«تشکیلات خودگردان» نگران اعدام مزدوران اسرائیل در غزه شد گروه‌های مقاومت با خلع سلاح موافقت نکرده‌اند حمله پهپادی جدید اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم (۲۲ مهر ۱۴۰۴) نتانیاهو فردا به دادگاه خواهد رفت | اتهامات جنایتکار جنگی چیست؟ اسرئیل تحویل اجساد اسیرانش از غزه را تأیید کرد ترامپ: حماس خلع سلاح نشود، با خشونت می‌گیریم ترامپ اعلام کرد: آغاز مرحله دوم توافق غزه تحلیل عطوان درباره نشست شرم‌الشیخ؛ ایران به هدف زد ترامپ از حمله به یک کشتی ونزوئلایی خبر داد حماس چهار جسد دیگر را به رژیم صهیونیستی تحویل خواهد داد تیم‌هایی از مصر برای یافتن جسد اسیران اسرائیلی وارد غزه شدند شهادت یک فلسطینی در حمله پهپاد اسرائیلی به غزه (۲۲ مهر ۱۴۰۴) تمجید قسام از سربازان گمنام «یگان سایه» مامور نگهداری اسیران اسرائیلی افزایش شمار شهدای نوار غزه به ۶۷ هزار و ۹۱۳ نفر (۲۲ مهر ۱۴۰۴) پزشکیان: در عموم موارد، مقصر مشکلات مردم تصمیم‌گیران هستند اردوغان: تنها راه حل درگیری‌ها در منطقه، تأسیس کشور مستقل فلسطینی است تدابیر ویژه قوه قضاییه برای مقابله با کانال‌های تلگرامی اعلام قیمت دلار حمله جدید پهپادی اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم (۲۲ مهر ۱۴۰۴) حمله ایران، پرده از پایگاه زیرزمینی اسرائیل در مرکز تل‌آویو برداشت اژه‌ای: باید ته لنجی، کوله‌بری، منطقه آزاد و مناطق ویژه را ساماندهی کنیم | انتقاد رئیس قوه قضائیه از صدور بخشنامه‌های خلق‌الساعه معصومی‌فر خبر داد: آمادگی مشهد برای میزبانی از رویداد بین‌المللی دیپلماسی منطقه‌ای با حضور عراقچی آیت الله علم الهدی: ضرورت پاسخ دقیق به اخبار مخالف، موضع‌گیری شفاف و شناخت صحیح از وضعیت است صدور رأی دادگاه بدوی ۲ فرانسوی متهم به جاسوسی در ایران (۲۲ مهر ۱۴۰۴) اردوغان: در حمایت از غزه، باقدرت بایستیم | نباید بگذاریم نسل‌کشی فراموش شود پیام رئیس‌جمهور فرانسه به همتای لبنانی‌اش در راستای حمایت از بیروت عراقچی: ترامپ یا می‌تواند رئیس‌جمهور صلح باشد یا رئیس‌جمهور جنگ آیا امیرحسین مقصودلو (امیر تتلو) با عفو معیاری اخیر آزاد می‌شود؟
سرخط خبرها

آیت‌الله علم‌الهدی تأکید کرد: تحول در رویکرد اشتغال‌زایی و سرمایه‌گذاری مولد | اشتغال‌زایی مولد، معیار سنجش موفقیت سازمان فنی و حرفه‌ای

  • کد خبر: ۳۴۹۳۱۵
  • ۱۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۰
آیت‌الله علم‌الهدی تأکید کرد: تحول در رویکرد اشتغال‌زایی و سرمایه‌گذاری مولد | اشتغال‌زایی مولد، معیار سنجش موفقیت سازمان فنی و حرفه‌ای
نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی با تأکید بر ضرورت تحول در رویکرد اشتغال‌زایی و سرمایه‌گذاری مولد، خواستار تمرکز بر ایجاد مشاغل پایدار و متناسب با نیاز‌های واقعی بازار کار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با حمیدرضا موسوی، مدیرکل سازمان فنی و حرفه‌ای استان که در دفتر نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی برگزار شد با اشاره به اهمیت شناخت دقیق مسائل و مشکلات استان، اظهار کرد: خوشبختانه جنابعالی با اشراف کامل بر کار و مدیریت تمام مشکلات را تشخیص می‌دادید که این اشراف، زمینه‌ساز تصمیم‌گیری‌های درست و جلوگیری از بروز مشکلات و خطرات احتمالی خواهد بود.

وی افزود: زمانی که مقام تصمیم‌گیرنده از هرکسی هر نظری را می‌پذیرد، ممکن است تصمیمات نادرستی اتخاذ شود که منجر به بروز مشکلات عدیده‌ای شود؛ وجود اشراف و آگاهی در مقام تصمیم‌گیری، تضمین‌کننده تصمیمات درست و کارآمد است.

اشتغال‌زایی مولد، معیار سنجش موفقیت سازمان فنی و حرفه‌ای

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی، اشتغال را کلید حل مشکلات اقتصادی و اجتماعی دانست و ادامه داد: موفقیت سازمان فنی و حرفه‌ای را باید در میزان کاهش نرخ بیکاری و ایجاد اشتغال پایدار سنجید. اگر اشتغال سطحش رفت بالا و نرخ بیکاری‌مان پایین آمد، معلوم می‌شود فنی حرفه‌ای موفق بوده است، اما اگرنه، باید در رویکرد‌ها و برنامه‌های خود تجدیدنظر کرد.

وی بر ضرورت توجه به ظرفیت‌های داخلی برای ایجاد اشتغال تأکید کرد و گفت: باید از ظرفیت واحد‌های تولیدی و کارخانه‌ها برای جذب نیروی کار آموزش‌دیده استفاده کرد و از این ظرفیت به نحو احسن بهره‌برداری کرد؛ نباید اجازه داد که واحد‌های تولیدی و کارخانه‌ها به دلیل کمبود نیروی کار آموزش‌دیده، با مشکل مواجه شوند. سازمان فنی و حرفه‌ای باید با همکاری بخش خصوصی، نیروی کار مورد نیاز این واحد‌ها را تربیت کند.

انتقاد از رویکرد صرفاً کاریابی نهاد‌های حمایتی

آیت‌الله علم‌الهدی با انتقاد از رویکرد صرفاً کاریابی نهاد‌های حمایتی، تصریح کرد: نهاد‌هایی مانند کمیته امداد و بهزیستی باید به‌جای تمرکز بر کاریابی، بر سرمایه‌گذاری و ایجاد اشتغال برای مددجویان خود تمرکز کنند. کاریابی به‌تنهایی کافی نیست و باید به دنبال ایجاد مشاغل پایدار و مولد بود.

اشتغال‌های محلی و خانگی، راهکاری برای کاهش حاشیه‌نشینی

وی ادامه داد: اگر این دستگاه‌ها و نهاد‌های امدادی حاضر شوند برای کار خودشان سرمایه‌گذاری کنند و تولید اشتغال کنند و کاریابی نکنند، مشکلات زیادی حل خواهد شد. باید به‌جای اینکه صرفاً به دنبال پیدا کردن کار برای مددجویان خود باشند، زمینه را برای ایجاد کسب‌وکار‌های کوچک و کارگاه‌های تولیدی فراهم کنند.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به پدیده حاشیه‌نشینی در مشهد، بر اهمیت ایجاد اشتغال‌های محلی و خانگی برای حل این مشکل تأکید کرد و گفت: باید امکانات و فرصت‌های لازم برای ایجاد اشتغال در مناطق حاشیه‌ای شهر فراهم شود تا مردم به‌جای مهاجرت به شهر، در مناطق خودشان مشغول به کار شوند.

ضرورت تقویت اولویت‌های منطقه‌ای و توجه به پتانسیل‌های بومی

وی، بر اهمیت توجه به اولویت‌های منطقه‌ای و پتانسیل‌های بومی برای توسعه اقتصادی و ایجاد اشتغال تأکید کرد و گفت: ما باید ببینیم منطقه چه اولویت‌هایی دارد و آن را تقویت کنیم. به‌طور مثال فرصت اشتغالی که شما برای ۶۰ زن سرپرست خانوار در صنعت جوراب‌بافی ایجاد کردید، بسیار پسندیده و مطلوب هست.

آیت‌الله علم‌الهدی بر ضرورت توسعه زیرساخت‌ها و رفع موانع سرمایه‌گذاری برای جذب سرمایه‌گذاران و ایجاد اشتغال تأکید کرد و گفت: باید شرایط را برای سرمایه‌گذاری در استان فراهم کنیم تا سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی رغبت به سرمایه‌گذاری در استان را داشته باشند. با ایجاد زیرساخت‌های مناسب و رفع موانع سرمایه‌گذاری، می‌توان زمینه را برای ایجاد مشاغل جدید و توسعه اقتصادی استان فراهم کرد.

وی در پایان، بر اهمیت تلاش و مجاهدت مسئولان و فعالان عرصه اشتغال و سرمایه‌گذاری تأکید کرد و خواستار هم‌افزایی و همکاری بیشتر بین دستگاه‌های مختلف برای تحقق اهداف توسعه اقتصادی و اجتماعی استان شد.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان این‌که هر مقداری که زندگی مردم بی‌دردسرتر شود، نظام قوی‌تر می‌شود، بر اهمیت توجه به معیشت و رفاه مردم تأکید کردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->