جنگ قدرت بین مقامهای ارشد زن اروپایی پرواز پهپادهای مشکوک بر فراز پایگاه هوایی ناتو در بلژیک قطع دسترسی ۴۲ میلیون آمریکایی به برنامه کمک غذایی انهدام ۹۸ پهپاد اوکراینی بر فراز ۳ منطقه روسیه (۱۰ آبان ۱۴۰۴) روسیه، استفاده افراطی آمریکا از زور در دریای کارائیب را محکوم کرد بحرین: ایران آمریکا باید مذاکرات را از سر بگیرند صدرالحسینی: یک میلیارد دلار طلا از سودان برای آمریکا خارج شده است استاندار خراسان رضوی: شهرداری مشهد در برگزاری جشنواره‌های باور و نشاط پیشگام است ۱۲ کشته و ده‌ها زخمی در پی ازدحام جمعیت در معبدی در جنوب هند (۱۰ آبان ۱۴۰۴) عراق کشتار شهروندان سودانی در الفاشر را محکوم کرد | درخواست مقتدی صدر برای کمک به ملت سودان شهادت ۲ نفر از بسیجیان بومی طرح امنیت در جاده خاش به زاهدان (۱۰ آبان ۱۴۰۴) مقام عربستانی: عادی سازی روابط با اسرائیل تا پایان سال عملا غیرممکن است لاریجانی با خانواده شهید سرلشگر ایزدی دیدار کرد عراقچی: تروریسم به هر شکل و در هر نقطه از جهان محکوم است تیراندازی ارتش اسرائیل به شهروندان سوری در قنیطره یک شهروند لبنانی در پی حمله اسرائیل به جنوب لبنان مجروح شد (۱۰ آبان ۱۴۰۴) پاسخ فضائلی به شایعه خرید هتل در مجارستان توسط فرزند رهبر انقلاب جولانی راهی آمریکا می‌شود مجارستان: حمایت از اوکراین، حمایت از جنگ است هیئتی از حماس با وزیر خارجه ترکیه دیدار کرد آغاز «طرح ب» اسرائیل برای کشتار در غزه تداوم مواضع مداخله جویانه فرستاده آمریکا در لبنان اقدام کلمبیا علیه عملیات‌های نظامی آمریکا در دریای کارائیب و اقیانوس آرام اسرائیل به دنبال ساخت ۲۰۰۶ واحد مسکونی غیرقانونی در بیت‌المقدس و کرانه باختری عمان خواستار ازسرگیری مذاکرات بین آمریکا و ایران شد اعلام آمادگی ترکیه برای میزبانی دور چهارم مذاکرات سران اوکراین و روسیه دادستان کل کشور: هدف اصلی جنگ تبلیغاتی دشمن، برهم زدن امنیت روانی جامعه است
سرخط خبرها

آمریکایی‌ها می‌خواستند هواپیما را با هدایت به سمت منطقه نظامی خودشان با موشک سرنگون کنند

  • کد خبر: ۳۵۹۲۱
  • ۰۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۴
آمریکایی‌ها می‌خواستند هواپیما را با هدایت به سمت منطقه نظامی خودشان با موشک سرنگون کنند
یک نماینده سابق مجلس شورای اسلامی گفت: قصد آمریکایی‌ها از تعرض به هواپیمای مسافربری ماهان که به سمت بیروت در حرکت بود این بود که این هواپیما را به سمت کانال و منطقه نظامی خودشان هدایت کنند تا بتوانند آن را با شلیک موشک سرنگون کنند.
به گزارش شهرآرانیوز، احمد سالک در خصوص تعرض جنگنده «اف -۱۵» آمریکا به هواپیمای مسافربری ایران که به سمت لبنان در حرکت بود، اظهار کرد: قبل از هر چیزی باید باور کنیم که آمریکا رو به افول است و دیر یا زود شاهد فروپاشی حکومت آمریکا مانند شوروی سابق خواهیم بود. نکته بعد اینکه آمریکا در شرایطی است که بعد از ۴۲ سال از پیروزی انقلاب اسلامی که سلطه خود را بر ایران از دست داد در حال از دست دادن سلطه خود بر جهان نیز هست و این‌گونه نیست که ایالات متحده حاکمیتی بر کشور‌ها داشته باشد.

وی افزود: چین به راحتی با آمریکا برخورد و کنسولگری این کشور را در خاک خود تعطیل کرد. همچنین چین قصد دارد یک قرارداد ۲۵ ساله با جمهوری اسلامی ایران منعقد کند که در نتیجه آن، یک خط پرقدرت تجاری میان ایران، چین، روسیه و هند به وجود می‌آید و تبادلات اقتصادی میان این کشور‌ها ضربه سنگینی به آمریکا و اقتصاد این کشور وارد می‌کند و بازار‌های ایالات‌متحده تسخیر خواهد شد و یک ورشکستگی اقتصادی را برای آمریکا به وجود می‌آورد.

این نماینده سابق مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: امروز آمریکا گرفتار مثلث کرونا، تظاهرات ضد تبعیض نژادی و ورشکستگی اقتصادی و بیکاری ۴۰ میلیون نفری است. ضمن اینکه انتخابات ریاست جمهوری را در پیش دارد و در شرایط بحرانی این انتخابات برگزار خواهد شد.

سالک با اشاره به دیدار مصطفی الکاظمی- نخست وزیر عراق با مقام معظم رهبری و تشریح ماهیت آمریکا توسط مقام معظم رهبری و اشاره به اینکه آمریکا مایه فساد در منطقه است و باید هر چه زودتر از خاورمیانه خارج شود، گفت: در این دیدار همچنین ایشان به شهادت سردار سلیمانی اشاره و تأکید کردند انتقام این عمل جنایت‌کارانه را خواهیم گرفت. بعد از این دیدار بود که آمریکایی‌ها به هواپیمای مسافربری ماهان که به سمت بیروت در حرکت بود تعرض کردند و قصد واقعی آنان این بود که این هواپیما را به سمت کانال و منطقه نظامی خودشان هدایت کنند تا بتوانند آن را با شلیک موشک سرنگون کنند و بعد بگویند هواپیمای ایرانی از دالان هوایی خودش خارج شده بود و ما احساس خطر کرده بودیم.

وی در همین باره افزود: منتهی ابتکار عمل خلبان ماهان و عکس‌العمل به موقع او نقشه آمریکایی‌ها را نقش بر آب کرد و توانست به سلامت هواپیما را در فرودگاه بیروت به زمین نشاند.

این نماینده سابق مجلس شورای اسلامی، گفت: این حرکات مذبوحانه آمریکایی‌ها یک نوع دست و پا زدن بی حاصل است که راهی به جایی نخواهد برد و با چند هدف این اعمال را مرتکب می‌شوند. اول اینکه قصد دارند بگویند ما هنوز قدرت منطقه هستیم. در مجلس دهم قانونی علیه آمریکایی‌ها و نیرو‌های «سِنتکام» (مرکز فرماندهی آمریکا در خلیج فارس) تصویب شد و این مرکز را تروریستی خواند. سنتکام که عکس‌العمل جهانی را دید اعلام کرد "که این عمل جنگنده آمریکایی یک بازرسی معمولی بوده است" که این واکنش یک عقب‌نشینی واضح بود.

سالک خاطرنشان کرد: دومین هدف آمریکا این است که افکار عمومی خود را قانع کند که هنوز قدرت برتر جهان است. غافل از اینکه حرکت آنان در سطح بین‌المللی محکوم شد و ایران حق شکایت دارد و در این خصوص اقدامات لازم را انجام داده‌ایم. معتقدم آمریکا، چون در حال افول است این نوع حرکت‌ها را انجام می‌دهد که ناشی از ضعف و بیچارگی حکومتی است که زمانی جهان را جز تیول خود می‌دید، اما امروز اروپا، چین و روسیه و بسیاری دیگر از کشور‌ها در مقابل ایالات متحده هستند و این کشور سیطره بین‌المللی خود را از دست داده است.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->