قیمت امروز پول افغانی (پنجشنبه ۲۴ مهرماه ۱۴۰۴) شروع دوباره حملات ارتش پاکستان به اسپین بولدک قندهار + فیلم قیمت امروز پول افغانی (چهارشنبه ۲۳ مهرماه ۱۴۰۴) معاون کنسولی وزارت خارجه: حقابه‌ کشور از منابع مشترک با افغانستان را پیگیری می‌کنیم ادامه درگیری طالبان و پاکستان در اسپین‌بولدک (۲۳ مهرماه ۱۴۰۴) + فیلم نتیجه بازی برگشت تیم‌های ملی فوتبال افغانستان و پاکستان در مرحله مقدماتی جام ملت‌های آسیا افتتاح قطار مسافربری مشهد- هرات؛ خیلی دور، خیلی نزدیک نگاهی به تأثیرات مثبت و منفی بازگشت یک میلیون مهاجر افغانستانی غیرمجاز از کشور | سهم خراسان رضوی ۳۰۰ هزار نفر نظریه جدید قوه‌قضائیه: اتباع غیرمجاز هم مشمول دریافت دیه می‌شوند تاریخ و ساعت بازی برگشت تیم‌های ملی فوتبال افغانستان با پاکستان بقائی: جمهوری اسلامی ایران خواستار گفت‌و‌گو و خویشتن‌داری از سوی پاکستان و افغانستان است ترامپ: تنش‌های بین پاکستان و افغانستان را حل می‌کنم نشست مشترک اتاق افغانستان ـ هرات در مشهد با محوریت رفع موانع سرمایه‌گذاری اتباع برگزار شد شرایط ثبت‌نام مهاجرین افغانستانی دارای برگه سرشماری برای سفر حج اعلام شد + جزئیات ویدئو | فیگور‌های انفرادی علی بلال از افغانستان در فینال مسترالمپیا ۲۰۲۵ قیمت امروز پول افغانی (یکشنبه بیستم مهرماه ۱۴۰۴) افزایش ۲۹ درصدی تردد ناوگان باری بین ایران و افغانستان (۲۰ مهرماه ۱۴۰۴) پاکستان در اعتراض به بیانیه مشترک هند و افغانستان، فرستاده طالبان را احضار کرد سخنگوی طالبان: پاکستان نسبت به حضور داعش در منطقه چشمانش را بسته است علی بلال، بدنساز افغانستانی، نایب‌قهرمان مسترالمپیا ۲۰۲۵ شد + عکس همه چیز درباره درگیری مرزی طالبان و پاکستان (۲۰ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

محموله ۱۰۰ تنی کمک‌های ایران، به مناطق زلزله‌زده افغانستان رسید

  • کد خبر: ۳۵۶۵۲۷
  • ۱۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۹
محموله ۱۰۰ تنی کمک‌های ایران، به مناطق زلزله‌زده افغانستان رسید
معاون امور بین‌الملل جمعیت هلال‌احمر ایران از ارسال دو محموله زمینی و هوایی حاوی بیش از یکصد تن کمک‌های بشردوستانه به مناطق زلزله‌زده افغانستان خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، در پی وقوع زمین‌لرزه شدید در شرق افغانستان که تلفات جانی و مالی زیادی برجای گذاشت، جمعیت هلال‌احمر جمهوری اسلامی ایران بیش از یکصد تُن اقلام امدادی و زیستی را برای کمک به مردم زلزله‌زده این کشور ارسال کرد.

راضیه عالیشوندی، معاون امور بین‌الملل جمعیت هلال‌احمر، با اعلام این خبر گفت که این اقدام در پاسخ به درخواست رسمی هلال‌احمر افغانستان و پس از هماهنگی‌های انجام‌شده بین دو نهاد و پیگیری‌های وزارت امور خارجه صورت گرفته است.

وی افزود که کمک‌ها در دو محموله مجزا ارسال می‌شود؛ یک محموله زمینی از مرز دوغارون به مقصد هرات و با همکاری سازمان امداد و نجات و هلال‌احمر خراسان رضوی، و یک محموله هوایی که امروز به مقصد کابل اعزام می‌شود.

این کمک‌ها شامل مواد غذایی، چادر، پتو، البسه و سایر مایحتاج ضروری برای اسکان اضطراری و حمایت از مردم آسیب‌دیده است.

عالیشوندی در پایان تأکید کرد که هلال‌احمر ایران همواره در کنار ملت‌های گرفتار در بحران‌های انسانی ایستاده و در این حادثه نیز با تمام توان در کنار مردم افغانستان خواهد بود.

پیش از این و در لحظات ابتدایی وقوع زمین لرزه در کنر افغانستان ایران با ارسال ۸۰ تن آرد و روغن و همچنین اهدای ۴ تن برنج و ۹۰۰ بسته بهداشتی از طریق هلال‌احمر خراسان جنوبی، کمک‌های خود را اعزام کرده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->