«آوای عشق»، صدای وحدت و امید از دل سرود‌های ایرانی برگزاری یادبودی برای زنده‌یاد «ناصر تقوایی» هنرمند باید الهام پذیر باشد | گفت وگو با سروش دستمالچیان، هنرمند نقاش، طراح، کاریکاتوریست و عکاس آغاز مرحله نهایی «قندپهلو» از شبکه نسیم آموزش داستان نویسی | چشم‌های دکمه‌ای من (بخش نهم) «ناتوردشت» راهی بلاروس می‌شود تولد یک قهرمان در دل بزرگ‌ترین آتش‌سوزی آمریکا | معرفی فیلم «اتوبوس گمشده» + ویدئو جایزه بهترین فیلم جشنواره «آلیس در شهر» ایتالیا به «رها» رسید دلیل انصراف «نوید محمدزاده» از اجرا‌های بین‌المللی «سیصد» چیست؟ «کامنت» از جشنواره فیلم فانو (Fano) در ایتالیا جایزه گرفت مستند «روحت را بر دستت بگذار و راه برو» در راه اسکار «سینماتیک» برنامه‌ای برای بررسی مسائل روز سینمای ایران روایتی از زخم‌های خاموش خانواده | «خط چشم» روی صحنه تئاتر مستقل مشهد درگذشت «جون لاکهارت» در ۱۰۰ سالگی فیلم‌های سینمایی شبکه افق در هفته جاری (۴ تا ۸ آبان ۱۴۰۴) انتقاد تهیه‌کننده «پیرپسر» از قاچاق این فیلم
سرخط خبرها

بزرگ‌ترین سریال پلیسی تلویزیون در راه است

  • کد خبر: ۳۵۴۴۰۹
  • ۰۴ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۷
بزرگ‌ترین سریال پلیسی تلویزیون در راه است
معاون سیما و سردار منتظرالمهدی با حضور در پشت صحنه سریال امنیتی–پلیسی تازه‌ای، آن را یکی از بزرگ‌ترین تولیدات ژانر پلیسی صداوسیما معرفی کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از روابط عمومی و رسانه‌های نوین معاونت سیما، محسن برمهانی معاون سیما، با همراهی سردار سعید منتظرالمهدی معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا، مهدی نقویان رئیس مرکز سیما فیلم و محمدرحیم لیوانی مدیرکل دفتر فیلمنامه صداوسیما، از مراحل ساخت سریال تلویزیونی «الگوریتم» بازدید کردند. در این بازدید، جمعی دیگر از مدیران ستادی سیما نیز حضور داشتند.

سریال «الگوریتم» به کارگردانی بیژن میرباقری و تهیه‌کنندگی ابوالفضل صفری در مرکز سیمافیلم در حال تولید است.

این مجموعه تلویزیونی به نویسندگی آرش قادری، در ژانر (گونه) حادثه‌ای ـ پلیسی ساخته می‌شود و به موضوع تأمین مالی گروه‌های تروریستی و همکاری نهاد‌های امنیتی و پلیس در مقابله با این پدیده می‌پردازد.

برمهانی در جریان این بازدید، «الگوریتم» را یکی از بزرگ‌ترین مجموعه‌های پلیسی تلویزیون خواند و افزود: این سریال نمونه‌ای از همکاری قرارگاهی میان نیروی انتظامی و سازمان صداوسیماست و انتظار می‌رود هم‌زمان با هفته نیروی انتظامی روی آنتن برود.

سردار منتظرالمهدی نیز با اشاره به پیشرفت حدود ۸۰ درصدی فیلمبرداری این مجموعه گفت: «الگوریتم» یک بیگ‌پروداکشن است که در چند کشور خارجی و استان‌های مختلف ایران فیلمبرداری شده و علاوه بر قصه جذاب پلیسی، کارکرد آموزشی و پیشگیرانه برای شهروندان خواهد داشت.

از جمله بازیگران این سریال می‌توان به امیرعلی دانایی، امیرکاوه آهنین‌جان، سولماز غنی، علیرضا رئیسی، مهدی زمین‌پرداز و وندا جعفری اشاره کرد.

در این بازدید جمعی دیگر از مدیران ستادی سیما از جمله علی خرم (مدیر کل صیانت و حفاظت سیما)، سعید سلطانی (مشاور اجرایی و رییس دفتر معاون سیما) و حامد فاتحی (مدیر روابط عمومی و رسانه‌های نوین معاونت سیما) نیز حضور داشتند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->