رونمایی از تصویر امیر نوروزی در نقش مامور آگاهی سریال «کوری» امیر آقایی، آقای منفی و جذاب فیلم‌ها از پوستر «دو روز دیرتر» با بازی سینا مهراد و پردیس احمدیه رونمایی شد + عکس فیلم‌هایی که اکران شدند تا نفروشند! مرز باریک میان تقلید و خلق | چالش تازه‌ ادبیات در عصر هوش مصنوعی مشهد صاحب پردیسی تازه برای تئاتر شد + فیلم برگزیدگان شعر فارسی و عربی کنگره «نبی رحمت» اعلام شدند هالیوود در برابر قدرت پول | «احمق‌های به دردبخور» با مریل استریپ کلید می‌خورد «رامسس دوم» با فروش ۸ میلیاردی صدرنشین جدول تئاتر شد سینمای مقاومت در قاب افق | مرور آثار شاخص دهه‌های انقلاب و دفاع مقدس «الیور توئیست» ۷۹ هزار نفری شد «زنگ امید» مستندی برای نوجوانان، از زبان نوجوانان + زمان پخش نویسنده زیر آتش | یادی از مارتا گلهورن روزنامه‌نگار و نویسنده جنگ وقتی نور هنر به گلستان ادبیات می‌تابد | روایتی از «هرمز وحید» که کتاب‌های خواندنی را تماشایی کرد ۲ نمایشنامه جدید به کتابفروشی‌ها رسید ماجرای هزینه ۱۵ میلیاردی هر قسمت «کارناوال» و تهیه ۴۲ هزار پرس غذا برای میهمانان + فیلم مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (یکشنبه، ۱۸ آبان ۱۴۰۴) فصل سوم «کارآگاه علوی» وارد مرحله تولید شد رقابت ۵ فیلم ایرانی در جشنواره هند
سرخط خبرها

تعرفه ۱۰۰ درصدی آمریکا برای فیلم‌های خارجی

  • کد خبر: ۳۶۲۰۸۳
  • ۰۷ مهر ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۳
تعرفه ۱۰۰ درصدی آمریکا برای فیلم‌های خارجی
دونالد ترامپ از اعمال تعرفه ۱۰۰ درصدی بر فیلم‌های تولیدشده خارج از آمریکا خبر داد تا هالیوود تقویت شود.

به گزارش شهرآرانیوز، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، از اعمال تعرفه ۱۰۰ درصدی بر تمامی فیلم‌هایی که خارج از ایالات متحده ساخته می‌شوند خبر داد و هدف آن را حمایت از صنعت فیلم‌سازی داخلی اعلام کرد.

ترامپ در حساب کاربری خود نوشت: «صنعت فیلم‌سازی آمریکا از سوی کشور‌های خارجی مورد سرقت قرار گرفته است، درست مثل دزدیدن آب‌نبات از یک کودک. بر تمام فیلم‌هایی که خارج از ایالات متحده ساخته می‌شوند، تعرفه ۱۰۰ درصدی اعمال خواهد شد تا آمریکا دوباره عظیم شود.»

این تصمیم به نوعی تلاشی برای حمایت از تولیدات داخلی هالیوود و افزایش مزیت رقابتی فیلم‌های آمریکایی در بازار جهانی تلقی می‌شود. کارشناسان صنعت سینما پیش‌بینی می‌کنند که چنین اقدامی می‌تواند هزینه تولید فیلم‌های خارجی برای توزیع در آمریکا را به شدت افزایش دهد و روابط تجاری با دیگر کشور‌ها در زمینه سینما را تحت تأثیر قرار دهد.

این اعلامیه در حالی منتشر شده که طی سال‌های اخیر، بسیاری از پروژه‌های فیلم‌سازی بزرگ آمریکایی به دلیل کاهش هزینه‌ها و بهره‌گیری از لوکیشن‌ها و تیم‌های خارجی، بخش عمده‌ای از تولیدات خود را خارج از آمریکا انجام داده‌اند.

کارشناسان همچنین هشدار داده‌اند که اعمال تعرفه‌های سنگین ممکن است واکنش متقابل سایر کشور‌ها را به دنبال داشته باشد و بازار فیلم‌های بین‌المللی را دچار چالش کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->