مانیفست هاشمیان در پرسپولیس: می‌مانم به هر قیمتی! قطع پاداش استقلالی‌ها به دستور ساپینتو پس از برد مقابل مس رفسنجان ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و خیبر خرم آباد(۲۶ مهر ۱۴۰۴) نتیجه بازی پرسپولیس و خیبر خرم آباد+ ویدئو گل‌ها(۲۶ مهر ۱۴۰۴)| پایان هاشمیان اعلام ترکیب اصلی پرسپولیس برابر خیبر واکنش تند هادی چوپان به انتخاب رئیس جدید فدراسیون بدنسازی جلالی اجازه تمرین پیدا نکرد اندونگ به ایران نرسید! پیروزی شیرین بانوان فوتسال ایران مقابل روسیه بازگشت ساپینتو دلیل برد استقلال نیست| خط بطلان روی یک استدلال پخش زنده بازی بایرن مونیخ و دورتموند (۲۶ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین حمایت آرتتا از یوکرش | مهاجم سوئدی آرسنال انتظارات را برآورده می‌کند؟ شهرداری مشهد، پیشرو در توسعه ورزش شهروندی درآمد نجومی یامال از امضاهای یادگاری! هواداران چشم‌انتظار درخشش ارونوف طارمی از لیست المپیاکوس هم خارج شد! تاریخ و ساعت بازی بایرن‌مونیخ و دورتموند (۲۶ مهر ۱۴۰۴) | چشم بوندس‌لیگا به درکلاسیکر پخش زنده بازی بارسلونا و خیرونا (۲۶ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین تاریخ و ساعت بازی بارسلونا و خیرونا (۲۶ مهر ۱۴۰۴) | نقشه بلوگرانا برای خیرونا پخش زنده بازی پرسپولیس و خیبر خرم آباد (۲۶ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین
سرخط خبرها

خلع سلاح پرسپولیس به دست خودی ها؛ دورسون، آل کثیر و امیری بدون جانشین

  • کد خبر: ۳۶۱۵۸۷
  • ۰۵ مهر ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۸
خلع سلاح پرسپولیس به دست خودی ها؛ دورسون، آل کثیر و امیری بدون جانشین
پرسپولیس در حالی این روز‌ها از بحران گل‌نزنی به شدت رنج می‌برد که به شکل عجیب و باورنکردنی، دو مهاجم تأثیرگذار خود یعنی دورسون و آل‌کثیر را از دست داد.
نیما صارمی
نویسنده نیما صارمی

پرسپولیس در حالی این روز‌ها از بحران گل‌نزنی به شدت رنج می‌برد که به شکل عجیب و باورنکردنی، دو مهاجم تأثیرگذار خود یعنی دورسون و آل‌کثیر را از دست داد. مهاجمانی که در فصل گذشته در بزنگاه‌های مهم بار‌ها ناجی تیم شدند، اما به جای حفظ و تقویت خط حمله، به‌سادگی راهی در خروجی شدند. نکته عجیب‌تر اینکه مدیران باشگاه نه تنها جایگزین مناسبی برای آن‌ها جذب نکردند، بلکه در خط حمله تیم حالا خلأ آشکاری ایجاد شده است؛ خلائی که هیچ خرید جدیدی نتوانسته است آن را پر کند.

این در حالی است که پرسپولیس هم‌زمان وحید امیری را هم از دست داد؛ بازیکنی چندپسته و بی‌نظیر که همچون آچار فرانسه در هر خطی به کار تیم می‌آمد. کیفیتی که مشابهش را در لیگ برتر به‌سختی می‌توان یافت. از دست دادن امیری، آن هم بدون جانشین شایسته، چیزی جز بی‌تدبیری آشکار در تیم‌سازی نیست.

اما ماجرا به همین‌جا ختم نمی‌شود. جدایی گابریل سیلوا در شرایطی رقم خورد که خط دفاعی پرسپولیس بار‌ها ناچار به بازی با ترکیب‌های ناقص و پرریسک شد. خروج او درست در زمانی اتفاق افتاد که تیم بیش از هر زمان دیگری به استحکام دفاعی نیاز داشت.

امروز پرسپولیس با بازیکنانی دست‌وپنجه نرم می‌کند که نه تنها توازن تاکتیکی لازم را ایجاد نکرده‌اند، بلکه بیشتر شبیه خرید‌های عجولانه و نمایشی به نظر می‌رسند. نتیجه هم روشن است: تیمی بزرگ با هوادارانی میلیونی، حالا در حسرت یک گل ساده مانده و بازی‌ها را یکی پس از دیگری با استرس و ناکامی پشت‌سر می‌گذارد.

پرسپولیس قربانی تصمیم‌های غلط در نقل‌وانتقالات و بی‌برنامگی در مدیریت تیم شده است؛ تصمیم‌هایی که تمام بارش حالا روی دوش وحید هاشمیان افتاده. اما سؤال اساسی هواداران این است: چرا باید پرسپولیسِ مدعی قهرمانی، این‌چنین ساده سرمایه‌های خود را از دست بدهد و با دست خالی به جنگ رقبا برود؟

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->