صدور حکم قطعی برای قاچاقچیان ۲۷ میلیون لیتر سوخت گازوئیل در هرمزگان کاهش تعداد دانش‌آموزان اتباع در کلاس‌های درس پایتخت استفاده از کتاب‌های کمک‌آموزشی تجاری در مقطع ابتدایی ممنوع است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۳ آبان ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست مصدومیت ۱۱ نفر در تصادف زنجیره‌ای کمربندی مشهد - قوچان بازداشت موقت پژمان جمشیدی نقض شد + فیلم این ماده غذایی می‌تواند خطر سکته را کاهش دهد اجرای برنامه ملی کنترل پوکی استخوان در ۵ دانشگاه علوم پزشکی کشور (۳ آبان ۱۴۰۴) بازگشت به خانه با  حمایت مشاوران پلیس مشهد | پایان کابوس‌های ویدا توضیحات مدیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر درباره کشت خشخاش در ایران بیشترین آمار تصادفات مربوط به عابران ۵۰ سال به بالا است + فیلم ۵ غذایی که نباید در ظروف پلاستیکی نگهداری کنید ۱۰ میوه بسیار مفید برای سلامت روده‌ها و دستگاه گوارش آغاز مهلت ثبت‌نام آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ از فردا (یکشنبه، ۳ آبان ۱۴۰۴) مرگ ناگهانی ورزشکاران با مصرف دارو‌های نیروزا واحد درس جدید اجباری برای دانشجویان | گذراندن «آمادگی در برابر حوادث و سوانح» برای تمام مقاطع دانشگاه‌ها الزامی است ۵ نشانه مهم کبد چرب که در پا‌ها ظاهر می‌شوند آیا نوشیدن چای سبز در عصر، خواب را مختل می‌کند؟  نقش محوری مادران در حفظ سلامت روان خانواده | هشت راهکار ساده برای افزایش تاب‌آوری زنان در بحران‌های زندگی اسامی محصولات لایه‌بردار و ماسک‌های غیرمجاز منتشر شد (۳ آبان ۱۴۰۴) سالانه ۱۵ هزار پرستار از طریق آزمون استخدامی جذب می‌شوند جسد کوهنورد سقوط‌ کرده در دامنه ارتفاعات «رگه‌روه» لرستان پیدا شد نجات ۳۳ کوهنورد پس از ۴ ساعت مفقودی در ارتفاعات رودبار ۱۲ نفر در تصادف زنجیره‌ای محور ملک آباد- مشهد مصدوم شدند (۲ آبان ۱۴۰۴) مسمومیت ۳ نفربا گاز مونوکسیدکربن در نیشابور (۲ آبان ۱۴۰۴) انفجار در خیابان پیروزی تهران؛ سوختگی با ۳ مصدوم مصرف دارو در ایران بیش از ۲ برابر مصرف به ازای جمعیت آخرین مهلت ثبت نام تکمیل ظرفیت دستیاری فوق تخصصی پزشکی تا فردا (۳ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پدری با دو پسر ۱۳ و ۱۴ ساله‌اش جان خود را در دریای خزر از دست دادند (۳۱ مرداد ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۵۳۳۹۸
  • ۳۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۰
پدری با دو پسر ۱۳ و ۱۴ ساله‌اش جان خود را در دریای خزر از دست دادند (۳۱ مرداد ۱۴۰۴)
پدر خانواده که به همراه دو پسر ۱۳ و ۱۴ ساله‌اش در محدوده سنگچین رامسر وارد دریا شده بودند بر اثر غرق‌شدگی جان خود را از دست دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، نقی کریمیان، رئیس هیئت نجات غریق مازندران اظهار داشت: پدر خانواده به همراه دو پسر ۱۳ و ۱۴ ساله‌اش که اهل خراسان جنوبی بودند، در محدوده سنگچین رامسر وارد دریا شدند و هر سه نفر بر اثر غرق‌شدگی جان خود را از دست دادند.

وی با بیان اینکه این حادثه خارج از محدوده طرح‌های دریا رخ داده است، افزود: شنا در این منطقه ممنوع بوده و در ساعات شب نیز به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود. بی‌توجهی به هشدار‌های ایمنی و ناآشنایی با شرایط دریا موجب وقوع این حادثه شد.

کریمیان بر ضرورت توجه مسافران به هشدار‌های ایمنی تأکید کرد و گفت: شرایط دریای خزر در روز‌های اخیر ناپایدار بوده و احتمال بروز حادثه در مناطق فاقد پوشش نجات غریق افزایش یافته است.

رئیس هیئت نجات غریق مازندران از مسافران خواست صرفاً در محدوده‌های تحت پوشش طرح‌های سالم‌سازی و در ساعات مجاز اقدام به شنا کنند.

از ابتدای خرداد ماه تا پایان شهریور، ناجیان غریق مستقر در سواحل دریای خزر موفق شدند ۴۲۲ نفر را از مرگ در دریا نجات دهند که شامل ۳۴۰ مرد و ۸۱ زن بوده است. تاکنون ۳۰ نفر در سواحل مازندران غرق شدند که بسیاری از این موارد خارج از زمان حضور ناجیان و در ساعات شب رخ داده است.

منبع: نورنیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->