«گل یا پوچ» مهران مدیری از ۷ مرداد در شبکه نمایش خانگی از رمان «ده‌ تن»، برگزیده جایزه داستان ملی، در مشهد رونمایی شد ادبیات حماسی نیازمند نقد و بازنگری جدی است رضا عطاران با «قیف» در راه سینما‌های کشور پخش مستند «حیات وحش اروپا» از فردا (یک مرداد ۱۴۰۳) مجوز اکران «قلب رقه» و «روزی روزگاری آبادان» صادر شد داوران جشنواره لوکارنو را بشناسید «پول و پارتی» اکران می‌شود پانته‌آ بهرام ممنوع الفعالیت و ممنوع التدریس شد؟ حکایت سلطان واقعی جنگل و ... آخرین وضعیت «سعید راد» به روایت دخترش گزینه‌های کمیته فرهنگ برای وزارت فرهنگ دولت چهاردهم + اسامی بررسی ۶ فیلم تازه که به اکران می‌رسند | از «مصائب شیرین» تا «پول پارتی» اعجاز ایجاز (بخش چهارم) ادبیات الکترونیک و دو ساحت متنی ادبیات فارسی؛ لذت هنری یا ضرورت تحصیلی؟ شب‌های نورانی شهر کتاب مشهد | «صدرخوانی» به‌مناسبت عزاداری سید و سالار شهیدان آزادشدن ۱۱۰ زندانی با کمک «محسن چاوشی» وقتی فکر می‌کنیم، کجا هستیم؟ | درباره کتاب «نزدیکِ ایده» اثر زیمونه یونگ و یانا مارلنه مادر
سرخط خبرها

درگذشت استاد موسیقی مقامی خراسان جنوبی بر اثر کرونا

  • کد خبر: ۳۵۷۴۴
  • ۰۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۰:۲۸
درگذشت استاد موسیقی مقامی خراسان جنوبی بر اثر کرونا
عیسی رستمی افین استاد موسیقی مقامی خراسان جنوبی، چهارشنبه ۱ مردادماه بر اثر ابتلای به بیماری کرونا در شهر قاین دار فانی را وداع گفت.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی طی پیامی درگذشت "عیسی رستمی" نوازنده دوتار و پیشکسوت موسیقی مقامی استان را به جامعه فرهنگی و هنری تسلیت گفت.

به گزارش شهرآرانیوز ، در متن تسلیت ناصر نبی زاده آمده است:

باور کردنی نبود خبر درگذشت هنرمند فرهیخته موسیقی مقامی استان «استاد عیسی رستمی» هنوز زمزمه جانمان بود نوای زیبای دوتار او، صلابت او بر صحن و پنجه هنرمندانه‌اش بر ساز.

من و همکارانم در اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی در گذشت این هنرمند برجسته رابه جامعه هنری استان و هنرمندان شهرستان قائنات تسلیت عرض می‌کنیم. خداوند روح این عزیز را مورد رحمت و مغفرت قرار داده و به خانواده ایشان صبر عطا نماید.

گفتنی است؛ عیسی رستمی متولد سال ۱۳۴۷دهستان افین، بخش زهان شهرستان زیرکوه بود. او به سبب علاقه به موسیقی محلی از دوران نوجوانی آواز محلی را دنبال می‌کرد و از سال ۱۳۷۸ بصورت تجربی دوتار نوازی را آغاز کرد.

سپس در سال ۱۳۸۲ از محضر استاد عزیز تنها و استاد ذوالفقار عسکریان بهره برد.

رستمی، ضمن نوازندگی دوتار به جهت علاقه به خوانندگی محلی از دوران نوجوانی وجوانی در این زمینه نیز فعالیت داشت.

رستمی، مسئول گروه موسیقی مقامی سرآهنگ شهرستان قاینات بود و سال‌های متمادی با انجمن موسیقی قاین و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی قاینات در اجرای کنسرت‌های موسیقی، جشنواره‌های موسیقی مقامی در شهرستان و استان به عنوان نوازنده و داور همکاری داشت.

این هنرمند با اخلاق از سال ۱۳۸۵ با صدا و سیمای خراسان جنوبی نیز همکاری داشت که آثار ارزشمندی از دوتار و آواز او در آرشیو مرکز صدا و سیمای استان خراسان جنوبی موجود است.
 
منبع:ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->