کمیسیون امنیت ملی: انسداد مرزهای خراسان رضوی در اولویت است آمادگی ایران برای کمک به کاهش تنش بین هند و پاکستان ایروانی: از سوریه‌ای مستقل و عاری از تروریسم حمایت می‌کنیم گفتگوی تلفنی ترامپ با نخست وزیر رژیم صهیونیستی درباره جنگ غزه (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) دیدار عراقچی و بوسعیدی درباره ترتیبات اجرایی دور سوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و امریکا در عمان وزیر خارجه در نمایشگاه کتاب عمان | ترجمه عربی کتاب عراقچی رونمایی شد (۵ ارردیبهشت ۱۴۰۴) خشم گسترده مسیحیان کاتولیک در سرزمین‌های اشغالی از نتانیاهو هلاکت و زخمی شدن ۹ نظامی صهیونیست در نوار غزه طی ۲۴ ساعت گذشته (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) صالحی امیری: لغو روادید بین ایران و ترکمنستان، گامی مهم در مسیر تسهیل ارتباطات فرهنگی است تجاوز دوباره آمریکا به پایتخت یمن (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) رییس سازمان عقیدتی سیاسی: ۳۰ هزار نفر از نیروهای ارتش، حافظ قرآن کریم هستند ویتکاف روسیه را به مقصد عمان ترک کرد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) گسترش همکاری‌های ایران و چین در ساخت بیمارستان‌های جدید آیت الله علم الهدی: اقتدار نظامی، ابزار بازدارندگی و سرمایه اعتماد عمومی است حضور پزشکیان در اردوی تیم ملی فوتسال بانوان تازه‌ترین اظهارنظر ترامپ: توافق با ایران به خوبی پیش می‌رود (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی القسام: رزمندگان ما تا پیروزی یا شهادت آمده مقابله هستند سخنگوی دولت: امیدواریم مذاکرات در زمان مناسب به نتیجه برسد بقائی: خاتمه دادن به تحریم‌های غیرانسانی علیه مردم ایران برای ما یک اولویت است اعلام آمادگی عراقچی برای ایجاد تفاهم بین هند و پاکستان روایت عارف از جلسه‌ با جمعی از نخبگان و خاطره‌اش از دانشگاه استنفورد آمار جدید قربانیان جنگ غزه (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ، کریمه را برای روسیه می‌داند؛ اوکراین و اروپا ابتدا آتش‌بس می‌خواهند سفیر هلند به وزارت امور خارجه احضار شد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله هوایی آمریکا به استان الحدیده یمن (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ضرورت تقویت بنیه دفاعی و نقش‌آفرینی وزارت دفاع | بنیه دفاعی در هر شرایطی نباید تضعیف شود شمخانی: مذاکرات مسقط فرصتی برای موفقیت مشترک است ترامپ: فکر می‌کنم با ایران توافق می‌کنیم
سرخط خبرها

نوبخت: همسان‌سازی حقوق بازنشستگان از مهر ۹۹ اجرایی می‌شود

  • کد خبر: ۳۵۵۸۱
  • ۰۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۷
نوبخت: همسان‌سازی حقوق بازنشستگان از مهر ۹۹ اجرایی می‌شود
رئیس سازمان برنامه و بودجه از اجرای طرح همسان سازی حقوق بازنشستگان و مشاغل از مهر ۹۹ خبر داد و گفت: این ماه‌های مرداد و شهریور روز‌های سختی برای سازمان برنامه و بودجه خواهد بود تا بتوانند اعتبارات لازم برای همسان سازی حقوق شاغلان و بازنشستگان را تامین کند.
به گزارش شهرآرانیوز، محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه در حاشیه جلسه صبح چهارشنبه هیئت وزیران در جمع خبرنگاران گفت: در جلسه امروز هیئت وزیران مجدداً آقای رئیس جمهوری بر لزوم اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان عزیز با شاغلین تاکید کردند و ان شاءالله از ابتدای مهر این همسان سازی اجرایی خواهد شد.

وی با بیان اینکه همسان سازی حقوق‌ها بر اساس جدولی که تهیه شده انجام می‌شود، اظهار کرد: با توجه به اینکه تعدادی از شخصیت‌های با تجربه بازنشسته می‌توانستند در این زمینه به ما کمک فکری بدهند از آن‌ها به عنوان مشاوره و همفکری دعوت کرد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه خاطر نشان کرد: ان‌شاءالله از اول مهر ماه اصلاح احکام را اجرایی خواهیم کرد بنابرای همسان سازی در حد ۹۰ درصد حقوق شاغلین برای بازنشستگان انجام خواهد شد؛ بنابراین این ماه‌های مرداد و شهریور روز‌های سختی برای سازمان برنامه و بودجه خواهد بود تا بتوانند اعتبارات لازم برای همسان سازی حقوق شاغلین و بازنشستگان را تامین کند.

نوبخت تاکید کرد: با اجرای طرح همسان سازی حقوق بازنشستگان و شاغلین از ابتدای مهر ماه در پایان این ماه افزایش حقوق بازنشستگان با افتخار اعمال خواهد شد چرا که ما بازنشستگان را انسان‌های شریفی می‌دانیم که جوانی و سلامت خود را برای خدمت به مردم و کشور عرضه کردند و امروز ما باید پاداش احسان بازنشستگان عزیز را با احسان بدهیم.

وی افزود: همچنین از فاصله ماه جاری تا ماه آتی اقدام دیگری از سوی سازمان برنامه و بودجه باید انجام شود به گونه‌ای که پیش از فرا رسیدن مهرماه پاداش بازنشستگی همه افرادی که در سال ۹۸ بازنشسته شدند و ما نتوانستیم پاداش آن‌ها را پرداخت کنیم، پرداخت نماییم. در این فاصله اقدام دیگری برای آنچه که به عنوان مطالبات ایثارگران و به ویژه کادر درمانی و پرستاران گرانقدر مطرح است را باید نهایی کنیم و بر خود فرض می‌دانیم که در این زمینه نیز اقداماتی انجام دهیم.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->