اعتراضات ضد اقدامات نتانیاهو ادامه دارد | ۴۰۰ هزار نفر در تل‌آویو خواستار توافق مبادله اسرا شدند + فیلم اسرائیل درصدد تعطیلی کنسولگری فرانسه در بیت‌المقدس ماکرون: پوتین صلح نمی‌خواهد اراضی اشغالی در بحران خشکسالی | رسانه عبری: اسرائیل به تدریج در حال خشک شدن است ۵۷ فلسطینی دیگر در غزه به شهادت رسیدند وزیر امور خارجه آمریکا: صدور روادید برای مردم غزه را تعلیق کردیم عملیات انتحاری در حلب سوریه (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) ترامپ با زلنسکی و سران اروپا دیدار می‌کند + زمان دیدار زلنسکی: پیوستن اوکراین به اتحادیه اروپا را ضمانت امنیتی می‌دانیم یحیی سریع: فرودگاه تل‌آویو را با موشک هایپرسونیک هدف قرار دادیم (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) سه تن از مقامات ارشد سعودی به فرمان ملک سلمان برکنار شدند پزشکیان از دست‌اندرکاران برگزاری اربعین حسینی قدردانی کرد دیدار خداحافظی سفیر آلمان با عراقچی پژمان‌فر: آموزش سواد رسانه‌ای و روایت درست واقعیت‌ها وظیفه اصلی رسانه‌های داخلی است ادعای ویتکاف درباره موافقت پوتین با تضمین‌های امنیتی قوی برای اوکراین آمادگی کامل حوزه های قضایی خراسان رضوی در زمینه ارائه خدمات حقوقی در دهه آخر ماه صفر کنایه‌های ترامپ به بایدن تمامی ندارد | ترامپ: نشست خوبی با پوتین درباره جنگ احمقانه «بایدن» داشتم پزشکیان مهرماه ۱۴۰۴ به نیویورک می‌رود اراضی اشغالی مورد حمله موشکی یمن قرار گرفت (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) واکنش نتانیاهو به موج تازه اعتراضات و اعتصاب سراسری تیراندازی در نیویورک ۱۱ کشته و زخمی برجای گذاشت (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) نماینده پارلمان لبنان: سلاح حزب‌الله قابل مذاکره نیست شمار شهدای جنگ غزه به ۶۱ هزار و ۹۴۴ نفر رسید (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) ترور خبرنگاران، حربه اسرائیل برای طولانی‌کردن جنگ در غزه سفیر پاکستان در تهران: مصمم به ارتقای حجم مبادلات تجاری با ایران به ۱۰ میلیارد دلار هستیم پزشکیان خبر داد: جلوگیری از سوزاندن ۷۰۰ میلیون دلار ثروت ملی در سال لاریجانی: توجه به مسائل منطقه‌ای راهبرد جمهوری اسلامی در امنیت ملی است
سرخط خبرها

اولتیماتوم مجلس به رئیس‌جمهور برای معرفی گزینه وزارت صمت

  • کد خبر: ۳۵۰۱۷
  • ۲۹ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۵
اولتیماتوم مجلس به رئیس‌جمهور برای معرفی گزینه وزارت صمت
دو ماه از برکناری رضا رحمانی و تعیین مدرس خیابانی به سرپرستی وزارت صمت گذشته و این وزارتخانه هنوز با سرپرست اداره می‌شود. این در حالی است که این روز‌ها وزارت صنعت معدن و تجارت به دلیل وضعیت تورمی کالا‌ها یکی از مهمترین وزاتخانه‌ها به شمار می‌رود، اما رئیس‌جمهور تا این لحظه هیچ تصمیمی برای انتخاب وزیر برای این وزارتخانه نگرفته است.
به گزارش شهرآرانیوز، طبق اصل ۱۳۵ قانون اساسی "رییس‏ جمهور می‌تواند برای وزارتخانه‏‌هایی که‏ وزیر ندارند حداکثر برای مدت‏ سه‏ ماه‏ سرپرست‏ تعیین‏ نماید".

روحانی تا ۲۲ مرداد (حدود یک ماه دیگر) فرصت دارد تا گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی این وزارتخانه مهم و کلیدی را به مجلس شورای اسلامی معرفی کند و باید از قوه مقننه برای آن وزیر رأی اعتماد بگیرد.

بهانه دولت برای عدم معرفی وزیر پیشنهادی صنعت عدم تفکیک وزارتخانه صنعت و وزارت بازرگانی است. موضوعی که منجر به برکناری رضا رحمامی از مسئولیت خود از وزارت صنعت نیز شده بود.

اصرار رئیس‌جمهور به تفکیک این دو وزارتخانه در حالی صورت می‌گیرد که کارشناسان سیاسی بار‌ها بر این موضوع که این اتفاق جز بار مالی و هزینه اضافی بر دوش دولت ثمره دیگری ندارد و بهتر است دولت در ۸ ماه پایانی عمر خود تلاش خود را معطوف به امور دیگری برای کاهش تورم در جامعه کند.

بر همین اساس حسینعلی امیری معاون پارلمانی رئیس‌جمهور در گفتگو با خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری تسنیم در خصوص عدم معرفی وزیر پیشنهادی صعنت به مجلس گفته بود: برای معرفی وزیر صمت به مجلس یازدهم منتظر تعیین تکلیف تفکیک وزارت بازرگانی از وزارت صنعت هستیم.

محمدباقر قالییاف رئیس مجلس شورای اسلامی نیز صبح امروز در پاسخ به تذکر یکی از نمایندگان درخصوص عدم معرفی وزیر پیشنهادی صنعت به مجلس گفت: حتما این موضوع در چارچوب قانونی دنبال می‌شود، ولی در شرایط سخت اقتصادی و با توجه به این‌که وزارت صنعت، معدن و تجارت بخش مهمی از اقتصاد را برعهده دارد خصوصا در حوزه پیشران جامعه می‌تواند در اشتغال معیشت موثر باشد این تذکر به جاست ممکن است به لحاظ قانونی دولت زمان داشته باشد، ولی شرایط اقتصادی اقتضا می‌کند هرچه زودتر وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت معرفی شود.

وی ادامه داد: معرفی وزیر یک روز دیرتر تبعات خود را دارد، لذا رییس جمهور هرچه سریع‌تر گزینه خود را معرفی کند تا با مدیریت قوی‌تر و بهتر کار این وزارتخانه ادامه یابد.

حالا باید منتظر ماند دید رئیس جمهور کدامیک را اولویت اول تشخیص خواهند داد؟ معرفی وزیر زودتر از موعد با توجه به شرایط فعلی کشور یا انتظار برای تعیین تکلیف تفکیک یا عدم تفکیک وزارت بازرگانی از وزارت صمت!

منبع: تسنیم
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->