رئیس پلیس راهور فراجا: قانون صدور گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان باید اصلاح شود + ویدئو عراقچی: وزارت امور خارجه پیوست سیاست خارجی برای هر منطقه آزاد را تدوین می‌کند وزیر امور خارجه: تهدید به توسل به زور علیه کشورها خطری واضح برای صلح و امنیت بین‌المللی است نایب رئیس مجلس: پزشکیان به زودی به مجلس می‌رود ۳۵۵ گلوله بر پیکر دختر ۵ ساله غزه | فیلم «صدای هند رجب» به جشنواره ونیز رفت یک مقام روس: آمریکا و تروئیکای اروپا برنامه هسته‌ای ایران را سیاسی کرده‌اند سازوکار خدمت وظیفه ورزشکاران در باشگاه‌های ورزشی تعیین شد راهکارهای مجلس برای رفع مشکل پرداخت حق پخش تلویزیونی چیست؟ قالیباف: افزایش قیمت کالا‌های اساسی نشان دهنده ناکارآمدی سیاست‌های فعلی در کنترل تورم و تامین نیاز‌های ضروری است قطع برق تمامی سامانه‌های نظارتی اسرائیل در مرز با اردن را ۱۲ ساعت از کار انداخت مقام لبنانی:‌ رئیس جمهور و نخست وزیر در تصمیم اشتباه دولت تجدید نظر کنند حمله عربستان سعودی به یمن + جزئیات کامل (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) هشدار مقام حزب‌الله نسبت به وقوع سونامی انسانی در لبنان آیا همسر ماکرون، رئیس جمهور فرانسه یک مرد بوده است؟ سردار غیاثی: اتحاد امت اسلامی، کلید تعالی ایران اسلامی است دور سوم مذاکرات فنی ایران و آژانس در وین برگزار شد (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) انفجار در خیبرپختونخواه پاکستان؛ یک نفر کشته و چندین تن زخمی شدند امارات اظهارات نتانیاهو در مورد آوارگی فلسطینی‌ها را محکوم کرد تلاش برای ترور یک مقام اسرائیلی توسط ترکیه رد شد مشارکت رئیس سابق شاباک در آدم ربایی در آلمان حادثه امنیتی سخت برای نظامیان اسرائیلی در غزه (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) عراقچی: پیام‌ها با آمریکا همچنان از طریق واسطه‌ها رد و بدل می‌شود نارندا مودی به اظهارات ترامپ واکنش نشان داد سفر یک هیات بلندپایه از حماس به قاهره اعزام ۱۰ جنگنده «اف-۳۵» آمریکایی به کارائیب برای رویارویی احتمالی با ونزوئلا واکنش حماس به بمباران برج‌های مسکونی غزه توسط اسرائیل فرمانده جدید سنتکام به اراضی اشغالی سفر کرد (۱۵ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

امارات اظهارات نتانیاهو در مورد آوارگی فلسطینی‌ها را محکوم کرد

  • کد خبر: ۳۵۶۶۳۸
  • ۱۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۵
امارات اظهارات نتانیاهو در مورد آوارگی فلسطینی‌ها را محکوم کرد
امارات متحده عربی اعلام کرد از تلاش‌های مصر برای آتش‌بس در غزه حمایت و اظهارات نتانیاهو در مورد آواره کردن و کوچ اجباری فلسطینی‌ها را محکوم می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، امارات متحده ضمن اعلام حمایت کامل خود از مصر، از تلاش‌های مداوم این کشور برای حمایت از مردم فلسطین، مقابله با تلاش‌ها برای آواره کردن آنها و تلاش برای آتش‌بس فوری جهت کاهش رنج شهروندان فلسطینی قدردانی کرد.

بنا بر گزارش خبرگزاری دولتی امارات ـ وام ـ امارات متحده عربی همچنین اظهارات «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر اسرائیل، در مورد آواره کردن فلسطینیان از نوار غزه را محکوم کرد و آن را ادامه سیاست‌های خطرناک اشغالگران دانست.

وزارت امور خارجه امارات در بیانیه خود افزود، این اظهارات دروغین نقض آشکار قوانین بین‌المللی و قطعنامه‌های سازمان ملل و تجاوزی آشکار به حق مسلم مردم فلسطین برای ماندن در سرزمینشان و تأسیس کشور مستقل و دارای حاکمیت ملی است.

امارات بار دیگر با رد قاطع هرگونه تلاش برای آواره کردن یا نابودی آرمان فلسطین تأکید کرد حفاظت از حقوق مشروع مردم فلسطین دیگر یک گزینه سیاسی نیست، بلکه یک تعهد اخلاقی، انسانی و قانونی است.

وزارتخانه یاد شده تأکید کرد ثبات در منطقه تنها از طریق راهکار دو دولتی و تأسیس یک کشور مستقل و دارای حاکمیت فلسطینی، مطابق با قطعنامه‌های مشروعیت بین‌المللی مربوطه، محقق می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->