تامین خودرو ویژه جانبازان در اولویت تخصیص ارز قرار دارد (۹ تیر ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت طلا و دلار (سه‌شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴) برقراری ۲ پرواز فوق‌العاده هما در مسیر مشهد به دبی و برعکس پیش بینی بورس (سه شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴) | ریزش ادامه دارد؟ اقدام نمادین وزیر نیرو برای نصب پنل خورشیدی +فیلم واریز مرحله دوم تسهیلات قرض‌الحسنه بازنشستگان تأمین اجتماعی (۹ تیر ۱۴۰۴) افت شدید قیمت خودرو‌های خارجی و مونتاژی ادامه یافت (۹ تیر ۱۴۰۴) | تیگو ۸ پرومکس ۳.۵ میلیارد تومان بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۹ تیر ۱۴۰۴) | تارا اتوماتیک کمتر از ۱.۲ میلیارد تومان شرایط فروش ۵ محصول کرمان‌موتور اعلام شد (تیر ۱۴۰۴) تدوین بسته ویژه حمایت از صنایع در ۵ بخش نیاز ۷۲ هزار مگاواتی مصرف کنونی شبکه برق کشور مصوبه واردات خودرو‌های لوکس با تعرفه ۱۹۰ درصد ابلاغ شد قیمت نهایی محصولات سایپا اعلام شد + جدول (۹ تیرماه ۱۴۰۴) مردم در صف انتظار وام بانکی، تسهیلات در انتظار بودجه سرخ‌پوشی بورس برای سومین روز متوالی | شاخص در سه روز اخیر ۷ درصد ریزش کرد (۹ تیر ۱۴۰۴) بازگشت وجوه بلیت پرواز‌های لغوشده به‌تدریج در حال انجام است قیمت جهانی نفت در بازار امروز (۹ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۹ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | کاهش چشمگیر قیمت طلای جهانی وزیر نیرو: کسری سوخت نیروگاه‌های برق در سال گذشته بر اثر اقدامات رژیم صهیونیستی بود قیمت دلار جهانی در بازار امروز (۹ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | دلار سقوط کرد خبری جدید از واریز مرحله دوم سود سهام عدالت سال مالی ۱۴۰۲ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۹ تیر ۱۴۰۴) | جهش دلار به کانال ۸۹ هزار تومان قیمت طلا در مشهد در مدار رشد (۹ تیر ۱۴۰۴) قیمت جدید کارخانه‌ای محصولات ایران خودرو ویژه تیر ۱۴۰۴ اعلام شد از بازار خودرو چه خبر؟ | جنگ ۱۲ روزه رکود بازار خودرو را عمیق‌تر کرد دلیل ریزش بورس پس از آتش بس چه بود؟ شرایط و نحوه بخشودگی ۱۰۰ درصدی جرائم مالیات بر ارزش افزوده اعلام شد
سرخط خبرها

قیمت سکه از مرز ۱۱ میلیون تومان عبور کرد

  • کد خبر: ۳۴۸۷۲
  • ۲۸ تير ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۷
قیمت سکه از مرز ۱۱ میلیون تومان عبور کرد
اتحادیه طلا و جواهر تهران، قیمت سکه امامی را دقایقی پیش ۱۱ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان اعلام کرد. بر این اساس سکه امامی به روند کانال‌شکنی خود در هفته‌های اخیر ادامه داده و یک مرز تاریخی دیگر را فتح کرده است.
به گزارش شهرآرانیوز، این در حالی است که در هفته گذشته، بازدهی سکه از دلار کاهش پیدا کرده بود.
 
اگر روند بازدهی سکه و دلار در سه هفته اخیر را بررسی کنیم، تغییراتی به چشم خواهد آمد که تا حدی تغییر رفتار معامله‌گران را نمایش می‌دهد.
 
در هفته‌ای که گذشت تمایل سکه‌بازان برای خرید نسبت به قبل کاهش پیدا کرده بود و احتیاط بیشتری در معاملات خود می‌کردند، حال آنکه به نظر می‌رسد در بازار دلار تغییر معناداری صورت نگرفته بود، چرا که این ارز بازدهی‌های نزدیک به هم را در سه هفته اخیر ثبت کرده بود. در مقابل، سکه که در هفته‌های دوم و سوم تیرماه رشد بالای ۱۳ و نزدیک ۱۰ درصد را ثبت کرده بود، در هفته گذشته رشد خود را به محدوده ۵ درصدی رساند.

چهار دلیل در بازار عنوان می‌شد که چرا بازدهی سکه امامی کاهش پیدا کرده است؛ عده‌ای عنوان می‌کردند، پس از رشد‌های شدید هفته گذشته بازار نیاز به یک اصلاح قیمتی داشت و معامله‌گران از بخشی از خرید‌های خود سودگیری می‌کردند. دسته‌ای باور داشتند، بازار به نقطه مقاومتی حساسی رسیده است و همین مساله احتیاط سکه‌بازان را بالا برده بود.

در این میان، شماری نیز به روند طلا در بازار‌های جهانی اشاره می‌کردند که در هفته گذشته صعود قوی را از خود نشان نداد و در محدوده هزار و ۸۰۰ دلار عمدتا نوسانات رفت و برگشتی داشت. گروهی نیز معتقد بودند، بازار عدم تعادل خود را به مرور زمان جبران می‌کند و طبیعی می‌دانستند پس از آنکه در هفته‌های گذشته، سکه بیش از دلار رشد کرده بود، کم کم این روند تغییر کند.

اگر دیدگاه دسته آخر درست باشد، می‌توان انتظار رشد بیشتر دلار در مقایسه با سکه را در هفته جاری داشت. این در حالی است که دسته اول که اصلاح قیمتی را عامل کاهش رشد سکه می‌دانستند، معتقدند این فلز گرانبها با خروج از احتیاط، بار دیگر طلایه‌دار بازار ارز و طلا خواهد شد. در مقابل گروه‌های افزایشی، البته نگاه‌های کاهشی نیز در بازار وجود دارد.
 
مهم‌ترین نگاه کاهشی را دسته‌ای از معامله‌گران فنی دارند که معتقدند سکه و دلار به قله‌های قیمتی مهمی رسیده‌اند و در صورت فشار عرضه بازارساز با نزول قیمت مواجه خواهند شد. از نگاه آنها، در هفته گذشته بازدهی سکه به شکل قابل‌توجهی نسبت به قبل کاهش پیدا کرد و همین مساله را سیگنالی از افت تقاضا و احتمال افت قیمت در هفته جاری می‌دانستند.

در مورد قیمت دلار نیز آن‌ها باور دارند، بازارساز قصد دارد از قیمت‌های بالا فروش شدید خود را آغاز کند و برای مدتی نوسان‌گیران را در معرض ضرر قرار دهد که توان آن‌ها را برای نوسان‌گیری کاهش دهد. در صورتی که قیمت در انواع بازار‌ها تا حدی کاهشی شود، احتمال آن وجود دارد که طرح‌های بانک مرکزی برای جذب ریال نیز موفقیت بیشتری را کسب کنند. در واقع وقتی افراد احساس کنند کسب سود در بازار‌های موازی پرریسک واقعا خطر زیادی دارد، بار دیگر به سود امن بانک‌ها بازخواهند گشت که دوباره توسط سیاست‌گذار تا حدی بالا رفته است.

منبع: اقتصادنیوز
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->