سارق ساختمان‌ها و خودرو‌های شهرک رجائی مشهد دستگیر شد (۲۶ مهر ۱۴۰۴) عادت‌های صبحگاهی که باعث افزایش فشار خون می‌شوند ضوابط تردد خودرو‌های دارای پلاک مناطق آزاد تغییر کرد | امکان ۴ نوبت تردد ۱۵ روزه در سال دستجردی: اصلی‌ترین مانع بر سر راه فرزندآوری، مسائل اقتصادی است آغاز واکسیناسیون آنفلوانزا در مراکز شبانه‌روزی بهزیستی خراسان رضوی برای ورزش نیازی به هزینه و وقت زیاد نیست | ورزش بی دنگ‌وفنگ مدارس حفظ قرآن راه‌اندازی می‌شوند | شناسایی مدارس با ظرفیت‌های لازم یادی از دکتر سیدحسن مطیعی لنگرودی، استاد جغرافیای مقیم مشهد | او صدای توسعه روستا بود افزایش دریافتی حقوق بازنشستگان بین ۵ تا ۸ میلیون تومان از آذرماه ۱۴۰۴ صحت ندارد آخرین وضعیت تأمین انسولین در کشور کشف مقادیر قابل‌توجهی متادون و داروی غیرمجاز در مشهد کلید مقابله با عفونت‌های تنفسی فصلی شیوع زودهنگام شپش کمتر از یک ماه از بازگشایی مدارس | کابوس زودرس مهر بازسازی صحنه قتل در روستای «خوش‌هوا» حوالی مشهد | ماجرای گردوخاکی که به جنایت ختم شد درباره زنگ ورزش که نقش کلیدی در سلامت و آینده دانش آموزان دارد | زنگ ورزش اجباری اما غیرجدی مکمل‌هایی که به کنترل چربی کبد کمک می‌کنند، کدام‌اند؟ محکومیت ۲ نماینده سابق و فعلی مجلس به اتهام تشویش اذهان عمومی + جزئیات آیا برداشتن کیسه صفرا تنها راه خلاصی از سنگ‌های صفراوی است؟ اهدای عضو بانوی ۶۳ساله مشهدی، نجات‌بخش جان ۳ بیمار نیازمندبه‌عضو شد (۲۶ مهر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۲۶ مهرماه ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا دوشنبه آغاز پویش «۱+۱ هم‌افزایی برای پایان دادن به سل» در مشهد (۲۶ مهر ۱۴۰۴) ادامه واریز معوقات حقوق فروردین بازنشستگان ۲۰ میلیونی تأمین اجتماعی از امروز (۲۶ مهرماه ۱۴۰۴) تأکید وزیر آموزش و پرورش بر ورزش صبحگاهی مدارس | تأمین و ارتقای زمینه‌های ورزشی در دستور کار وزارت تأکید شینا انصاری بر اخذ مجوز برای اقدامات عمرانی در طبیعت | از عوامل جاده‌کشی در جنگل‌های هیرکانی گیلان شکایت شد کندلوس ثبت جهانی شد + واکنش رئیس سازمان محیط زیست توقیف ۴۶۰ وسیله نقلیه در جاده‌های خراسان رضوی تنها در یک روز (جمعه، ۲۵ مهر ۱۴۰۴) مدارس به خاطر مسائل ایمنی اردوها را لغو نکنند | افزایش ۷۰ درصدی خدمات اردویی با استفاده از ظرفیت تمام اردوگاه‌ها ۱۰ سال حبس برای قاچاق سیگار | اعضای باند قاچاق بین‌المللی در بندرعباس دستگیر شدند حفظ رحم مادر در عمل جراحی نادر در بیمارستان امام‌رضا(ع) مشهد (۲۶ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کشف و ضبط بیش از ۸۵ شیء تاریخی در یک منزل شخصی (۸ شهریور ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۵۵۱۹۴
  • ۰۸ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۶
کشف و ضبط بیش از ۸۵ شیء تاریخی در یک منزل شخصی (۸ شهریور ۱۴۰۴)
فرمانده یگان حفاظت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمان از کشف و ضبط ۸۷ شی تاریخی و فرهنگی در شهرستان بم خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سرهنگ مجید فاریابی گفت: در راستای تثبیت امنیت در حفاظت از میراث‌فرهنگی و استفاده از ظرفیت مشارکت‌های اجتماعی با همکاری میراث‌بانان افتخاری، طبق گزارش واصله مبنی‌ بر نگهداری اشیاء تاریخی و فرهنگی در منزل شخصی در این شهرستان، طی هماهنگی با مراجع انتظامی و قضایی در بازرسی از این منزل تعداد ۸۷ قطعه شی تاریخی و فرهنگی کشف و ضبط شد.

وی افزود: طبق نظر کارشناسان باستان‌شناسی اداره‌کل میراث فرهنگی تعدادی از این اشیا دارای ارزش تاریخی و فرهنگی بوده و اشیاء مکشوفه به‌ همراه ادله جرم با تشکیل پرونده به منظور سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی ارجاع داده شد.

فرمانده یگان حفاظت میراث‌‎فرهنگی کرمان در بخش دیگر سخنانش بیان کرد: آثار تاریخی و فرهنگی سرمایه، هویت و ریشه‌های تاریخی این سرزمین بوده و پاسداری از آن‌ها حراست از شناسنامه فرهنگی کشور محسوب می‌شود، 

وی افزود: یگان حفاظت میراث فرهنگی کرمان با هوشیاری، ایستادگی و کمک از ظرفیت ارگان‌های همیار و مشارکت‌های اجتماعی در برابر سوداگران مواریث فرهنگی، نگهبان حافظه تاریخی سرزمین ایران است و حفاظت از این گنجینه‌ها به‌عنوان یادگار نیاکان این مرز و بوم میراث نسل آینده با تمام توان توسط نیروهای یگان حفاظت انجام شده و با متجاوزان به میراث فرهنگی برخورد خواهیم کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->