت همراهش که شامل چندین مشاور و کنسول کل بریتانیا در اقلیم کردستان بود، مطرح شد.

در این بیانیه آمده است که در این دیدار که وزیر امور پیشمرگه نیز در آن حضور داشت، وضعیت امنیتی عراق، اقلیم کردستان و منطقه وسیع‌تر و همچنین روابط بین اربیل و بغداد مورد بحث قرار گرفت. تهدیدات و چالش‌های امنیتی نیز برجسته شد، به ویژه تهدید داعش که همچنان تهدیدی واقعی برای ثبات و امنیت منطقه است.

نیچروان بارزانی بار دیگر تاکید کرد که داعش همچنان تهدیدی واقعی و مستقیم برای ثبات و امنیت عراق و سوریه است. او همچنین با اشاره به حملات مکرر پهپادی به اقلیم کردستان، تاکید کرد که این حملات زیرساخت‌های اقتصادی اقلیم را هدف قرار می‌دهند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->