جای خالی رهبران خلیج فارس در نشست شرم‌الشیخ | دست رد ابوظبی و ریاض بر سینه قاهره عراقچی برای حضور در جنبش عدم تعهد به اوگاندا رفت معاون‌اول قوه‌قضائیه: ۲۰ میلیون سند قولنامه‌ای وجود دارد که باید تعیین تکلیف شوند آمادگی خراسان رضوی برای سفر احتمالی رئیس‌جمهور «تشکیلات خودگردان» نگران اعدام مزدوران اسرائیل در غزه شد گروه‌های مقاومت با خلع سلاح موافقت نکرده‌اند حمله پهپادی جدید اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم (۲۲ مهر ۱۴۰۴) نتانیاهو فردا به دادگاه خواهد رفت | اتهامات جنایتکار جنگی چیست؟ اسرئیل تحویل اجساد اسیرانش از غزه را تأیید کرد ترامپ: حماس خلع سلاح نشود، با خشونت می‌گیریم ترامپ اعلام کرد: آغاز مرحله دوم توافق غزه تحلیل عطوان درباره نشست شرم‌الشیخ؛ ایران به هدف زد ترامپ از حمله به یک کشتی ونزوئلایی خبر داد حماس چهار جسد دیگر را به رژیم صهیونیستی تحویل خواهد داد تیم‌هایی از مصر برای یافتن جسد اسیران اسرائیلی وارد غزه شدند شهادت یک فلسطینی در حمله پهپاد اسرائیلی به غزه (۲۲ مهر ۱۴۰۴) تمجید قسام از سربازان گمنام «یگان سایه» مامور نگهداری اسیران اسرائیلی افزایش شمار شهدای نوار غزه به ۶۷ هزار و ۹۱۳ نفر (۲۲ مهر ۱۴۰۴) پزشکیان: در عموم موارد، مقصر مشکلات مردم تصمیم‌گیران هستند اردوغان: تنها راه حل درگیری‌ها در منطقه، تأسیس کشور مستقل فلسطینی است تدابیر ویژه قوه قضاییه برای مقابله با کانال‌های تلگرامی اعلام قیمت دلار حمله جدید پهپادی اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم (۲۲ مهر ۱۴۰۴) حمله ایران، پرده از پایگاه زیرزمینی اسرائیل در مرکز تل‌آویو برداشت اژه‌ای: باید ته لنجی، کوله‌بری، منطقه آزاد و مناطق ویژه را ساماندهی کنیم | انتقاد رئیس قوه قضائیه از صدور بخشنامه‌های خلق‌الساعه معصومی‌فر خبر داد: آمادگی مشهد برای میزبانی از رویداد بین‌المللی دیپلماسی منطقه‌ای با حضور عراقچی آیت الله علم الهدی: ضرورت پاسخ دقیق به اخبار مخالف، موضع‌گیری شفاف و شناخت صحیح از وضعیت است صدور رأی دادگاه بدوی ۲ فرانسوی متهم به جاسوسی در ایران (۲۲ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تنش لفظی روسیه و اعضای ناتو در شورای امنیت | انگلیس و آمریکا: آماده مقابله هستیم

  • کد خبر: ۳۶۰۴۴۴
  • ۳۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۵
تنش لفظی روسیه و اعضای ناتو در شورای امنیت | انگلیس و آمریکا: آماده مقابله هستیم
اعضای پیمان آتلانتیک شمالی(ناتو) در نشست امروز شورای امنیت، به روسیه درباره نقض حریم هوایی کشورهای عضو این پیمان هشدار داده و اعلام کردند که آماده مقابله با این اقدامات هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، در جلسه امروز (دوشنبه) شورای امنیت سازمان ملل، کشور‌های عضو ناتو، روسیه را به نقض حریم هوایی خود در استونی و لهستان متهم کردند. انگلیس هشدار داد که این اقدامات می‌تواند ریسک درگیری مسلحانه مستقیم با روسیه را افزایش دهد.

ایوت کوپر وزیر امور خارجه انگلیس، با تاکید بر آمادگی ناتو برای دفاع از قلمرو خود گفت: اقدامات بی‌پروای شما خطر رویارویی مسلحانه مستقیم بین ناتو و روسیه را به دنبال دارد. اگر نیاز باشد با هواپیما‌هایی که بدون اجازه وارد فضای ناتو می‌شوند، مقابله خواهیم کرد.

این اظهارات پس از آن بیان شد که روز جمعه گذشته، سه فروند جنگنده میگ-۳۱ روسیه بدون مجوز وارد حریم هوایی استونی شدند و به مدت ۱۲ دقیقه در آن باقی ماندند. مقام‌های غربی این اقدام را آزمایشی برای سنجش آمادگی و اراده ناتو دانستند. همچنین بیش از یک هفته پیش، بیشتر از ۲۰ پهپاد روسی وارد حریم هوایی لهستان شدند که به واکنش جنگنده‌های ناتو منجر شد.

در نشست شورای امنیت، سایر مقامات غربی از جمله کایا کالاس مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، این اقدامات را غیرتصادفی خواندند.

آندری سیبی‌ها وزیر امور خارجه اوکراین خواستار پاسخ محکم به اقدامات مسکو شد و پیشنهاد کرد دفاع هوایی اوکراین با کشور‌های غربی هم‌پوشانی داشته باشد. وی افزود: یک پاسخ قاطع یعنی تهدید باید خنثی شود، نه برای ۱۲ دقیقه و نه حتی یک دقیقه.

مایکل والتز نماینده جدید آمریکا در سازمان ملل نیز تاکید کرد که مسکو باید تنش‌ها را کاهش دهد، نه تشدید. وی اظهار داشت: «می‌خواهم این فرصت را غنیمت شمرده و تأکید کنم که ایالات متحده و متحدانش از هر اینچ قلمرو ناتو دفاع خواهند کرد.»

دمیتری پولیانسکی معاون نماینده روسیه در سازمان ملل، اتهامات غرب را بی‌اساس دانست و گفت: «ما بخشی از این نمایش مضحک نخواهیم بود. وقتی شما آماده بحث جدی درباره امنیت اروپا و سرنوشت قاره مشترکمان باشید، ما آماده خواهیم بود.»

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->