سرکنسول افغانستان در مشهد: کابل سیاستی متوازن و اقتصادمحور را در پیش گرفته است | امیدواریم توازن تجاری بین دو کشور رعایت شود رئیس اتاق تجارت فراه افغانستان بر تقویت تعاملات تجاری با ایران تأکید کرد نایب رئیس اول اتاق ایران: خراسان جنوبی می‌تواند به نقطه اتصال بزرگ اقتصادی میان ایران و افغانستان تبدیل شود بهرامی: نشست دیپلماسی استانی ادامه مسیر سیاست‌های ایران برای توسعه روابط اقتصادی با کشور‌های همسایه است | ایران آماده است مشکل تراز تجاری با افغانستان را حل کند کنسولگری ایران در هرات در واکنش به شایعات فضای مجازی: روند صدور ویزا بدون تغییر نکرده است + فیلم آتش بس بین طالبان و پاکستان تمدید شد پاکستان از ۲۰۲۳ تاکنون، ۱.۴ میلیون افغانستانی را به کشورشان بازگردانده است رئیس مرکز امور اتباع وزارت کشور: کسی نمی‌تواند مردم ایران و افغانستان را از هم جدا کند + فیلم مدیرکل اتباع خراسان رضوی: ۳ هزار افغانستانی بازمانده از اربعین، در ایام شهادت امام‌رضا(ع) به مشهد آمدند سازمان ملل: پاکستان در ۶ ماه گذشته، ۴۷۲ هزار مهاجر افغانستانی را اخراج کرده است قیمت امروز پول افغانی (پنجشنبه ۲۴ مهرماه ۱۴۰۴) شروع دوباره حملات ارتش پاکستان به اسپین بولدک قندهار + فیلم قیمت امروز پول افغانی (چهارشنبه ۲۳ مهرماه ۱۴۰۴) معاون کنسولی وزارت خارجه: حقابه‌ کشور از منابع مشترک با افغانستان را پیگیری می‌کنیم ادامه درگیری طالبان و پاکستان در اسپین‌بولدک (۲۳ مهرماه ۱۴۰۴) + فیلم نتیجه بازی برگشت تیم‌های ملی فوتبال افغانستان و پاکستان در مرحله مقدماتی جام ملت‌های آسیا افتتاح قطار مسافربری مشهد- هرات؛ خیلی دور، خیلی نزدیک نگاهی به تأثیرات مثبت و منفی بازگشت یک میلیون مهاجر افغانستانی غیرمجاز از کشور | سهم خراسان رضوی ۳۰۰ هزار نفر نظریه جدید قوه‌قضائیه: اتباع غیرمجاز هم مشمول دریافت دیه می‌شوند تاریخ و ساعت بازی برگشت تیم‌های ملی فوتبال افغانستان با پاکستان بقائی: جمهوری اسلامی ایران خواستار گفت‌و‌گو و خویشتن‌داری از سوی پاکستان و افغانستان است
سرخط خبرها

طالبان از مخالفت ایران با استقرار پایگاه‌های نظامی خارجی در افغانستان استقبال کرد

  • کد خبر: ۳۶۱۷۸۲
  • ۰۶ مهر ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۳
طالبان از مخالفت ایران با استقرار پایگاه‌های نظامی خارجی در افغانستان استقبال کرد
حکومت سرپرست افغانستان از موضع ایران، پاکستان، روسیه و چین در مخالفت با ایجاد پایگاه‌های نظامی خارجی در خاک افغانستان استقبال و تاکید کرد که آنها به دنبال تقویت روابط با کشور‌های منطقه و جهان بر اساس احترام متقابل هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، وزرای خارجه ایران، پاکستان، چین و روسیه در حاشیه هشتادمین نشست سالانه مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک دور دیگری از نشست چهارجانبه خود درباره افغانستان را برگزار و در جریان آن تأکید کردند که حاکمیت ملی، استقلال و تمامیت ارضی افغانستان باید محترم شمرده شود.

آنها همچنین مخالفت خود را با ایجاد پایگاه نظامی خارجی در خاک افغانستان اعلام و خاطر نشان کردند که استقرار مجدد پایگاه‌های نظامی خارجی «به صلح و امنیت منطقه‌ای منجر نمی‌شود.

در همین حال، «حمدالله فطرت» معاون سخنگوی طالبان گفت که افغانستان نه تنها از موضع اخیر چهار کشور استقبال می‌کند، بلکه می‌گوید: «افغانستان اجازه نمی‌دهد از خاکش علیه کشور‌های دیگر استفاده شود و همچنین به گروه‌های مسلح اجازه نمی‌دهد از خاکش عملیات انجام دهند.»

بنابر گزارش پایگاه خبری داون، اگرچه این بیانیه مشترک به هیچ کشور خاصی که به دنبال پایگاه در افغانستان است اشاره نمی‌کند، پس از اظهارات «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا مبنی بر این منتشر شده است که گفته بود، واشنگتن در تلاش است پایگاه هوایی بگرام در افغانستان را پس بگیرد.

ترامپ پس از بیانیه اولیه خود در انگلیس در رابطه با پایگاه هوایی بگرام، افغانستان را در صورت امتناع از واگذاری کنترل پایگاه بگرام به ایالات متحده، با عواقب نامشخصی تهدید کرده بود.

حکومت طالبان در افغانستان درخواست او را رد کرده است.

حمدالله فطرت همچنین با اشاره به بخش‌های دیگری از بیانیه مشترک ایران، پاکستان، چین و روسیه، ایده «تهدید افغانستان برای سایر کشورها» را بی‌اساس خواند و بیان کرد: افغانستان گام‌های جدی علیه فساد، مواد مخدر و انواع مسائل نامطلوب برمی‌دارد و این روند را مسئولیت خود می‌داند.

او تأکید کرد که حکومت طالبان افغانستان می‌خواهد، روابط مثبتی با همه کشور‌ها بر اساس احترام متقابل برقرار کند.

فطرت گفت: اولویت دادن به روابط با کشور‌های منطقه‌ای و بین‌المللی در چارچوب امنیت، ثبات و توسعه در افغانستان» یک رویکرد «واقع‌بینانه» است.

معاون سخنگوی حکومت طالبان افزود: سیاست کابل مبتنی بر اعتماد متقابل، تماس‌های مثبت و ارتقای روابط دوستانه است و هرگونه نگرانی نادرست یا ادعا‌های بی‌اساس در مورد افغانستان به شدت رد می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->