الجولانی: قائل به قطع رابطه دائمی با ایران نیستیم بقایی: «بی‌طرفی» در قبال نسل‌کشی در فلسطین پذیرفته نیست جلالی تاکید کرد: ایران هیچ‌گاه از روسیه تقاضای دریافت اس-۴۰۰ نکرده است آغاز فرایند انتخابات هفتمین دوره شورا‌های اسلامی شهر و روستا + شرایط متقاضیان و زمان ثبت‌نام مجلس، مطالبات شهرداری‌ها را پیگیری می‌کند | بخشی از درآمد دولت با شهرداری‌ها تقسیم خواهد شد تدوین پیش‌نویس طرح یکپارچه مدیریت شهری تا پایان سال ۱۴۰۴ | خدمات شهرداری‌ها، مشمول مالیات و عوارض ویژه خیانت دیگر علی‌اف آذربایجان علیه اسلام و به نفع صهیونیست‌ها بیانیه مشترک فرانسه، آلمان و انگلیس درباره حمله اسرائیل به قطر حماس زنده بودن خلیل الحیه را رسما تایید کرد مصر سطح هماهنگی امنیتی با اسرائیل را کاهش داد تعداد شهدای غزه به ۶۴ هزار و ۷۵۶ تن رسید (۲۱ شهریور ۱۴۰۴) قطعنامه تشکیل کشور فلسطین توسط مجمع عمومی سازمان ملل تصویب شد پزشکیان در اجلاس اضطراری دوحه شرکت می‌کند ولایتی به حمله رژیم صهیونیستی به قطر واکنش نشان داد آغاز رسمی فرآیند انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا در مشهد (۲۱ شهریور ۱۴۰۴) امارات سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد لاریجانی: گروسی نقش آتش‌بیار معرکه علیه ایران را ایفا می‌کند تماس‌ها بین تل‌آویو و دمشق ادامه دارد ۶ سرباز صهیونیست به دلیل امتناع از بازگشت به جنگ محاکمه شدند وال استریت ژورنال: کشور‌های عربی پاسخ هماهنگی به اسرائیل می‌دهند شمار شهدای یمن به ۴۶ شهید افزایش یافت (۲۱ شهریور ۱۴۰۴) بیانیه ایران در شورای امنیت درباره حمله اسرائیل به قطر ترامپِ برزیل به ۲۷ سال زندان محکوم شد عراقچی: سفر رئیس جمهور به نیویورک طبق برنامه انجام می‌شود سیسی با سودانی درباره ایران رایزنی کرد شورای امنیت سازمان ملل حمله اسرائیل به قطر را محکوم کرد | آمریکا: این حمله فرصتی برای صلح است (۲۰ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

انفجار‌های پیاپی در نیروگاه هسته‌ای چرنوبیل اوکراین (۳۱ مرداد ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۵۳۵۱۸
  • ۰۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۰:۱۳
انفجار‌های پیاپی در نیروگاه هسته‌ای چرنوبیل اوکراین (۳۱ مرداد ۱۴۰۴)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی (IAEA) گزارش داد که صدای چندین انفجار در نیروگاه هسته‌ای چرنوبیل در اوکراین شنیده شده و چندین پهپاد در منطقه ممنوعه، در حدود ۵ کیلومتری محل، شناسایی شده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی (IAEA) در میان درگیری‌های جاری، از افزایش خطرات امنیتی در تأسیسات هسته‌ای اوکراین خبر داده است.

این آژانس روز جمعه در بیانیه‌ای اعلام کرد که طی هفته گذشته، تیم‌های مستقر در نیروگاه‌های هسته‌ای چرنوبیل، خملنیتسکی، ریون و جنوب اوکراین تقریباً هر روز صدای آژیر حمله هوایی را شنیده‌اند.

در نیروگاه هسته‌ای زاپوریژیا (ZNPP)، تیم آژانس تقریباً هر روز شاهد درگیری‌های نظامی بوده‌اند.

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اعلام کرد: صبح پنجشنبه، تیم آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در چرنوبیل با صدای انفجار‌های متعدد مواجه شد. بعداً به آنها اطلاع داده شد که چندین پهپاد بر فراز منطقه ممنوعه، تقریباً در ۵ کیلومتری محل شناسایی شده‌اند و صدا‌هایی که شنیده شده، صدای شلیک ضدهوایی بوده است.

رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت: موضع من همچنان ثابت است. من عمیقاً نگران افزایش گزارش‌های مربوط به فعالیت‌های پهپادی در نزدیکی تأسیسات هسته‌ای هستم. من درخواست خود را برای خویشتن‌داری حداکثری برای جلوگیری از یک حادثه هسته‌ای تکرار می‌کنم.

در بهمن ماه سال گذشته بود که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی حمله پهپادی به دیواره بیرونی گنبد نیروگاه چرنوبیل و سوراخ شدن آن در نتیجه این حمله را تأیید کرد.

واحد چهار نیروگاه اتمی چرنوبیل در سال ۱۹۸۶ میلادی منفجر شد و ابری از مواد تشعشع‌زا را در اتحاد جماهیر شوروی سابق و اروپا گسترانید که بعد‌ها با کمک‌های بین‌المللی در یک حفاظ بتنی و فولادی محصور شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->