میدری خبر داد: ارائه تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی به تولیدکنندگان پوشاک از مهرماه متکی: دولت ایران حدود ۵ میلیون و ژاپن فقط ۳۵۰ هزار نفر کارمند دولتی دارد ! نتانیاهو به اقدام کانادا و انگلیس در به رسمیت شناختن فلسطین واکنش نشان داد ماکرون: اسرائیل در برابر حماس شکست خورده است پیام رهبر انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی کشتی فرنگی ایران در جهان | به ورزشکار و مربّی و مدیر، آفرین می‌گویم رئیس جمهور لبنان خواستار مقابله جامعه جهانی با رژیم صهیونیستی شد آمریکا: به امنیت عربستان و دیگر کشورهای شورای همکاری پایبندیم واکنش حماس به اقدام برخی کشورها در به رسمیت شناختن فلسطین مکرون: به رسمیت شناختن فلسطین ضروری است پزشکیان: مسیر رفع ناترازی‌های انرژی قطعا به نتیجه می‌رسد جولانی: باید روابط آمریکا و سوریه را به نحو خوب و مستقیم بازگردانیم عراقچی راهی نیویورک شد (۳۰ شهریور ۱۴۰۴) واکنش سازمان ملل به اقدام انگلیس، استرالیا و کانادا برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین دولت ترامپ بررسی سالانه ناامنی غذایی در آمریکا را لغو کرد نامه نخست وزیر انگلیس به محمود عباس: مشتاق آغاز دوره جدید همکاری با فلسطین هستیم آیت‌الله علم‌الهدی: مهم‌ترین ابزار حفظ سلامت اجتماعی؛ امر به معروف و نهی از منکر است | مقابله با اباحه‌گری، عظیم‌ترین جهاد امروز حمله پهپادی اسرائیل به بنت جبیل لبنان | شهادت ۵ نفر تایید شد + فیلم و عکس (۳۰ شهریور ۱۴۰۴) کدام کشورها فلسطین را به عنوان یک کشور به رسمیت می‌شناسند؟ پزشکیان: اگر به ما حمله شود با قدرت در برابر آن خواهیم ایستاد طرح جنجالی انگلیس برای اعطای وام به اوکراین | اموال مصادره شده روسیه در خدمت جنگ اوکراین پزشکیان دستور برگزاری جشن ملی ایرانیان را داد استرالیا و کانادا رسما کشور فلسطین را به رسمیت شناختند (۳۰ شهریور ۱۴۰۴) اوکراین مدعی نابودی سه بالگرد و یک رادار روسیه با پهپاد شد رهبر انصارالله یمن: ملت یمن بر قدرت‌های خارجی پیروز شد پایگاه بگرام کجاست و چرا برای ترامپ مهم است؟
سرخط خبرها

پزشکیان: مسیر رفع ناترازی‌های انرژی قطعا به نتیجه می‌رسد

  • کد خبر: ۳۶۰۱۵۱
  • ۳۰ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۶
پزشکیان: مسیر رفع ناترازی‌های انرژی قطعا به نتیجه می‌رسد
رئیس‌جمهور گفت: مسیری که دولت در کاهش و رفع ناترازی‌های انرژی در پیش گرفته با عزم و اراده جدی مسئولان قطعا به نتیجه خواهد رسید.

به گزارش شهرآرانیوز، یکصد و دوازدهمین جلسه هیئت دولت عصر امروز یکشنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۴ به ریاست مسعود پزشکیان برگزار شد.

در این جلسه علاوه بر طرح موضوعات اجرایی دستگاه‌ها توسط وزرا، رئیس کل بانک مرکزی گزارشی از آخرین وضعیت بازار ارز، درآمد‌ها و مخارج ارزی و همچنین وضعیت بازار‌های مختلف ارائه کرد.

در ادامه این جلسه، سید رضا صالحی‌امیری وزیر میراث فرهنگی، گردشگردی و صنایع دستی، در گزارشی آثار جنگ بر حوزه گردشگری کشور را تشریح کرد.

عباس علی‌آبادی وزیر نیرو نیز گزارشی از آخرین وضعیت پروژه‌های در دست اجرای این وزارتخانه در زمینه راه‌اندازی نیروگاه‌های خورشیدی و حرارتی در سطح کشور و همچنین وضعیت آب در استان‌های مختلف کشور به ویژه تهران و البرز ارائه کرد.

رئیس‌جمهور در این جلسه ضمن قدردانی از اقدامات صورت گرفته در راستای کاهش ناترازی در بخش انرژی از سوی دستگاه‌های ذیربط تصریح کرد: مسیری که دولت در کاهش و رفع ناترازی‌های انرژی در پیش گرفته با عزم و اراده جدی مسئولان قطعاً به نتیجه خواهد رسید؛ از همه مردم، صنعتگران، تولیدکنندگان و دیگر اقشار کشور که در این زمینه با دولت همراهی کرده‌اند، صمیمانه تشکر می‌کنیم.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->